Eerst lachten mensen om het ‘eten als oermens’, maar die zelfde mensen gebruiken Paleo vandaag de dag zelf!

Paleo is anders dan veel dieten van deze tijd, Mitchel heeft Paleo over doen waaien vanuit Amerika en heeft dit dieet in een aantal maanden zeer populair gemaakt met als een echte Paleo Community/Fan groep als gevolg. Mensen zijn er namelijk zo enthousiast over geworden, het Paleo dieet of hoe veel mensen het liever zeggen: “de Paleo levenswijze” geeft je namelijk een andere kijk op gezond eten en afvallen.

Wil je weten hoe jij ook enthousiast, gelukkig en gezond kunt afvallen? Lees verder en kom meer te weten over Paleo!

Wat is Paleo?

Als we kijken naar onze voorouders en duizenden jaren terug gaan in de tijd weten we dat ze niet zoveel suikers konden eten als wij dat nu doen omdat het er gewoon niet was. Simpel verhaal lijkt me, ze hadden fruit, een zoet product uit de natuur maar niks geks.

Daar is ons lichaam nog op ingesteld, maar wij eten zo’n 5-8x de hoeveelheid koolhydraten als onze voorouders dat deden en als ons lichaam gewent is! De rest van de maaltijden aten ze dierlijke voedingstoffen zoals vet en eiwitten.

Dit is natuurlijk een stuk verschillend met de manier waarop we nu leven, 70% van onze voeding bestaat uit graan, mais, sappen, frisdrank en natuurlijk alle bewerkte voedsel.

Logisch dat meer dan 50% van de Nederlandse bevolking overgewicht heeft en wel 87.000 mensen per jaar aan moeten horen dat ze diabetes hebben.

Ons lichaam heeft het namelijk niet zo bedoeld.

Paleo wordt ook wel het Paleo Dieet genoemd, het is echter geen dieet maar een levenswijze, je leeft op de gezonde manier zoals je lichaam het bedoeld heeft. Je lichaam kan weer goed omgaan met de voeding die je binnenkrijgt en krijgt de kans de voeding te verwerken waarvoor het is bedoeld.

Met het volgende resultaat:

 • Je wordt fitter
 • Je leeft gezonder
 • Je voelt je lekkerder
 • Je valt snel en eenvoudig af op de gezondste manier!
de Paleo Revolutie – Ik wil meer weten!

 

Ervaring Paleo

 

De schrijver

voor na paleo
Mitchel is de schrijver van de Paleo Revolutie, een erg goede gast en weet heel veel over voeding en gezond leven. Hij heeft een diploma als fitnesstrainer en bezit al zo’n 10 jaar één van de grootste winkels van sport- en eiwitsupplementen.

Alleen een probleem was dat hij zelf niet ‘de aanleg had om slank te zijn’  hij wilde voornamelijk meer energie, die bierbuik boeide hem niet zoveel. Daar kon die wel mee leven, maar hij wilde niet als een slome slak door het leven. Daarom ging hij ‘gezond’ leven anno nu, bruin brood, melk, gezonde voeding, vitaminen etc. je kent het wel.

Maar per toeval kwam Mitchel Paleo tegen, in Amerika waar al meer mensen Paleo leven! Nu, 9 maanden later heeft Mitchel zichzelf en nog veel meer Nederlanders op Paleo gewezen, dat dieet waar ze eerst dus om moesten lachen.

Het toffe van Mitchel is dat hij zijn bezoekers en zijn klanten stuk voor stuk oprecht wil helpen, dit is ook de reden waarom ik hem al ruime tijd volg met zijn blogs over voeding, superfoods etc. Dit is ook duidelijk in de ervaringen van de gebruikers terug te zien die hij heeft gepubliceerd.

Rechts zie je een foto van Mitchel voor- en na Paleo

Paleo revolutie

De lezers en mensen die leven volgens het boek ‘de Paleo revolutie’ voelen binnen enkele korte weken zo’n duidelijk verschil, in gewicht, in plezier van het leven, in energie en alle andere fantastische bijwerkingen van Paleo!

Het boek is er dus om je lichaam te verbeteren in positieve zin, afvallen is van Paleo een goede, gezonde en belangrijke bijwerking naast nog vele andere toffe bijwerkingen.

Met Paleo val je gezond af, met plezier en zonder pijn en moeite. Zo hoort afvallen te zijn!

Ervaringen

De Paleo Revolutie is een boeiend boek wat bestaat uit drie fases, als je wil kan je het boek in één keer uitlezen. Het is een uitgebreid boek wat verteld hoe je je lichaam transformeert in een echte vet verbrander.

Schermafbeelding 2013-07-25 om 19.59.02

Als je het boek besteld krijg je twee (+ één gratis) onderdelen.

Het boek

paleo-boek
Het boek is geen ‘zweverig verhaal’ wat maar verteld hoe het waarschijnlijk moet.

Het is een duidelijke handleiding wat aan de hand van wetenschappelijke feiten en onderzoeken is bewezen, maar… het gaat in tegen alles wat jij “denkt te weten” over voeding en afvallen. Een echte handleiding om je lichaam onder controle te krijgen.

De volgende dingen komen aan bod:

 • Hoe je nooit meer gaat jojo-en
 • Hoe je meer energie krijgt dan ooit tevoren
 • De levenswijze die je de rest van je leven, uit jezelf, wil gaan leven!
 • Hoe je super gezond gaat leven
 • En nog meer…

paleo-cd

De digitale audio bestanden

Het boek is ook ingesproken omdat veel mensen liever luisteren dan lezen, dat is mogelijk bij de Paleo Revolutie! Het is opgedeeld in vier audio bestanden en kan je luisteren op:

 • Computer, Laptop of iMac
 • MP3 Speler
 • iPad of tablet
 • Overal waar je mp3 bestanden op kunt afspelen.

BONUS – 21 dagen recepten

paleo-bonus
Om je een goede vliegende start te kunnen bieden is Paleo vast voor je uitge

kauwd, je krijgt recepten voor 21 dagen. Je zult zien dat als je het boek uitgelezen hebt je het liefst direct wil starten dus deze recepten ga je zeker nodig hebben!

Je krijgt recepten voor:

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner

GRATIS de Paleo revolutie uitproberen voor 60 dagen, als het niet bevalt en als je niet 100% happy bent met je aankoop kan je het GRATIS retourneren.

de Paleo Revolutie – Ik wil meer weten!

Ervaringen van gebruikers

paleo-ervaring

paleoervaring

de Paleo Revolutie – Ik wil meer weten!

Geef een reactie

6 comments

 1. Mirelle

  Ik heb het boek besteld en inmiddels ontvangen. Erg boeiend boek en heb er veel van geleerd, heb er helemaal zin in. Ik ben officieel ‘Paleo bekeerd’ geloof ik haha

 2. Nicolette

  Ik ben al een tijdje bezig met Paleo, ook voor ik het boek had gezien en gelezen. Maar Paleo werkt voor mij echt super, ik voel me er helemaal top fit door, ook is mijn buikje er helemaal door verdwenen!

 3. hely

  is het boek ook als een ebook te koop? zodat het op de ipad kan? of moet ik gewoon het hele pakket bestellen wat ik toch niet allemaal nodig heb?!

 4. Nadia Bievinck

  Het boek is inderdaad ook alleen als E-Book te bestellen, dit is goedkoper dan een normaal boek. Als je op de link klikt op deze pagina, en je scrollt helemaal naar beneden op de pagina van ‘de Paleo revolutie’ is pakket Brons alleen het e-book.

 5. Faroo

  Hoeveel kilo val je af ongeveer per week?
  Hoe kan ik het boek bestellen en wat is de prijs ?
  Is dat het wel waar verhaal omdat mijn vertrouwen is weg bij de dieetish .

  Groeten faroo