Snel afvallen Dieet

Iedereen kan snel afvallen, ook jij kan met een snel afvallen dieet snel kilo’s verliezen. Het is wel belangrijk om goed na te denken welk snel afvallen dieet je kiest als je gewicht wil verliezen. Het moet natuurlijk wel gezond blijven, je hebt ook crash diëten, dit zijn goede voorbeelden van een snel afvallen dieet, hier val je in korte tijd snel veel af maar het is maar de vraag of het de goede manier is. Het zijn geen diëten waarbij je moet sporten.

In dit artikel wil ik verschillende diëten beschrijven waarmee je snel kunt afvallen: TimFit is door onze bezoekers verkozen als beste methode om snel, gezond én effectief gewicht te verliezen. Je verliest er snel gewicht mee. Het streef gewicht is binnen ‘no-time’ bereikt. AfvallenExperts heeft speciaal voor zijn bezoekers een aantrekkelijke korting gekregen van TimFit.

Klik hier en claim je korting

Crash dieet

Bij een crash dieet val je in korte tijd veel af, het is eigenlijk een verzamelnaam voor diverse snel afvallen diëten. Het nadeel van crash diëten is wel dat ze vaak ongezond zijn en niet goed zijn voor je lichaam. Een veel voorkomende klacht van een snel afvallen dieet is ook het jojo effect. Je hongert je lichaam namelijk uit zodat je snel je vetreserves verbrand en zo minder gaat wegen.

Zodra je weer op je oude manier gaat leven dan komen die kilo’s er gewoon weer bij. Er is wel een alternatief voor deze diëten, ook een snel afvallen dieet, en hier zijn hele goede ervaringen over geschreven op het internet. Hier kom ik later even op terug.

Ziekenhuis dieet

Het ziekenhuis dieet is een voorbeeld van een crash dieet, je kan het vergelijken met de manier van eten als in het ziekenhuis. Je eetpatroon is bijna het zelfde als het eetpatroon in het ziekenhuis. Je krijgt drie keer per dag diverse maaltijden, erg kleine maaltijden maar bevatten wel veel eiwitten maar weinig vetten.

Het idee is van origine ontwikkeld door artsen omdat er mensen snel moesten afvallen, hiervoor was een snel afvallen dieet nodig, het ziekenhuis dieet dus. Dit dieet werd veel gebruikt als mensen geopereerd moesten worden en snel moesten afvallen.

Soepdieet

Het soep dieet, ooit begonnen met de zogenaamde Cabbage soep, in het Nederlands ook wel bekend als koolsoep. Het soepdieet is niet voor veel mensen een succes, je wordt er namelijk erg moe en suf van. Daarnaast mag je het ook maar 1 week doen, dus als je een langere tijd wilt afvallen valt dit dieet sowieso af.

Wel kan je het dieet vaker volgen, maar niet in één keer achter elkaar. Met het soepdieet kan je zoveel eten als je maar wilt, hierdoor krijg je geen honger gevoel en is voor veel mensen een ideale manier om af te vallen. De ingrediënten van deze soep zorgen er voor dat je sneller calorieën verbrand en waardoor je tot wel 5 kilo per week kunt afvallen.

TimFit

Je kan ook op een gezonde manier snel afvallen, TimFit is een snel afvallen dieet wat zich richt op veel voordelen van het crash dieet. Echter, je hongert je lichaam niet uit, maar je zorgt ervoor dat je genoeg eten binnen krijgt maar je valt toch snel af.

Met dit snel afvallen dieet val je snel en gezond af!

Dit dieet is online te bestellen maar is ook af te halen bij diverse consulten offline, je weet dus altijd zeker dat je op een gezonde en betrouwbare manier aan het afvallen bent. Hierbij staat ook een super klantenservice klaar om je te helpen met dit snel afvallen dieet, erg handig als je bijvoorbeeld vragen hebt of opmerkingen. Zodra je dit snel afvallen dieet hebt besteld krijg je meerdere producten thuis gestuurd, via deze site kan je ook nog eens 10% korting verkrijgen op dit dieet.

Klik hier en claim je korting

 

Geef een reactie

13 comments

  • Nadia Bievinck

   Hi Claire,
   Voor jou nog wel 🙂 maar vla en topfit bevatten veel suikers en dat maakt het ongezond.

   -2
 1. Sara

  Halo ik ben 16 jaar en ben 1.68 en weeg ongv 73 kilo ik kan bijna de heledag gezond en weinig eten behalve in de avond dan eet me aan een stuk door hoe kan ik snel afvallen en makkelijk wat kan ik dagelijks eten en val ik goed mee aff ?

  • Nadia Bievinck

   Hey Sara,

   Je zou je eens in kunnen schrijven voor onze nieuwsbrief. Hierin krijg je praktische tips die je ondersteunen bij het afvallen.

   Groetjes,
   Nadia

 2. samantha

  Hoi ik ben samantha en ik had een vraag ik kom een boel aan maar ik eet niet veel ik eet op school 2 stukjes brood meestal met ham en 1 thee met 1 zoetje en s avonds eet ik 2 aardappeltjes met groente en vlees en verder op de dag eet ik niks en drink 3x op de dag kop thee en somige dagen eet ik helemaal niks alleen 3 bekkers water Snap niet waarom ik aan kom en heb ook al een paar dageb dat ik alleen rijstwadels eet met niks op en water drink en sochtends neem ik mijn tirax pilletje met slokje water voor trage schiltklier. hoop dat u een tip heeft gr samantha

  -2
  • Nadia Bievinck

   Hi Samantha, je noemt al wat punten waardoor je op dit moment niet afvalt. Minder gaan eten is niet de oplossing. Regelmatiger eten in kleine porties zorgt ervoor dat je vetverbranding gestimuleerd blijft. Je drinkt ook te weinig water (advies: 2 liter per dag) om af te vallen. Begin in de ochtend met een ontbijt en eet zo’n 6x kleine porties met ontbijt, lunch en diner als hoofdmaaltijden, hier tussen vallen een aantal snack momenten. Ik hoop dat je er wat aan hebt 🙂

   -2
 3. chanel

  Hallo,
  Mijn naam is Chanel,
  ik ben 14 jaar en 1,67 cm/m lang
  Ik ben ongeveer 6o kilo en dat vind ik veels te zwaar,
  Maar moet ik dan bijvoorbeeld gaan sporten en minder snoepen , want tussen de middag op school eet ik een koekje en een broodje , is dat heel erg ? zoja : wat zou ik moeten doen Qua eten..

  Groetjes, Chanel

  • Hanneke

   Haai Chanel,

   Het is inderdaad belangrijk dat je gaat/blijft bewegen en zeker wanneer je af wilt vallen niet snoept of zo min mogelijk.
   Het is niet erg als je een koekje wilt eten, maar het helpt je niet om af te vallen.
   Ik vind het lastig om te bepalen of het broodje dat je op school eet, dit hangt erg af van welk soort broodje je koopt en wat erop zit.
   Probeer met je ouders mee te eten als het kan en groenten te eten.
   Wat bijvoorbeeld een goede avondmaaltijd is; 200 gram groene groenten, 100-125 gram kipfilet, 100/150 gram zilvervliesrijst.
   Daarnaast voldoende drinken en dan zul je moeten kiezen voor water om je doel te behalen.
   Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen.
   Succes weer op school.

   Groetjes, Hanneke

 4. jolanda

  Hoi ik ben jolanda 25 en aan de zware kant ik ben nu ook druk bezig met afvallen ik dacht eerst van als je niet veel eet kom je niet aan nu zei de dieetiste dat ik wel 6 keer op een dag kleine porties kan nemen en minstens 2a 3 keer fruit om dat ik rook het is zo onverstelbaar dat ik nu meer moet eten om aftevallen ik eet eerder alleen s avond en dronk colla light en koffie met suiker verder drink ik niets nu begin ik smorgens met 1 snee bruin brood met dun besmeert dieet light boter met 48 + smeerkaas en glaasje water 2 kopjes koffie zwart en een mandarijntje smiddags 12 uur
  2 plakken bruin brood dun besmeert met light boter light jam en 48 + smeerkaas glas water glas halvolle melk of thee zonder suiker in de loop van de middag kopje thee en stukje fruit savonds eet ik gewoon mee met het avond eten maar geen saus er meer bij saus is heel slecht en je komt er van aan neem 2a3 aardappelen en stukje vlees een 2 a schepjes groente neem niks extra’s zoals extra stukje vlees of dergelijke
  Rond 20:00 uur neem ik 2 kopjes koffie zonder melk en suiker na 20:30 uur 2 glazen water na 20:00 uur niks meer eten dqt slaat in je lichaam op en dan slaat alles weer aan wat je bent afgevallen dit is hoe ik het nu doe als je vragen hebt geef dan een reactie of als ik nog oets van jullie kan leren wil ik dat ook graag lezen vriendelijke groet jolanda

  -1
 5. Nancy Dinius

  Ik wil heel graag 10 kg afvallen hor kan ik dat het beste doen
  Wil het eigenlijk wel snel eraf hebben

  -2
  • Nadia Bievinck

   Hoi Nancy, je zou eens kunnen kijken naar het Vitadis dieet, een gezond eiwitdieet waar je snel mee kunt afvallen. Wanneer je het gratis wilt testen kan je vast aan de gang gaan met de gratis recepten die we aanbieden via de website.

   -1
 6. wil

  ik weeg 104 kilo ben 67 jaar heb copd asma ik eet twee keer per dag magere kwark en dan nog een keer alleen maar groente en val niks af wat doe ik verkeert

  • Hanneke

   Hoi hoi,

   De dingen die je doet zoals magere kwark eten en veel groenten is zeker niet slecht. Dit doe je dus absoluut niet verkeerd.
   Om een specifiek passend dieet te vinden, dat ook aansluit bij jouw COPD, zou ik je adviseren om een diëtist te raadplegen.
   Zij kunnen u een passend advies geven ook met betrekking op uw COPD.

   Groetjes, Hanneke