Maaltijdsalades

Afvallen zonder dieet

Ben jij helemaal net als ik klaar met de dieet boekjes waar je de recepten na 3 dagen niet meer wilt aanzien? Werkt afslanken niet met alles wat je hebt geprobeerd, en het kost ook nog eens vreselijk veel moeite om jezelf gemotiveerd te houden. De honger die je hebt tijdens het lijnen, en de lekkere dingen die je niet mag eten! Dan is afvallen zonder dieet echt iets voor jou. Op deze site leer ik jou hoe je gemakkelijk van je kilo’s af kunt komen, ik heb alleen actie nodig, doe daadwerkelijk iets met mijn informatie. Inzet en motivatie is het enige wat ik van je ga vragen!

Problemen van een dieet

Slechts 10-30% van alle mensen die aan een dieet begint houd het streefgewicht vast. Iedereen begint vol goede moed aan het dieet maar vallen, jammer maar helaas, weer terug in hun oude leefgewoontes en de kilo’s komen er weer bij. Waarom gebeurd dit? Omdat mensen niet veranderen, ze doen weer exact hetzelfde wat hun eerder op dat overgewicht heeft gebracht.  Hieronder staan een aantal nadelen van een dieet, meer weten over dieet problemen? Kijk dan even in het artikel: ‘Problemen van een dieet

 • Het vervelende jojo-effect
 • Motivatie problemen
 • Veel honger
 • Vervelende recepten

Gezond afslanken zonder dieet

Tijd om het dieet dus even (of voor altijd) te vergeten en dat ga ik jou vertellen wat een betere manier is, afvallen zonder dieet.

De kans is groot dat jij op deze site zit omdat je overgewicht hebt en een manier zoekt om er vanaf te komen, een gemakkelijke manier, die wel werkt! Misschien heb je 2 kilootjes teveel misschien ook wel 25 kilo, maar van iedereen is het doel hetzelfde namelijk afvallen. Aangekeken worden omdat je wat dikker bent dan de gemiddelde Nederlander is niet fijn, dat is niet goed voor je zelfvertrouwen en misschien lijd zelfs je relatie onder je overgewicht. Zorg ervoor dat je jezelf weer in de spiegel aan kan kijken en bij jezelf denkt: “ik mag er zijn”. Daarmee ga ik jou helpen, Sonja Bakker mag haar koffers pakken, wij gaan er samen tegenaan! De kilo’s moeten eraf en dat op de beste manier die er is, afvallen zonder dieet!! Wil je geen gezeur maar een programma die jou direct helpt om van je kilo’s af te komen:

Probeer de GRATIS cursus!

 

Hoe gaat dat? Afvallen zonder dieet?

Websites die allerlei pillen, shakes, cardio apparatuur etc verkopen beloven vaak dat er 10 of misschien wel meer kilo vet kan worden verbrand binnen een week, dit is een illusie want dit kan simpelweg niet, daarnaast is het ook niet gezond en verantwoord om zo af te vallen.

Afslanken is niet moeilijk, het vereist alleen motivatie en inzet om je levensstijl aan te passen zodat je inziet wat gezond en ongezond eten is. Om te beginnen kan je een scheiding maken tussen voedingsmiddelen die je wel en niet kunt eten. Omdat bijvoorbeeld suiker heel slecht is voor je lichaam moeten we dat zo min mogelijk gebruiken.. Ook bewerkte voedingsmiddelen zijn niet goed voor je, waarom niet? Er zitten namelijk veel suikers en chemische stoffen in. Afvallen zonder dieet is een manier van leven, begin slanker te leven!

Wat kan ik nog wel eten?

Ik heb even een aantal voorbeeldjes gepakt om een idee te krijgen: granen, brood, spelt, rijst uiteraard fruit en groente. Dat zijn maar een aantal voedingsproducten maar je kan nog gewoon lekker eten en dat je ook nog vet verbrand. Fruit en groenten zijn namelijk hele goede vorm van koolhydraten die de vet verbranding stimuleren. Terwijl in dieet programma vaak gezegd word dat sommige soorten fruit en groenten niet gegeten kunnen worden omdat dit zorgt voor vet.

Afvallen gaat vanzelf!

De hele dag door verbrandt je lichaam vet, ook als je niet (vaak) sport. Zonder te sporten hoor je ongeveer als vrouw met een gemiddeld gewicht 1500 kcal per dag te verbranden, bij een man met een normaal lichaamsgewicht is dit iets meer namelijk ongeveer 1700 kcal. De reden dat dit bij sommige mensen anders is, is de trage stofwisseling. Het aantal calorieën wat op een dag word verbrand ligt daarom een stuk lager, dit is de reden waarom mensen problemen hebben met een dieet. Door het afvallen zonder dieet verbrand je meer calorieën en maakt afslanken gemakkelijker.

Niemand houd ervan om honger of trek te hebben, dieet is daarom juist zo moeilijk vol te houden. Maar ik kan jou zeggen dat dit ook niet nodig is om af te vallen, goede voeding en de juiste kennis en informatie helpen jou bij het verliezen van je kilo’s, afvallen zonder dieet!

Maak een start

Om een start te maken met het afvallen zonder dieet is het belangrijk dat je gemotiveerd bent!  Je moet een aantal dingen toepassen in je levensstijl zodat de kilo’s er eerder af gaan dan dat ze erbij komen. Ik heb voor jou een weekmenu opgesteld, en ik ben sinds kort bezig met een cursus, puur en alleen om jou wat handvatten te geven om een start te maken. Voor maar een like, tweet of +1 kan je al een week gebruik maken van het weekmenu. Wil je 14 dagen lang aan de hand worden genomen om stap voor stap eenvoudig toe te werken naar je nieuwe levensstijl? Dan kan je je vast inschrijven voor de cursus! Dat kan je hier rechts doen, of je kan naar de pagina gaan waar er meer over wordt verteld: ‘Gezond afvallen cursus

Alles valt of staat met je eten en je levensstijl, een dieet is niet eens nodig, afslanken kan zonder dieet! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis weekmenu om af te vallen.

Geef een reactie

2 comments

 1. kasanwidjojo. antoinette

  Ik zou graag afvallen zonder dieet.kan je mij daarbij helpen?

  • Nadia Bievinck

   Hi Antoinette,
   Jazeker 🙂 dat probeer ik dagelijks door zo goed mogelijke informatie op de website te publiceren. Op de website staan veel tips die je erbij kunnen helpen