Vandaag wil ik je geen tip geven waarmee je kunt afvallen, ook wil ik je niet vertellen wat je moet doen om van je gewicht af te komen, ik wil je wat vragen:

Onderneem jij al actie?

Je kunt namelijk blijven dromen over allerlei dingen die je graag wilt doen en dingen die je graag wilt bereiken in je leven maar dromen zijn geen werkelijkheid. Het is aan jou om deze dromen werkelijkheid te laten worden, en jij bent degene die dat kan doen!

Mensen die graag gewicht willen verliezen en willen afvallen maken vaak een grote fout, ze lezen en denken erover en besluiten uiteindelijk niks te ondernemen. Kijk eens op deze site, hoeveel informatie is hier nou te vinden, ik weet dat er vaak bezoekers terug komen op de website om nieuwe tips te lezen, misschien kom jij hier ook wel vaker, maar heb jij al actie ondernomen? Heb jij al besloten dat je wilt gaan afvallen?

Alleen jij kan het doen

Niemand kan iets veranderen aan jou gewicht, dat moet je zelf doen en dat maakt ook niet uit. Ik zat van het weekend Obese te kijken, Danny geloof ik, die was weer vreselijk veel kilo aangekomen. Maar de vrouw die hem ging helpen was nog op het juiste gewicht, wat ik hier mee probeer te zeggen is dat het gaat om het doen van dingen, het ondernemen van actie dus!

Ik deel hier mijn informatie, informatie om jou te helpen, naast mij zijn er ook nog andere websites waar mensen terecht kunnen voor informatie. Het is leuk dat je nu mijn artikel leest, alleen ik vindt het nog een stuk leuker als ik een mailtje krijg met hierin dat je je ideale gewicht hebt bereikt met mijn tips. Omdat je ze gedaan hebt!

Beter voelen

Het ondernemen van actie is goed voor je zelfvertrouwen, je voelt je goed als je weet dat je iets hebt bereikt, en als je je tijd nuttig besteed hebt. Dit is ook de reden waarom ik deze blog schrijf en bijhou, ik voel me er goed door omdat ik mensen help om af te vallen. Hieruit put ik mijn energie om dit voort te zetten!

Je verbetert je persoonlijkheid

Door het ondernemen van actie verbeter je jezelf, je kunt in plaats van dromen over dingen ook dingen werkelijkheid maken. Hiervoor hoef je niet te leren, gekke trucjes te kunnen of te kunnen toveren, want wat iemand anders kan dat kan jij ook! Afvallen bijvoorbeeld, in de tijd dat jij informatie aan het opdoen bent, had je ook een rondje kunnen hardlopen, fietsen of gezond kunnen koken.

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het fijn dat je mijn artikelen leest, alleen het is beter voor jezelf als je er ook iets mee doet!

Geef een reactie