Niet iedereen kan het, maar iedereen wil het. Het is moeilijk en vereist veel doorzettingsvermogen en als je hart en ziel erachter zet is het mogelijk! Er is een makkelijkere manier om heel makkelijk af te vallen zonder veel moeite. Lees hieronder hoe dat mogelijk is.

Het is lente en de zomer komt er aan…

Een van de meest voorkomende redenen om af te willen vallen is de zomer. Iedereen wil lekker in bikini of in de blote buik op het strand bakken en dan kun je natuurlijk niet met een bierbuik of wintervelletje aankomen. Heel veel mensen gaan naar de sportschool, beginnen met hardlopen of zwemmen of gaan extreem lijnen juist dat ideale figuur te krijgen om aan iedereen te laten zien.
Het nadeel van extreem lijnen of fitnessen voor dat ideale figuur is dat men weer stopt als de zomer voorbij is en het allemaal weer inzakt. Beetje jammer van al die moeite die je allemaal weer opnieuw moet doen.

Stabiliteit in dieet

Een van de belangrijkste dingen van het verliezen van gewicht is stabiliteit. Ga niet alleen in de lente trainen, maar loop zoveel mogelijk. Na het avond eten even naar de prullenbak bij de supermarkt is al genoeg om je metabolisme aan de gang te krijgen, die zorgt voor verbranding.
probeer je ook zoveel mogelijk aan de schijf van vijf te houden, maar besef dat het niet altijd lukt. Het woord zondigen wordt veel gebruikt tegenwoordig als je eens wat lekkers suikerhoudend eet, maar eten is geen geloof. Het is een manier van leven. Doe je dit goed, dan ben je gezond. Wil je daarnaast je ideale figuur behalen, zul je toch echt wat actiefs ernaast willen doen. Uiteindelijk gaat het wel, maar met sporten verbrand je nu eenmaal meer dan dat je normaal verbrand, dus zul je ook sneller resultaat zien.

Bizarre diëten

Dan heb je nog de meest (bijna) chaotische diëten, die onmogelijk stabiliteit kunnen bieden. Dit zijn de zogenaamde koolsoepen, de eierdiëten of alleen maar zuivel op bepaalde dagen. Onmogelijk dat dit een goede basis kan geven en je lichaam raakt alleen maar in paniek. Dit kan op korte termijn zorgen voor een optimaal resultaat, maar als je ermee stopt komt alles net zo snel weer terug omdat het weer voedingsstoffen krijgt uit alles wat je daarna weer eet en dat zet 2x zo snel aan.

De makkelijke oplossing wordt gevonden in supplementen

Natuurlijk is er altijd een oplossing voor de mensen die altijd aan het werk, in de weer of bezig zijn. Deze komt er in de vorm van supplementen van bijvoorbeeld https://wellvita.nl. Er zijn diverse winkels die afval tabletten verkopen. Maar waarom nu die tabletten? De werking is best simpel. Zo simpel zelfs dat het raar is dat er nog niet meer mensen over na hebben gedacht.
Het breekt niet het voedsel af wat je inneemt, maar zorgt voor een verminderde inname van het voedsel, waardoor je minder calorieën binnenkrijgt en er dus ook minder vanaf hoeft te lopen/fietsen/trainen.
Als je voor het eten 2 tabletten en maximaal 2 glazen water erbij inneemt, zetten die tabletten zo ver uit, dat ze de helft van je maag vullen en eet je dus minder omdat je sneller vol zit. Daarna wordt het samen met de maaltijd afgebroken en via de normale manier afgevoerd. Herhaal dit voor elke maaltijd en je zult zien dat er op een stabiele manier gewicht wordt verloren. Dit kun je lang volhouden omdat je alle normale voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt op een dag, aannemende dat je gezond eet en niet alleen een dagelijkse bezoeker bent van de lokale fast food keten.

Keuzes…

Wil je snel afvallen omdat je lekker op vakantie gaat, ga dan lekker zo hard mogelijk aan de gang en ben jezelf en je vorige gewicht erna. Ga je voor een stabiele, makkelijke lange termijn oplossing met een (2) dagelijkse beweging van thuis naar de supermarkt? Dan zit je goed bij de tabletten. De kilo’s vliegen je zo in je schoenen!

Geef een reactie