Een gezonde- en slanke levensstijl vind ik heel erg belangrijk, mijn lichaam draag ik 24 uur per dag met me mee en ik wil er gewoon goed uit zien en me fit voelen. Calorieën tellen is niks voor mij en altijd alleen saaie verse groente eten vind ik ook niet fijn. Dit is ook de reden waarom ik iedere dag weer uit kijk naar mijn groene smoothie. Mijn joker om de dag door te komen!

Groene smoothie recepten bestaan uit fruit, water en wat bladgroente (zoals bijvoorbeeld spinazie). Dit drankje geeft me iedere dag mijn nodige portie vitamines en houd me in optimale conditie. En geloof me, de groene smoothie recepten zijn heerlijk en eenvoudig om te maken!

Waarom ik heb gekozen voor groene smoothie recepten

Door mijn drukke leven schoot gezond eten er vaak tussen door en koos ook ik wel eens voor de ongezondere snelle oplossing. Ontbijten is vaak toch nog een hele klus als je je bijvoorbeeld hebt verslapen, een lunch schiet er soms wel eens tussen door bij een drukke dag en een toetje bij het diner is ook niet echt bevorderlijk voor een slank lichaam.

Mijn gezondheid holde hierdoor achteruit en ik kreeg steeds vaker last van de volgende verschijnselen, waar jij ook mee te maken kunt krijgen:

 • Hoofdpijn
 • Een hoge bloeddruk
 • Problemen met slapen
 • Chronische vermoeidheid
 • Te weinig energie
 • Eetbuien
 • Minder controle over je gewicht

Dit had ook als gevolg dat ik me gewoon minder fit voelde en ook af en toe schrok van de weegschaal. Dat terwijl ik toch mijn gewicht goed onder controle kan hebben. Heel eerlijk, ik ben echt fan van een gezond lijf, maar ongezond eten doet iedereen wel eens toch? Daar hoef ik ook geen geheim van te maken.

Ik hou van mijn drukke en heerlijke leventje en van alles wat ik doe, maar mijn lichaam is ook super belangrijk voor me. Een keuze die ik moest maken voor mijzelf, tenminste, dat dacht ik. De groene smoothies hebben namelijk voor mij uitkomst geboden. Sinds ik groene smoothies drink voel ik me fitter en kan ik in een korte tijd mijn ideale gezonde snack maken.

Gratis receptenboek staat voor je klaar!

Om jou op weg te helpen en jou te kunnen laten zien dat gezond eten ook super lekker kan zijn heb ik een gratis receptenboek voor je klaar staan:

cta-groene-smoothies-boek

Groene smoothie recepten, waarom?

Ook jij weet hoe moeilijk het is om gezond te leven en op gewicht te blijven. We vinden vast dat we ons iedere dag houden aan de aanbevolen voedingswijzer waarbij we 2 stuks fruit per dag eten en 200 gram groenten. Waar je waarschijnlijk geen rekening mee houd is dat veel van je voedingsstoffen verloren gaan tijdens het koken. Dat is reuze zonde en hierdoor krijg je te weinig voedingsstoffen binnen.

Het is daarom veel beter om de groentes rauw te eten. Dat klinkt misschien niet zo aanlokkelijk, maar de groene smoothies maken dit mogelijk op een perfecte manier. Je krijgt een grote hoeveelheid voedingsstoffen binnen op een lekkere manier. Echte verwennerij, serieus!

Je zult merken dat je je snel beter en gezonder gaat voelen, ik zelf ervaar een enorme energiekick na een groene smoothie. Naast dat je je er veel beter van gaat voelen is het ook goed voor je immuunsysteem, je krijgt er een betere huid van en je verkleint de kans op ziektes. Je weerstand schiet echt enorm omhoog met een van deze groene smoothie recepten.

Gezond, lekker en voedzaam

Een groene smoothie is een combinatie van fruit, water en bladgroentes. Door dat er fruit wordt toegevoegd aan de smoothie overheerst de zoete smaak waardoor het naast een ultra gezond drankje ook nog een heerlijke snack is. Het enige wat je nodig hebt is een recept, blender en de ingrediënten om je smoothie samen te stellen. Binnen een aantal minuten heb je een lekker en energierijk drankje waardoor je je beter gaat voelen dan ooit.

Andere voordelen van groene smoothies zijn:

 • Een soepelere en betere huid
 • Een hogere weerstand tegen schadelijke bacteriën
 • Een verbeterde stoelgang
 • Geen hoge bloeddruk meer
 • Betere bescherming tegen ziekten
 • Minder eetlust, maar meer levenslust

De groene smoothies zijn dé ideale toevoeging aan mijn voedingspatroon. Het heeft mij mijn gezonde gevoel weer helemaal terug gegeven. Mocht je benieuwd zijn naar mijn bron van inspiratie? Dan raad ik je aan om eens naar het volledige boek (+ alle te gekke extra’s) van Diana Verbeek te kijken:

Groene Smoothie Recepten Boek
Klik hier voor meer informatie over de groene smoothies

totaalpakket

Geef een reactie