Succesverhaal Jurgen

Mijn naam is Jurgen en ik ben 40 jaar oud. Ik ben totaal 25 kg afgevallen, maar hoelang ik hierover gedaan heb weet ik niet meer precies. Ik ben namelijk niet afgevallen met een dieet, maar ik ben bewuster gaan leven.

Op internet heb ik informatie gezocht over de hoeveelheden die iemand zoals ik mag nuttigen op een dag. Toen ben ik alles wat ik at af gaan wegen. Ik ben dus eigenlijk 25 kg afgevallen door mijn producten af te wegen en de calorieën hiervan te tellen.

Mijn doel was om fitter en gezonder te leven. In het begin kost het afwegen en calorieën tellen best wat tijd, maar naarmate je dit vaker hebt gedaan kun je wel ongeveer schatten hoeveel de maaltijden bevatten aan calorieën.

Nu ik deze 25 kg kwijt ben voel ik me beter in mijn vel zonder teveel ballast. Nu ik deze kilo’s kwijt ben merk ik dat ik beter kan slapen, niet meer last heb van depressies en ik voel me eens stuk fitter.

Wat ik andere mensen wil meegeven is: Stel realistische doelen op en heb geduld. Ga alles afwegen en calorieën tellen, zodat je precies weet wat je binnen krijgt. En nog iets, probeer zo min mogelijk suiker te eten of te drinken.
Ik ben namelijk op mijn eigen houtje afgevallen. Ik woog in het begin 93 kg en toen afgevallen door het tellen van calorieën naar een gewicht van 82 kg. Hierna ben ik nog extra op de suikers gaan letten en nu weeg ik 75 kg. Dit heb ik gedaan zonder te sporten, dus dat zou eventueel zelfs nog erbij gedaan kunnen worden. Zorg ervoor dat je gezonder gaat leven en weet wat je eet!

Geef een reactie