Afvallenexperts.nl een website die levend wordt gehouden nieuwe informatie van onze experts maar ook zeker door onze bezoekers, een platform waar iedereen alles kan vinden over diverse onderwerpen binnen afvallen, lifestyle, sport, voeding en diëten.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers die onze lezers graag een heerlijk hapje leesvoer voorschotelen, lijkt jou het leuk om ook te schrijven voor Afvallen Experts? Neem dan contact op!

Onze experts

 

Nadia Bievinck

Nadia is een hippe vrouw die gedreven door enthousiasme regelmatig nieuwe inspirerende artikelen weet te plaatsen over afvallen en lifestyle. Met de leuke manier van schrijven en haar blik op het leven probeert ze de lezers van Afvallen Experts regelmatig te enthousiasmeren met nieuwe artikelen.  Binnen de website zal je veel artikelen van Nadia tegenkomen, ze is er al vanaf het begin bij en is tot op de dag van vandaag vaste schrijfster voor Afvallen Experts. Een kleine tip, vind je de artikelen leuk? Laat gerust een reactie achter, dat kan ze echt waarderen 😀

Gezond leven is gelukkig leven, dat is het motto van Nadia en zal je vaak terug zien in haar blogs!

nadia-round

 

Hester Sotera

Hester Sotera

Mijn naam is Hester Sotera, afgestudeerd Gezondheidswetenschapper aan de Universiteit van Maastricht. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in voeding, sport en gezondheid. Na mijn studie heb ik een eigen praktijk opgezet: Gezond Leven Challenge.  In de Gezond Leven Challenge pas ik alle kennis toe, uit mijn eigen ervaring (ik ben ruim 20 kilo afgevallen) en uit wetenschappelijk onderzoek. De Gezond Leven Challenge heeft Mediterrane inslag, wat onder andere naar voren komt in heerlijk Italiaanse gerechten gebaseerd op het Mediterrane dieet. Het Mediterrane dieet is veelvuldig wetenschappelijk onderzocht en blijkt tal van gezondheidsvoordelen te bieden, zoals lager cholesterol, minder kans op hart- en vaatziekten, metaboolsyndroom, obesitas en diabetes type 2. Na een Gezond Leven Challenge voel je je fit, energiek, gezond en ben je afgevallen.

 

Femke Brands

Femke Brands (34) auteur ‘Slank worden, zijn en blijven’ is gewichtsconsulente en mental coach in opleiding met een eigen praktijk aan huis. Daarnaast is ze fotografe, leerkracht, gedragsspecialist, moeder van twee dochters, Moon (7) en Daan (4) en getrouwd met Jur.

In haar praktijk Fit met Femke begeleidt ze mensen in het krijgen, hebben en houden van een gezond gewicht. Daarbij gaat ze uit van de gedachten en gevoelens die haar cliënten over eten hebben. Dat is volgens Femke essentieel om een gezonde relatie met eten te ontwikkelen.

Middels de 4 pilaren positief denken, uitgaan van mogelijkheden en vaardigheden, rust en delen, helpt ze haar cliënten hun doel te bereiken.

In haar columns gaat Femke in op wat haar bezighoudt op voedingsgebied, wat ze tegenkomt in de media, haar eigen praktijk en haar eigen ervaringen. Ze durft haar mening te geven en schuwt daarbij zelfspot niet.

Femke Brands

 

 

michael-gortz

Michael Gortz

Michael Gortz is een enthousiaste en goed opgeleide personaltrainer/ vitaliteitstherapeut. Zijn topsport achtergrond gecombineerd met een variatie aan opleidingen maken hem specialist op het gebied van voeding, bewegen en emotiemanagement. Zijn werkwijze is gebaseerd op het best beschikbare wetenschappelijke informatie. Hierdoor weet hij de feiten van de fabels te onderscheiden. Dit past hij toe binnen zijn onderneming Optimus Personal Training. Hier begeleid hij cliënten bij het afvallen, fitter worden, shapen en bij het verhelpen van klachten. Dit is zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast is hij actief binnen verschillende sporten op nationaal niveau waar hij de (fysieke) trainingen verzorgd. Michael zijn doel is om zoveel mogelijk mensen helpen naar een vitaler leven.

Opleidingen/Cursussen

  • Personal Trainer Pro/ Vitaliteitscoach
  • Medical Trainer Pro/ Vitaliteitstherapeut
  • Crossfit Level 1 Trainer
  • Gewichthefcoach
  • Voedingsconsulent

Website: www.optimuspersonaltraining.nl
Facebook: /optimuspersonaltraining

 

Over Femke Haex

Femke Haex is voedingsdeskundige en fysiotherapeut en begeleidt via haar website www.bidabalansa.net mensen met het bereiken van een gezondere levensstijl, afvallen en een gezonde omgang met zichzelf.

Femke heeft vroeger zelf te maken gehad met een verstoorde omgang met eten, afvallen en aankomen en heeft met haar ervaring en opleidingen een aanpak ontwikkeld die niet alleen gefocust is op eten en bewegen, maar ook op de juiste mindset hierbij.

De filosofie van Bida Balansa is dat het bij afvallen niet alleen gaat om het wel/niet eten van bepaalde producten maar ook om de verhouding die je met je lichaam en met eten hebt. Het gaat om de balans vinden in je eet en beweegpatroon en de balans vinden in je levensstijl. Wanneer je dat meeneemt in het afvalproces, bereik je op een prettige manier je streefgewicht.

Website: www.bidabalansa.net

 

femke-haex

Nathalie Molhoek

Over Nathalie Molhoek

Nathalie Molhoek afkomstig uit Limburg, heeft na het VWO de studie Maatschappelijk Werk afgerond. Vanuit haar passie voor sport, gezonde voeding en het coachen van mensen ging ze zich na haar studie meer hierop richten.

In 2005 kreeg ze een baan waarin al deze passies samen komen; bij Ladyline Maastricht als personal coach.

Sindsdien heeft ze nog diverse opleidingen en cursussen op het gebied van voeding, coaching en beweging gevolgd.

Onder andere de specialisatie sportvoeding en voedingsbegeleiding van kinderen.

Sinds 2007 is ze aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

In januari 2009 is Nathalie een eigen Ladyline filiaal gestart in Hoensbroek, Gemeente Heerlen. In september 2010 is daar een vestiging in Sittard bij gekomen. Sinds 2013 is de Ladyline methode verder uitgebreid met thermo-cryolipide (plaatselijke vetverwijdering) en intensieve lymfedrainage.

Nathalie’s drijfveer is mensen helpen op een gezonde manier hun doel te bereiken, door voeding, beweging en coaching. Het contact met haar klanten en de afwisseling in het werk geeft haar elke dag weer plezier en voldoening.

Wat ze de lezer nog wil meegeven: Een keertje zondigen is niet het eind van de wereld en hoort bij het leven. Het moet ook leuk blijven. Maar, het is wel een kwestie van af en toe, niet EN EN EN. Probeer keuzes te maken, je hoeft niet alles te eten, het de volgende keer weer goed op te pakken en extra te bewegen!

Website: http://www.feelgoodcoaching.nl/

 

Over Laurens Helmstäter

Laurens is van jongs af aan veel bezig geweest met gezond eten en sport, omdat hij op hoog niveau heeft gebasketbald en daardoor zoveel mogelijk uit zijn lichaam wilde halen.

Een aantal jaar kwam hij erachter dat allergisch is voor gluten. Sindsdien is hij zich nog meer gaan interesseren en verdiepen in welke ingrediënten er allemaal in onze voeding zitten.

Eén van de grootste bijwerkingen van onze moderne voeding is overgewicht met alle gevolgen van dien. Laurens is ervan overtuigd dat wanneer ons eten niet zo bewerkt zou zijn, er veel minder gezondheidsproblemen zouden bestaan in onze westerse wereld.

Zijn missie is een gezondere levensstijl voor iedereen!

Website: www.echtgezondafvallen.nl
Facebook: /echtgezondafvallen
Twitter: egezondafvallen

 

Laurens

 

Wil jij ook columnist worden? Neem dan contact met ons op!