Fruitdag afvallen

Wil jij ook graag wat kilo’s kwijt, maar heb je er absoluut geen trek in om één of ander raar dieet te gaan volgen? Wil je een goed figuur krijgen zonder echt een crashdieet te hebben? Het kan allemaal met een fruitdag.

Afvallen gaat op die manier niet heel snel, maar je bereikt wel goede resultaten. Met een fruitdag afvallen is gebaseerd op het zogeheten fruitdieet. Daarbij eet je een aantal dagen alleen maar fruit. Op die manier krijg je alleen maar gezond voedsel binnen en wordt de vetverbranding gestimuleerd.

Bovendien word je door het eten van deze gezonde vruchten van binnen ook helemaal schoon gemaakt – detoxen wordt dat ook wel genoemd. Daardoor voel je je aanzienlijk fitter. Een fruitdieet is natuurlijk nogal heftig. Veel mensen vinden het moeilijk om brood en pasta te laten staan. Als je toch langzaam wilt afslanken is het een goed idee om over te gaan op een fruitdag. Afvallen is op deze manier geen zware klus.

Neem eens een fruitdag. Afvallen is dan goed te doen

Als je te dik bent, is dit meestal niet van de ene op de andere dag gekomen. En veelal ook niet in een paar weken. Waarom zou je al dat vet er dan in een week af moeten krijgen? Dat kan helemaal niet zomaar en bovendien is het ook niet goed voor je lichaam. Je lijf heeft tijd nodig om te wennen.

Probeer daarom eens per maand een fruitdag.

Afvallen is zo niet een kwestie van een week, maar het proces wordt verspreid over een jaar, of misschien heb je meer tijd nodig. Bovendien is het reuze gezond om maandelijks gebruik te maken van een fruitdag. Afvallen is op deze wijze helemaal geen straf. Één dag alleen maar fruit en vruchtensappen eten en drinken is natuurlijk ook goed vol te houden.

Geen crashdieet nodig

Als je interesse hebt in het fruitdieet, kun je dit natuurlijk wel voor een paar dagen proberen. Eet dan weer een dag normaal, maar ga daarna weer een paar dagen voor een fruitdag. Afvallen gaat zo iets sneller dan als je slechts een keer per maand gaat voor een fruitdag. Afvallen is voor de meeste personen niet erg prettig. Maar voor jou kan het nu leuk worden. Als je hier meer over wilt weten, dan kun je natuurlijk even op onze website kijken. Daar vind je allerhande tips voor de slanke lijn.

Gezond afvallen

De voornaamste reden dat mensen met een fruitdag willen afvallen is omdat het erg gezond is, een nadeel is dan weer dat je niet je hele leven op fruit kunt gaan leven. Gezond afvallen is dus het doel alleen mensen vergeten dat gezond leven niet bepaald wordt door één dag. De Paleo levenswijze is door onze bezoekers al een aantal keer genoemd als ‘erg gezonde afslank methode’. Als je meer over het Paleo dieet wilt weten raad ik je aan het artikel over het Paleo dieet ook eens te lezen.

Klik hier voor meer informatie

 

Wil je toch afvallen met een fruit dieet? Dan raad ik je aan ons artikel te lezen over het fruitdieet. Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

2 comments

 1. Myra van Rooijen

  Hallo Nadia.
  Ik wil graag wat kilootjes kwijt.
  Ik ben een Indiche vrouwtje van 41 en ven 153 lang .
  Ik heb 3 mooie halfbloedjes Thijmen van 11, Maarten van bijna 8 en meisje Syenna van 5 jaar.
  Vroeger woog ik 52 kilo en nu schrik niet, 62 Kilo. Veel te veel vind ik.
  Ik heb alles geprobeerd. shakes pillen .
  maar dat vond ik niks.
  Nou wou ik vragen of ik met fruit kan afvallen?
  Misschien wel kort,Maar ik ga 23 Juli op vakantie .Hoop dat ik een beetje gewicht kwijt ben . Kan dat?
  en dan op vakantie er ze veel mogelijk rekening mee houden en na de vakantie weer wat kan afvallen.
  Hoop dat u me kan helpen. Wil er ook niet te veel geld aan uit geven wat ik eerst deed met schakes en pillen.

  Groetjes van Myra van Rooijen.

  • Nadia Bievinck

   Hoi Myra,

   Jammer dat de shakes en pillen die je geprobeerd hebt bij jou niet geholpen hebben.
   In het ‘Fruitdag afvallen’ vind je informatie over hoe je met fruit inderdaad kunt afvallen.
   Het is inderdaad belangrijk dat je na de vakantie ook weer probeert om gezond te eten.
   Ik hoop dat ik je vraag beantwoord heb.

   Groetjes, Nadia