Hippro dieet logo

Het Hippro dieet lijkt veel op het Modifast dieet. Het bestaat uit kant-en-klaar maaltijden met een hoog eiwitgehalte. Deze maaltijden bevatten alle nodige voedingsstoffen en weinig koolhydraten. Ook de calorie-inname wordt op deze manier beperkt.

De Hippro kliniek geeft zelf aan dat dit het snelste dieet is om mee af te vallen en garandeert een langdurig gewichtsverlies. Bovendien richt zich het dieet op het aanpakken van hardnekkig lichaamsvet en ook op het behouden van de spieren, zodat je na het programma niet meer gelijk bijkomt.

Snel slank met het Hippro dieet

Je vindt verschillende maaltijden van Hippro om mee af te slanken. Al deze producten bevatten weinig koolhydraten maar veel eiwit. Hippro zegt dat het lichaam automatisch vet zal gaan verbranden omdat er geen koolhydraten in het dieet zijn.

En de spieren blijven waar ze zijn omdat er zoveel eiwit gegeten wordt. Het dieet volg je niet alleen maar onder begeleiding van een gewichtsconsulente van Hippro. Is dat voor jou niet mogelijk, dan kan het programma ook online gevolgd worden. Er wordt gezegd dat je een gewichtsverlies van vijf tot tien kilo kunt verwachten paar maand.

Wat moet je eten op het Hippro dieet?

En wat mag je nou eigenlijk eten op dit dieet? Je kunt ervoor kiezen om samen met de gewichtsconsulente een menu voor de week samen te stellen, hier moet je je dan nauwgezet aan houden.

Je gebruikt alleen de maaltijden van Hippro en eet niets anders. Je kunt deze producten ook niet in de winkel krijgen, maar enkel door de consulente of online op de website van Hippro. Deze maaltijden vervangen dan ook elke normale maaltijd. Je kunt hier ontbijt, lunch en hoofdgerechten krijgen.

Maar ook warme en koude dranken, repen, soep en koek vindt je hier. Het is dus wel een smakelijk en afwisselend dieet.

De voor- en nadelen van het Hippro dieet

Dit dieet is ideaal voor mensen die snel af willen vallen en hun gewicht daarna ook willen behouden. Het behoud van spiermassa is van groot belang omdat dit voorkomt dat je weer bijkomt. Het hoge eiwitgehalte van het dieet zorgt hiervoor.

Ook is het erg prettig dat je ervoor kunt kiezen om onder begeleiding het dieet te volgen. Dit geeft velen net dat extra steuntje in de rug om het vol te houden. Aan de andere kant leef je geheel op ‘kunstmatige’ voeding en dit stimuleert niet het verantwoord eten wanneer je klaar bent met het dieet. Daarom is begeleiding erg belangrijk, zeker wanneer je stopt met het dieet. De kans is groot dat je hierna weer terugvalt in je oude voedingspatroon waar je eigenlijk niet tevreden mee bent, anders zou je dit dieet niet willen volgen. Daarom raden wij je aan om onder begeleiding dit dieet en het verdere traject te volgen.

Laat uw reactie achter over het Hippro dieet.

Geef een reactie