Als website op het gebied van afvallen en gezondheid houden we de ontwikkelingen van de markt goed in de gaten. Een dieet dat onze aandacht trok is het TimFit dieet, een eiwitrijk dieet wat eenvoudig in te passen is in het dagelijkse leven.

Voor ons een goede reden om eens te kijken wat er bekend is over het dieet en waarom er zoveel positieve ervaringen te vinden zijn over dit dieet.

Zoals op vele sites wordt verteld is TimFit een slimme manier van afvallen. Doordat je maaltijden vervangen worden door TimFit shakes ben je weinig tijd kwijt en krijg je geen hongergevoel zoals je dat bij andere diëten vaak wel krijgt.

Het TimFit afslankprogramma heeft als dieet de afgelopen jaren enorme bekendheid heeft gekregen in Nederland.

TimFit biedt verschillende producten aan om af te vallen zoals: detox druppels, aminoslank kuur of maaltijdvervangers.

Bijna 50% van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht, dit is eigenlijk best een schrikbarend hoog percentage. We bewegen te weinig, eten te veel ongezond en leven een te druk leven. Niet gek dat overgewicht altijd op de loer ligt.

Er zijn verschillende mogelijkheden om van je overgewicht af te komen. Gezond eten en veel bewegen is altijd de beste optie maar helaas is dit niet voor iedereen haalbaar. Een dieet kan daarom voor veel mensen uitkomst bieden, zeker als je gemakkelijk en snel gewicht wilt verliezen.

Er zijn momenteel een aantal razend populaire diëten binnen Nederland. Vooral het eiwitdieet is erg populair. Hierbij kun je gewoon normaal blijven eten maar wel eiwitrijke maaltijden. Het voordeel hiervan is dat je geen hongergevoel zou moeten krijgen.

Afbeelding TimFit protienedieet de nummer 1 in afslanken

 

review-vitadis-alinea2

TimFit afslankprogramma

Het grote voordeel van het TimFit afslankprogramma is dat het toe te passen is in vele levensstijlen. Vooral voor mensen met een drukke levensstijl is het handig omdat je maaltijden in een handomdraai klaarmaakt. Doordat het TimFit voedingspatroon je voorziet van alle essentiële voedingsstoffen kampt je lichaam niet met tekorten en krijg je dus geen hongergevoel.

Een kritiekpunt op veel maaltijdvervangers is dat je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt. TimFit biedt hier een goede oplossing voor, elke maaltijd bevat namelijk 6,6 gram voedingsvezels. Deze vezels ondersteunen ook bij het gewichtsverlies. Ook bevatten de maaltijdvervangers tal van vitaminen en mineralen, indien deze er niet in hadden gezeten had je supplementen in moeten nemen tijdens je dieet!

Twee andere stoffen die het vermelden waard zijn, zijn choline en chroom. Beide stoffen helpen bij het gewichtsverlies. Choline wordt veel gebruikt door vechtsporters die voor een keuring een bepaald gewicht moeten bereiken. Deze stof stimuleert ook de stofwisseling. Dit geldt ook voor chroom, dit geeft je hiernaast ook nog meer energie.

‘s Ochtends en ‘s middags vervang je je maaltijd door een shake. ‘s Avonds bereid je je eigen maaltijd met een stukje mager vlees of vis en groenten volgens meegeleverde recepten die vetvrij en koolhydraatarm zijn. Het is ook mogelijk om een de shake te vervangen door een reep als je weinig tijd hebt om een shake te maken of als je onderweg bent. Als tussendoortje mag je één sinaasappel of een appel nemen.

Klik hier voor alle tips en richtlijnen bij het TimFit afslankprogramma.

De shakes en repen hebben bijna dezelfde samenstelling op één punt na: bij de shakes bestaat het proteïnedeel voornamelijk uit melkeiwitten en bij de repen bestaat het proteïnedeel uit 100% soja-eiwitten. De shake is verkrijgbaar in  vanille, aardbei, banaan, chocolade en cappuccino. Door de vele variatie in smaakmogelijkheden wordt de shake erg lekker bevonden door de TimFit gebruikers. De repen zijn verkrijgbaar in de smaken met banaan met een dun laagje pure chocolade en aardbei met een dus laagje witte chocolade. Je kunt dus afslanken door het gebruik van lekkere producten.

Een groot nadeel aan maaltijdvervangers is dat je er vaak een hoop geld aan kwijt bent. Bij TimFit is dit echter niet zo. Het is minder dan €1,50 per maaltijd en daardoor niet duurder dan zelfgemaakte maaltijden.

 

Welke fases omvat het afslankprogramma

Het programma omvat twee fases.

Fase 1: Afslanken

De eerste fase omvat het afvallen tot het gewenste gewicht. Dit doe je door middel van de maaltijden te vervangen door de shakes. Door jezelf af en toe te wegen kun je goed in kaart brengen hoeveel je weegt en wanneer je je streefgewicht bereikt hebt.

Fase 2: Vasthouden van je streefgewicht

De tweede fase bestaat uit het gewenste gewicht vasthouden. Dit is een erg belangrijke fase omdat je hier je streefgewicht moet behouden. Dit doe je door één van de twee maaltijden te vervangen door shakes. Hiernaast ben je vrij om andere maaltijden te eten, maar houd wel de gezonde levensstijl vast.

Geen Jojo-effect

Vaak vallen gebruikers van afslankprogramma’s weer in gewicht  terug nadat de eerste fase doorlopen is. Dit heet het jojo-effect. Bij TimFit wordt dit dus tegengegaan door het vervangen van één maaltijd door een maaltijd vervangend product. Hierbij is evenwichtige voeding, een gevarieerde en een gezonde levensstijl van belang. Als je hiermee verder gaat blijf je op een gezond gewicht. Na verloop van tijd kun je op je eigen levensstijl overgaan als je er genoeg vertrouwen in hebt. Je zult dan geen last meer hebben van het Jojo-effect omdat je al aan de levensstijl gewend bent in plaats van dat je lichaam heel ergens anders aan gewend is.

TimFit pakket 2.0

 

review-vitadis-alinea4

 

 

Sporten is niet nodig

Het werkt simpel, krijg je op een dag minder calorieën binnen dan dat je verbrand val je af. Het TimFit dieet is koolhydraatarm en eiwitrijk. Hierdoor krijg je minder calorieën binnen op een dag dan dat je verbrand. Gemiddeld komt je lichaam na 2 of 3 dagen in ketose, dit is de fase waarin je lichaam start met vetverbranding. Vaak krijg je in de dagen ervoor wel een hongergevoel omdat je lichaam niet gewend is aan de caloriehoeveelheid is die je binnenkrijgt. Je spiermassa wordt niet aangetast door de shakes!

Speciale 1-op-1 coaching

TimFit biedt een gratis online coaching programma aan voor haar gebruikers. Deze consulenten adviseren je op heel het traject en kunnen je veel tips geven. Ze nemen ook heel het voedingspatroon met je door. Ze zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar.

De consulenten hebben het afslankprogramma zelf ook gevolgd, hebben ervaring met de producten en kennen ze dus door en door! Dit is iets unieks aan TimFit.

In Nederland en België zijn meer dan 340 consulenten. Ze zitten in elke provincie in Nederland, zo zijn ze altijd bij u in de buurt.

review-vitadis-alinea5

review-timfit

Spacer

Wat zeggen klanten over dit dieet, is het aan te raden?

TimFit wordt door vele mensen aangeraden omdat het een effectief dieet is. Dit is ook te lezen in vele reviews, we hebben een aantal reviews voor je op een rij gezet. Lees hier de reviews. Tevens is het mogelijk om een TimFit proefpakket te bestellen, om het uit te proberen.

Speciale € 60,- korting voor bezoekers van Afvallen Experts

Ben je benieuwd geworden naar wat het afslank dieet van TimFit voor jou kan betekenen?

Ben jij op zoek naar een manier waarop je snel en gemakkelijk gewicht kunt verliezen?

Wil je dit gewicht ook op lange termijn vast kunnen houden door middel van online 1-op-1 coaching?

Tijdelijk kun je, alleen bij ons, profiteren van aanbieding van €60,- korting. Deze korting hebben wij namelijk speciaal van TimFit gekregen voor onze lezers.

Klik hier nu voor de tijdelijke kortingspagina


Spacer

Geef een reactie