Kilokiller verpakking

Baal je iedere keer weer als het blijkt dat net die ene leuke broek nog steeds te klein is? En wil je die extra kilo’s op een simpele kwijtraken? Dan is Kilokiller jou op het lijf geschreven. Want bij Kilokiller hoef je je niet aan een streng dieet te houden, maar kun je op simpele wijze toch afslanken.

Kilokiller bestaat uit volledig natuurlijke producten, die op authentieke wijze uit de natuur worden gewonnen. Het product Kilokiller is een dieetlijn van het Franse merk Nutrisanté. De producten van Nutrisanté worden de hele wereld over gevlogen: van Israël, de Verenigde Staten, Cuba, Rusland en West-Europese land als Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië.

Hoe werkt het?

Drie maal per dag, bij iedere maaltijd, neem je water waarin je een Kilokiller bruistablet oplost. Zo ontstaat een dieetdrank die helpt om af te vallen. De bruistablet onderdrukt je hongergevoel en stimuleert de vetverbranding. Voor iedere maaltijd bestaan er andere bruistabletten met elk hun eigen specifieke ingrediënten.

Deze ingrediënten zijn aangepast aan de periode van de dag waarop je ze inneemt. Zo neem je in de ochtend bij het ontbijt een dieetdrank waarin groene thee is verwerkt. Dit stimuleert de vetverbranding en houdt je vochtbalans in evenwicht. In de middag bij de lunch zit in de dieetdrank pectines van appel, sinaasappel en maltodextrine. Dit is een koolhydraat met een licht gezoete smaak.

Bij het diner neem je een dieetdrank waarin ananas en papaya-extracten zijn verwerkt. Deze zorgen ervoor dat je lichaam zich eerder wendt tot het verbanden van vet in plaats van vet op te slaan. Daarnaast zit in de avonddrank cacao en sinaasappelschil. Beide doen je stofwisseling versnellen. Kilokiller is geen elixer dat jou in een mum van tijd vele kilo’s doet laten afvallen. Je verliest gemiddeld een halve à één kilo per week.

Waar is Kilokiller te koop?

Kilokiller kent een groot assortiment. De bekende drogisten verkopen over het algemeen allemaal Kilokiller. Ook kun je het bij de apotheek verkrijgen.

Er zijn daarnaast websites die het product verkopen, maar let daarbij wel op. Want er zijn vele kwakzalvers die valse Kilokillers verkopen. Je kunt een echte Kilokiller herkennen aan het logo. Wil je dit dieet volgen? Neem dan contact op met een diëtist of voedingsdeskundige die jou hierin begeleid. En daarnaast kan hij/zij je ook helpen wanneer je van het dieet af wilt en weer een normaal voedingspatroon op wilt pakken.

Laat je reactie over Kilokiller achter

Heb je Kilokiller geprobeerd en wil je je ervaringen delen? Laat dan nu een bericht achter.

Geef een reactie