herbalife-afvallen-experts

Het Herbalife dieet lijkt in veel opzichten op het Modifast dieet. Dit houdt in dat je minder calorieën tot je neemt en tevens eet je voornamelijk maaltijdvervangers. Het programma werd opgericht door de inmiddels overleden Mark Hughes.

Het is een Amerikaans bedrijf dat tot stand kwam in het jaar 1980. Tegenwoordig kun je het dieet volgen door middel van een zogenaamde affiliatie die je de dieetproducten verschaft en je tevens ondersteuning kan bieden. Je eet op dit dieet dus met name maaltijdvervangers van hoge kwaliteit en met een hoog eiwitgehalte. Hoeveel je precies eet is afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Het programma wordt dan ook met een consulent op je persoonlijke situatie afgestemd. In de meeste gevallen zul je twee tot drie maaltijden van de dag vervangen door de producten van Herbalife. Dit is met name ook afhankelijk van hoeveel en hoe snel je wenst af te vallen.

Afvallen met het Herbalife dieet

De maaltijdvervangers komen in verschillende varianten en smaken en zijn wel erg smakelijk. Ze bevatten veel eiwitten, een kleinere hoeveelheid koolhydraten en weinig vet. Over het algemeen zal je dag er als volgt uitzien; je begint in de ochtend met een shake van Herbalife. Deze zijn in verschillende smaken verkrijgbaar.

In de middag kun je een maaltijd naar keuze nuttigen. Dit kan bijvoorbeeld een gezonde warme maaltijd zijn met voldoende groenten. In de avond neem je geen maaltijd, maar vervang je deze door een shake van Herbalife. Je mag ook tussendoortjes nemen en het wordt aangeraden deze als toetje na je normale maaltijd te nemen. Dit kan bijvoorbeeld een shake zijn, rauwkost, wat fruit of een smakelijke soep van Herbalife.

Tevens moet je er op letten dat je veel water drinkt. Twee tot drie liter is een echte aanrader. Daarnaast wordt ook voldoende beweging aangeraden. Als het mogelijk is, dan is dertig minuten per dag bewegen toch een echte must. Dit kan ook simpelweg wandelen zijn.

Zijn er ook nadelen aan het Herbalife dieet?

Nadelen vind je jammer genoeg bij elk dieet. Er bestaat immers geen dieet dat perfect is voor iedereen. In dit geval is het met name het feit dat je op maaltijdvervangers leeft. Gezonde, echte voeding is natuurlijk veel beter voor je lichaam. Daarnaast is de voeding van Herbalife ook behoorlijk prijzig en niet ideaal voor elk budget.

Laat uw reactie achter over het Herbalife dieet.

Geef een reactie