Dieet producten

Diëten zijn er in alle soorten en maten. Bij de één komt het aan op het laten staan van bepaalde voedingsproducten, zoals vlees of brood, bij de ander gaat het vooral om afslankpillen. Bij de derde variant gaat het juist om dieet producten: hierbij gaat het erom dat je bepaalde voedingsmiddelen vervangt door speciale dieet producten. Vaak zie je dat het dan gaat om shakes of repen, die weinig calorieën bevatten en genoeg essentiële voedingsstoffen leveren. Ook stillen ze je honger, waardoor je dus na één reep of shake al genoeg hebt gehad en als vanzelf gaat afvallen.

Een voorbeeld van een afslankprogramma waarbij je o.a. shakes moet gebruiken, is het TimFit dieet. TimFit is misschien wel een van de meest populaire diëten geworden in zeer korte tijd, omdat je in korte tijd veel kunt afvallen. Het gaat er vooral om zo min mogelijk koolhydraten te eten. Om dit te realiseren, eet je tijdens dit afslankprogramma alleen speciaal ontwikkelde dieet producten, zoals shakes en repen.

Klik hier voor meer informatie

Dieet maaltijden

Met TimFit zit je niet vast aan alleen shakes. De dieet producten zijn gevarieerder en lekkerder, waardoor je met meer plezier zult eten. Het pakket bestaat uit veel verschillende dieet producten, maar ook tussendoortjes en snack repen mag je eten. ’s Avonds kun je gewoon een normale maaltijd eten.

Bovendien mag je gewoon hele maaltijden eten en krijg je veel gezonde recepten aangeboden. Kortom, je kunt met TimFit afslanken zonder dat je vast zit aan eentonige en smakeloze dieet producten. Eten moet tenslotte ook genieten zijn!

 

Geef een reactie