Modifast

De dieetmethode die je waarschijnlijk in alle drogisterijen wel ziet liggen, is Modifast. Online bestellen van dit afslankplan is uiteraard ook mogelijk, maar feit is dat deze methode zo populair is dat je er vrij makkelijk af kunt vallen. In het assortiment van de drogist zul je dan ook diverse producten aantreffen: repen, shakes, pudding en koekjes. Wil je Modifast online bestellen of in de winkel kopen? Dan is een goede voorbereiding noodzakelijk, zodat je weet wat je van dit dieet kunt verwachten. Dus: hoe werkt de methode precies en welke resultaten kun je ervan verwachten?

De producten die bij dit afslankprogramma horen zijn volledige maaltijdvervangers. Dit betekent dat je naast de repen, shakes en pudding niets anders mag eten. Dat is echter geen probleem, want deze zijn voorzien van alle benodigde voedingsstoffen, zodat je niets tekort komt. Samen leveren zij slechts 500 calorieën per dag. Doordat dit veel minder is dan wat je dagelijks nodig hebt, gaat je lichaam de vetreserves aanspreken. Het gevolg is dat je gaat afvallen.

Modifast online bestellen: snel en makkelijk

Het is wel belangrijk dat je minimaal 2 liter (mineraal)water per dag drinkt, zodat de vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Doe je dit niet, dan is hoofdpijn bijvoorbeeld mogelijk. Je kunt dit programma in fasen volgen:

  • Fase A: je vervangt 3 maaltijden per dag door de speciale maaltijdvervangers. Je verliest in deze periode eerst vooral vocht. Het is dus belangrijk om door te zetten en niet na 3 dagen al te stoppen, omdat je immers je vetreserves wilt gaan gebruiken
  • In fase B schakel je langzaam over op normale voeding: in de eerste week van deze periode vervang je 2 maaltijden door de speciale repen en shakes en eet je 1 gewone maaltijd. In de tweede week vervang je nog maar 1 maaltijd door een maaltijdvervanger en eet je 2 gewone maaltijden
  • Fase C: je kunt weer normaal eten, mits je gezonde eetgewoontes hebt aangeleerd en meer gaat bewegen.

Lijkt dit dieet je wel wat? Je kunt in plaats van naar de winkel gaan Modifast online bestellen. Dit is niet alleen snel, het is ook gemakkelijk en veilig.

Klik hier om Modifast producten te bestellen

Snel afvallen

Modifast online bestellen betekent dus dat je jezelf eindelijk de kans geeft op een prettige manier af te vallen! Let wel, doordat je zo weinig calorieën binnenkrijgt is het niet bedoeld als lange termijn dieet. Schakel, nadat je de kilo’s kwijt bent, altijd over op een gezond eetpatroon. Succes gegarandeerd!
Maar de vraag is wel of je altijd op maaltijdvervangers wilt blijven leven. Wij adviseren je om een gezondere levensstijl te hanteren. Wil je dit dieet toch echt gaan volgen? Zorg er dan voor dat je een diëtist hebt die jou erin begeleid, zeker wanneer je over wilt gaan naar een levensstijl zonder de maaltijdvervangers.

Geef een reactie