Zumba fitness 2

Geen zin in een bezoekje aan de sportschool? Deze fitness games voor je spelcomputer laten je zweten in je eigen huiskamer. Afvallen vanuit je eigen huis.

Met het succes van de Nintendo Wii waar je zelf moest bewegen om je karakter te kunnen besturen hebben ook Microsoft en Sony dit idee overgenomen met respectievelijk de Kinect voor de Xbox360 en de Move voor de Playstation 3. In plaats van op de bank zitten met een controller is dit concept natuurlijk perfect voor fitness games. Gamen en werken aan je conditie tegelijk. In dit artikel behandelen we de beste fitness games voor jouw favoriete spelcomputer.

Zumba fitnesszumba fitness

De Zumba fitness games zijn te verkrijgen voor alle 3 de spelcomputers. Ze zijn gebaseerd op de bekende Zumba fitness lessen die je tegenwoordig in elke sportschool kunt vinden. De opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek gecombineerd met een pittige work-out heeft al vele mensen geholpen met afvallen, conditie opbouwen en spieren sterker te maken.

De Zumba fitness games kun je zien als een mix van een dansgame en een fitnessgame. De speler heeft de keuze uit 30 verschillende muzieknummers met 9 verschillende dansstijlen. Dit zijn Reggaeton, Merengue, Salsa, Cumbia, Hip-Hop, Mambo, Rumba, Flamenco en Calypso. De speler wordt begeleid door een instructeur die helpt met de verschillende bewegingen.

De Zumba fitness games zijn verkrijgbaar voor Xbox 360, Playstation 3 en Nintendo Wii bij Bol.com. Klik op de links van jouw spelcomputer voor meer informatie en recensies bij Bol.com.

2D_Your-Shape_FOB.v3

Your shape Fitness Evolved 2

Deze game is puur op fitness gericht en bevat workouts voor mannen en vrouwen. De speler kan kiezen uit een groot scala aan cardio- en krachtoefeningen voor elk niveau. Je voortgang kan getest worden door middel van diverse testen. Zo kan de speler elke maand kijken hoe het gesteld is met de conditie. Naast een enorm aanbod aan fitnessoefeningen bevat Your Shape Fitness Evolved 2 ook diverse groepslessen zoals Martial Arts en Boot Camp.

Ik heb Your Shape Fitness Evolved zelf in huis en kan je mededelen dat het daadwerkelijk pittige oefeningen zijn waar je gegarandeerd flink van gaat zweten. Heb je een dag geen zin om naar de sportschool te gaan dan is Your Shape Fitness Evolved 2 een goed alternatief!

Your Shape Fitness Evolved 2 is verkrijgbaar voor Xbox360 met 33% korting voor slechts €19,99. Bekijk meer informatie en recensies van andere spelers bij Bol.com.

Just Dance 3 justdance3

Deze game behoeft eigenlijk geen introductie meer. Wereldwijd zijn miljoenen mensen aan het dansen geslagen in de woonkamer door Just Dance 3. Het is dan niet zozeer een fitness game; je gaat er wel degelijk calorieën mee verbranden en conditie opbouwen. Met meer dan 40 tracks in pop, hip-hop, rock, R&B, country, disco en funk biedt Just Dance 3 genoeg voer voor elke dansliefhebber.

Op het scherm worden de dansbewegingen voor gedaan die jij als speler perfect na moet bootsen. Zo ontstaat er op elk nummer een unieke dans. Als speler blijf je de nummers net zolang oefenen tot jij hem perfect na kan doen. Als het lukt levert je dat niet alleen een goed gevoel op. Als extra bonus helpt Just Dance 3 je ook nog eens met afvallen!

Just Dance 3 is verkrijgbaar voor Xbox 360, Playstation 3 en Nintendo Wii. Klik op de juiste link van jouw spelcomputer voor meer informatie en recensies op Bol.com.

Geef een reactie