Paleo recepten boek

foodie-logo.jpg.pagespeed.ce.hRJfo1j7ys

 • Hebben andere diëten je teleurgesteld?
 • Wil je meer vetverlies en een gezonder leven?
 • Ben je op zoek naar gezonde Paleo recepten?

Dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.

Voedsel wat gemaakt is door fabrikanten worden volgestopt met suikers, vetten en andere chemische stoffen om het langer houdbaar te maken (waarschijnlijk weet je van de helft van het voedsel niet eens dat het ongezond is).

Het Paleo dieet is een dieet dat gebaseerd is op wat mensen in de oertijd zouden eten. Met als gevolg dat je je fitter én vitaler gaat voelen.

Je lichaam is namelijk helemaal niet gemaakt om het voedsel van deze tijd te eten, met Paleo recepten kun je je leven invullen met voeding waar je lichaam dol op is.

Daarom wil ik je graag voorstellen aan het Paleo recepten boek (101 Paleo recepten van Mitchel van Duuren)

Een Paleo Receptenboek geeft je goede handvatten om een gezonde en lekkere maaltijden te bereiden.

Begin NU met de Paleo Recepten

Wat gebeurt er als je de Paleo Recepten klaar gaat maken?

Al meerdere positieve reacties zijn binnen gekomen via het contact formulier, heb je ook een ervaring met Paleo? Laat dan gerust een reactie achter! De mensen die Paleo recepten klaarmaken zullen de volgende resultaten onder andere terug zien:

 • Gewichtsverlies
 • Meer engergie
 • Betere prestaties
 • Minder snel ziek
 • Soepelere gewrichten
 • Mooie & Zachte huid

Ja, ook wij van afvallenexperts koken regelmatig ‘Paleo Proof’, omdat het gewoon super gezond is en het echt werkt. Sterker nog, de schrijver van het boek ‘de Paleo Revolutie’ en het Paleo Recepten boek is getransformeerd in een gezonde Paleo Guru!

Hij is werkelijk meer dan 10 kilo afgevallen met Paleo recepten en voelt zich positief, vol energie en sterker dan ooit. Hier onder vind je een foto van Mitchel:

xmitch-voor-na-foto.jpg.pagespeed.ic._ZgTtIJxOy

Inmiddels heeft hij een ‘fanbase’ van meer dan 4000 likes op Facebook verzameld in een jaar tijd, dat zegt genoeg over zijn producten, blog en over Paleo. Mensen zijn er letterlijk helemaal lyrisch van en dit vinden we heerlijk om te zien!

Een sneak preview van wat je in het Paleo recepten boek kunt vinden:

Alle recepten

+95 Paleo dieet recepten die vetverbranding stimuleren

De recepten zijn gemaakt voor de ‘normale’ Nederlander, veel mensen hebben geen tijd om uren lang in de keuken te staan. De  recepten nemen dus niet de hele avond in beslag en zijn eenvoudig klaar te maken.

Alle ingrediënten zijn simpel en kindvriendelijk, het is dus niet zo dat je kilometers moet rijden om je ingrediënten te halen. Dit kan gewoon bij je in de supermarkt of bij de groenteboer of slager.

Begin NU met de Paleo Recepten

Ontvang nu Gratis Bonus materiaal bij je bestelling (Paleo snacks, smoothies, dressings en sauzen)

De schrijver van dit receptenboek heeft ook nog een ander boek genaamd “de Paleo Revolutie” hierin staat stapsgewijs uitgelegd hoe het Paleo dieet werkt en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Zo kun je zeker weten dat je hele leven echt “Paleo” wordt. Als je meer informatie wilt over “De Paleo Revolutie” klik dan hier

Schermafbeelding 2013-12-03 om 10.24.56

Schermafbeelding 2013-12-03 om 10.25.06

Schermafbeelding 2013-12-03 om 10.25.15

Geef een reactie

6 comments

 1. Benjamin

  Nadia, Super bedankt voor het aanraden van dit boek. Ik eet nu twee weken recepten uit dit boek en van de bonussen en voel me echt super. Ik ben al 5kg afgevallen en heb iedere dag er weer helemaal zin in. Dit had ik nooit gered zonder de twee boeken van Mitchel. Bedankt!

 2. Nadine Baeyens

  Beste,

  Ik had graag gratis recepten, om te beginnen. Indien dat meevalt, kijk ik later om het boek te kopen.

  Mvg

  • Nadia Bievinck

   Beste Nadine, we hebben een aantal receptenboeken aangeschaft om te kijken welke het beste is. Dit receptenboek hebben we verkozen boven gratis recepten. Waarom? Omdat je altijd het volgende hebt: je moet iedere dag weer moeite doen voor recepten, ze zoeken, kiezen en vaak ook nog rekenen van hoe en wat je moet gaan kopen. Dit maakt de drempel om te starten meteen behoorlijk hoog, dit is zo zonde als je daarom beslist niet door te gaan met Paleo. Daarom adviseren wij gewoon een professioneel boek die je direct kan helpen hiermee. Groetjes, Nadia

 3. Rachel

  Ik heb zojuist het boek aangeschaft. Ben echt super fan van Mitchel zijn boeken en zijn blog en ben ook een echte ‘paleo gek’ geworden!! Raad het iedereen aan om dit boek aan te schaffen.

 4. Elise

  In twee weken 4,5 kg afgevallen met de paleo recepten.

 5. Nadia Bievinck

  Leuk om te horen, Iris (andere schrijver hier) is ook begonnen met de recepten!