Als je erg houdt van gezellig thee drinken, en een koekje of gebakje daarbij ook niet schuwt, kan het zo zijn dat je net wat aan de volle kant bent. Dan is voor jou als theeleut Pu Erh thee een geschenk uit de hemel. Want met het drinken van deze thee val je binnen snelle tijd kilo’s af.

Het is een gezond en natuurlijk product en helpt je die akelige extra kilo’s te laten verdwijnen. Daarnaast heeft de Pu Erh thee ook nog eens een genezende werking en zit het boordevol met antioxidanten. Je kunt onder andere merken dat je beter in je vel gaat zitten na het drinken van deze thee.

Fitchef receptengids

Hoe werkt het afvallen met Pu Erh thee

Pu Erh thee komt oorspronkelijk uit China. Daar wordt deze theesoort ook wel het ‘gezondheidselixer’ genoemd. Het drinken van deze thee heeft namelijk vele bijzondere werkingen: stimulering van je spijsvertering en je darmwerking, reiniging en ontslakking van je darmen, versterking van je immuunsysteem, vermindering van je hongergevoel, verbetering van je vetverbranding, zuivering van je bloed, verlaging van je cholesterolgehalte en tot slot werkt het uiteraard zeer afslankend.

Je kunt de Pu Erh thee los of in zakjes kopen. Het is aan te raden dagelijks minstens drie koppen thee te drinken. Je zult merken dat je je fitter, energieker en slanker gaat voelen. Naast het drinken van de Pu Erh thee zijn de gedroogde theeblaadjes ook in zeer geconcentreerde gehaltes als capsule te koop. Deze echte detox capsules kun je dagelijks innemen. Wij raden je echter aan om de drinkbare variant te kiezen, omdat het tot je nemen van veel vocht ook afslankend werkt. Een groep proefpersonen dronk vier weken lang de thee en viel hier gemiddeld vier tot elf kilo mee af.

De herkomst van Pu Erh thee

Pu Erh thee komt uit de Chinese provincie Yunnan. Daar wordt de thee al eeuwenlang gedronken, omdat het bekend staat vanwege de helende en zuiverende werking. In Yunnan wordt de thee biologisch gekweekt en is er een geheim recept voor de fermentering. Door de speciale fermentering blijven de gezonde stoffen van de theeblaadjes behouden.

Heb je alle voordelen van Pu Erh thee gelezen en ben je er net als ons van overtuigd dat dit werkt? Je kunt de thee nu bij Bol.com bestellen

Laat je reactie achter over de Pu Erh thee

Ben je door de Pu Erh thee afgevallen en wil je je ervaringen delen met de lezers van deze site? Laat dan jouw bericht hier achter.

Geef een reactie

9 comments

 1. Anouk

  Goedemiddag, ik ben zojuist begonnen met deze thee te drinken, drie maal daags na de maaltijd. Ik zal u op de hoogte houden of het echt werkt of niet.

  Groetjes Anouk

  -10
  • Nadia Bievinck

   Hoi Anouk,

   Dat zou super leuk zijn! Ik ben benieuwd.

   Groetjes,
   Nadia

 2. liana

  ik ben sinds 3 dagen begonnen met deze thee. ik drink 4 a 5 grote koppen thee per dag. ik heb wel het idee dat ik iets afval 🙂

 3. Ash

  Ik ga er vandaag mee beginnen ben benieuwd!

 4. Sandra

  Ik ben al een aantal jaren voorstander van deze thee. Als je het consequent drinkt en zeker minimaal drie grote mokken per dag, val je zeker af. Ik ben er m’n laatste 4 kilo mee kwijt geraakt (die halsstarrig bleven zitten) en blijf het drinken. Kan gewoon eten wat ik wil. Voor mij een succes dus en kan het iedereen aanraden!

  • Hanneke

   Hooii Denise,

   De Pu Erh Thee kun je via verschillende sites kopen.
   De tuinen tegenwoordig Holland & Barrett verkoopt het ook.
   Hopelijk heb ik je voldoende geïnformeerd.

   Groetjes, Hanneke

 5. Chaya

  Ik ben nu 1 dag bezig met het gebruiken van pu erh thee, alleen mijn vraag was ; kan je 1 zakje voor 3/4 koppen gebruiken? En zie je ook echt verschil aan de buitenkant?

  • Nadia Bievinck

   Goedemiddag,,

   Wat leuk dat je bent begonnen met het Pu Erh Thee. Hoe vind je het?
   Het beste kun je het zakje maximaal 2x gebruiken.
   Je bedoelt of je verschil ziet aan je huid? Dat is lastig te zeggen. Normaal gesproken ziet je huid er goed uit wanneer je gezond(er) gaat eten en voldoende je lichaam hydrateert.
   Dit doe je wanneer je voldoende Pu Erh Thee drinkt en daarnaast nog eventueel water.

   Groetjes, Hanneke

   -1