Begeleid afvallen

Begeleid afvallen

Het is niet eenvoudig om van je overgewicht af te komen. Doordat je vaak niet eens echt doorhad dat je zwaarder werd kan het best zijn dit een proces is geweest dat meerdere maanden of zelfs jaren heeft geduurd. Daarom is het belangrijk dat je een beetje hulp krijgt met het afvallen, want zo eenvoudig is het niet. Op deze website kan je alle hulp vinden die je nodig hebt, zodat ook jij op een eenvoudige manier kunt begeleid afvallen.

Begeleid afvallen is voor veel mensen de beste uitkomst die er is, want het biedt je de mogelijkheid aan om het stappenplan onder begeleiding te volgen. Hierdoor weet je precies wat je moet doen en krijg je ook nog eens de nodige aanmoedigingen zodat je niet makkelijk kan en wilt opgeven. Door gebruik te maken van begeleid afvallen krijg je dus te maken van een persoonlijke coach die ervoor zorgt dat jij op een zo snel en gezond mogelijke manier zoveel mogelijk kilo’s kwijtraakt. Hierdoor zullen de vetrandjes van je lichaam smelten als sneeuw voor de zon en kan ook jij genieten van het lichaam van je dromen. Dat klinkt natuurlijk ideaal, maar vaak gaat begeleid afvallen gepaard met hoge kosten. Immers, begeleid afvallen betekent meestal dat je naar een sportschool, of iets dergelijks, moet en daar betaal je vaak flink voor.

Gelukkig hebben wij de ideale oplossing voor jou in huis, want bij ons kun je begeleid afvallen zonder dat je vast zit aan enorme kosten. Onze persoonlijke coach Arno Snelder is jouw persoonlijke coach, maar dan wel vanuit het comfort van je eigen huis. Dat wil dus zeggen dat je lekker kunt trainen, werken aan je conditie en daarmee dus werken aan je gezondheid, en dat alles vanuit het comfort van je eigen woonkamer. Dit is begeleid afvallen op zijn best.

Voordelen van begeleid afvallen

Met behulp van Arno zal je merken dat ook bij jou de pondjes er af zullen vliegen voordat je er erg in hebt, en hij zorgt er ook nog eens voor dat het leuk wordt en blijft.

Een voordeel van begeleid afvallen is dat het een totaalpakket vormt. Dat wil zeggen, begeleid afvallen is er niet alleen op gericht om jou binnen een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk kilo’s te laten verliezen, maar juist om ervoor te zorgen dat je deze kilo’s ook niet meer terugkrijgt. Daarom is onderdeel van dit plan ook een gezond voedingspatroon, waarbij het er niet omgaat dat je plotseling veel minder gaat eten, maar juist dat je gezonder gaat eten. Zo zorgt begeleid afvallen er dus voor dat je niet alleen meer gaat sporten, maar ook dat het sporten meer resultaat heeft doordat het gepaard gaat met gezonde en evenwichtige voeding. Met andere woorden, begeleid afvallen werkt op twee fronten en juist daarom is dit misschien wel de beste manier om af te vallen. Toch is het goed te begrijpen als je nog niet helemaal overtuigd bent van de voordelen van begeleid afvallen.

Het werkt echt

Het is ook een vrij sterke claim die hier gemaakt wordt, maar gelukkig is onze fitness coach Arno ervan overtuigd dat hij jou de beste oefeningen kan bieden. Daarom heeft hij ervoor gekozen om 7 van zijn video’s openbaar te maken op deze website, zodat jij 2 weken kan ervaren hoe goed zijn oefeningen nou eigenlijk werken.

Ik ben ervan overtuigd dat jij binnen deze periode ook overtuigd zal raken van het effect hiervan. Je zult zien dat het bijna verslavend werkt om een gezonde levensstijl te adopteren, waarbij je een constant gevoel van tevredenheid ervaart doordat je merkt dat je lichaam verandert ten goede. Je zult je beter voelen en je zult er beter uitzien. Als jij dus geïnteresseerd bent in begeleid afvallen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Neem snel eens een kijkje bij de gratis video’s of lees eens wat meer over andere tips die gegeven worden. Zo kun je hier ook veel informatie vinden over andere manieren om zo snel en zo veilig mogelijk gewicht te verliezen. Het inplannen van een fruitdag of het eten van vetverbrandende voeding is namelijk ook erg interessant leesmateriaal. We hopen dan ook snel van je te horen!

Geef een reactie

3 comments

 1. Lia Botbijl

  goedenavond ,ik zou wel graag af willen vallen heb al heel vaak n dieet gedaan en ook wel afgevallen maar toch weer in mijn oude gewoontes terug gevallen ,ik ben bijna 62 jaar en heb vaak het idee dat ik vastgeroest ben voor ik er erg in heb .Heb ook hoge bloeddruk en toen ik was afgevallen was hij goed maar nu weer veel te hoog ,dus nu zal ik wel weer moeten. Dus heeft u tips heel graag,bvd met vrgr Lia

 2. Titia

  Hoi, het is weer zover. Ik begin me nu te storten aan mijn overgewicht en daar heb ik het over 10 kilo.
  Ik dacht nu aan begeleid afvallen, maar wat me nu nog steeds afhoudt is de tijd die ik nodig heb om alles serieus op te pakken, sport en dieet.
  Ik wordt 65 en dan heb ik alle tijd die ik nodig heb.

  • Hanneke

   Hoi Hoi,

   Wat goed dat je wat aan je overgewicht wilt doen en al een duidelijk doel hebt, namelijk 10 kilo afvallen.
   Om resultaten te boeken is het belangrijk dat je je lichaam in beweging houdt en gezond gaat eten.
   Hoeveel tijd zou je per dag willen besteden aan het sporten?

   Groetjes, Hanneke