Afvallen met fitness

Bijna iedereen maakt het wel een keer mee in zijn leven. Broeken die te strak gaan zitten en een buikje die langzaam tevoorschijn komt. Een blik op de weegschaal en je weet het; Je bent te zwaar.

Iedereen heeft wel een mening over afvallen en het is erg moeilijk om daar de juiste methode tussenuit te vissen. De steeds hogere welvaart, minder tijd en teveel stress op het werk of in je privé-leven maakt het moeilijk om datgene te bereiken wat je graag zou willen; een gezond gewicht.

De commercie heeft de wereld van het afvallen al jaren geleden ontdekt. Het is een wereld waarin veel geld valt te verdienen, maar waarin de wens van het afvallen al lang niet meer centraal staat. Dure afslankmethodes, diëten, fitnesstoestellen en dieetgoeroes. Afvallen met fitness legt je uit waar je op moet letten. Je zult ontdekken dat je helemaal geen dure apparaten of diëten hoeft aan te schaffen. Afvallen met fitness legt je uit hoe je op een verantwoorde manier kunt afvallen. Dit doen wij door je op een heldere manier meer kennis te geven over afvallen.

Hoe moet ik afvallen?

In de volgende artikelen leer je hoe je lichaam omgaat met voeding, hoe je je dagelijks caloriebehoefte kunt berekenen (je verbruik) en wat je wel en niet moet eten. Aangeraden wordt om de artikelen ook in deze volgorde te lezen.

Hoe moet ik afvallen?

Het ideale gewicht

Voeding: Hoe werkt het?

Bereken je verbruik

Wat moet ik eten?

Voedingstips

Sporten en afvallen

Naast de artikelen over afvallen biedt Afvallen met fitness je artikelen over de juiste manier van bewegen. Wat is de Nederlandse beweegnorm? Welke krachttraining en cardiotraining wordt aangeraden om mijn lichaam optimaal te ondersteunen bij het afvallen? Je leest het in de volgende artikelen.

Sporten en afvallen

De beweegnorm

Krachttraining

Cardiotraining

Groepslessen

Een aanrader op onze website is het archief. Hier vindt je per maand alle nieuwsberichten die sinds de oprichting van deze website online zijn gekomen. Het archief kun je vinden aan de linkerkant van het menu tussen “Recente reacties” en de zoekbalk.

Na het lezen van de artikelen weet je meer over gewicht verliezen, de juiste voeding en de ondersteuning die sport biedt bij het afvalproces. Blijf de website in de gaten houden voor de laatste fitnesshypes, voedingstips en andere artikelen over afvallen met fitness. Heb je vragen over de artikelen of wil je meer weten over een bepaald onderwerp. Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie