Ik heb je op mijn website al vaker verteld dat in mijn ogen het beste dieet geen dieet is. Je kunt hier meer over lezen in de artikelen op mijn website, maar kort gezegd komt het erop neer dat je geen crashdiëten of dure afslankpillen nodig hebt. Hoewel deze producten vaak van alles beloven, zijn de resultaten vaak niet blijvend en is het ook niet helemaal onschadelijk voor je lichaam. Bovendien ben je vaak bakken met geld kwijt aan dure diëten. En dat terwijl je alles zelf in huis hebt om af te vallen. Met een portie gezond verstand, doorzettingsvermogen en een goed gevulde fruitschaal kom je al een heel eind!

Oftewel, het komt er op neer dat je slechte eetgewoonten leert los te laten en deze leert te vervangen door goede eetgewoonten. Je lichaam zal dan op een gezonde manier als vanzelf afvallen, zij het wat langzamer. Maar de resultaten zijn in ieder geval wel blijvend!

Maar wat als je, na het lezen van mijn artikelen over een gezond voedingspatroon, tóch een afslankprogramma wilt gaan volgen? Dat is uiteraard mogelijk. Misschien vraag je je dan af wat het beste dieet is. Hoewel je natuurlijk vrij bent in je keuze, wil ik je daar graag wat advies over geven, zodat je weet wat in mijn ogen het beste dieet is.

Blijvende resultaten met het beste dieet

Als je besluit toch een afslankmethode te gaan volgen, dan is het belangrijk dat je je verdiept in wat het beste dieet is en niet voor een crashdieet kiest. Hoewel dit aantrekkelijk klinkt, zijn de resultaten vaak niet blijvend. Na afloop val je langzaam weer terug in je normale eetpatroon en dan zitten de kilo’s er zo weer aan. Verschillende diëten waarbij je te weinig eiwitten binnen krijgt zijn een voorbeeld hiervan. Hierdoor val je af, maar na afloop ga je weer terug naar het normale aantal calorieën per dag (2000 voor een vrouw, 2500 voor een man). Je lichaam is dit niet meer gewend en dus zitten de kilo’s er snel weer aan. Al je moeite voor niets! Dit is dus zeker niet het beste dieet.

Er zijn verschillende diëten die op deze manier werken. Door de lage calorie-inname en het vaak eenzijdige eten kun je je lichaam uiteindelijk zelfs schade toebrengen: vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn, galstenen en problemen met de darmen zijn klachten die vaak voorkomen. Het beste dieet moet je dus zeker niet in deze categorie gaan zoeken.

Voor wie op zoek is naar het beste dieet, waarmee je op een gezonde manier resultaten kunt boeken, raad ik TimFit aan. TimFit heeft veel gemeen met zulke diëten, maar is een beter alternatief. Waar je bij veel crash diëten vaak te maken krijgt met een hongergevoel krijg je dat bij TimFit niet. Doordat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt heb je niet meer calorieën nodig. Ook mag je ’s avonds gewoon je eigen maaltijd eten met een stukje vlees of vis erbij.

Een goede optie

Als je op zoek bent naar het beste dieet, dan wil je uiteraard dat dit je lichaam goed doet in plaats van dat het schade toebrengt. Bij een crash dieet bijvoorbeeld is het mogelijk dat er spierweefsel wordt verbrand in plaats van vet. TimFit zorgt er door de uitgebalanceerde maaltijden en gezonde tussendoortjes voor dat je geen honger hebt. Ook worden spieren behouden en zal er alleen vet worden verbrand. En, misschien nog wel het belangrijkste van alles, van TimFit hoef je geen jojo-effect te verwachten! Het is in mijn ogen dan ook absoluut het beste dieet.

Denk je dat je niet de wilskracht of de tijd hebt om zelf, zonder afslankprogramma, aan je eetpatroon en leefstijl te werken? Dan raad ik als beste dieet zeker TimFit aan. Probeer het zelf eens en je zult zien dat je bij TimFit wél profiteert van snel afvallen, maar geen last hebt van vervelende lichamelijke bijwerkingen of een hongergevoel. Laat crashdiëten en dure afslankpillen dus gewoon voor wat ze zijn en bekijk de informatie over TimFit op mijn website eens.

Klik hier voor meer informatie

Geef een reactie