Mentale dieet

Hierom kiezen de bezoekers voor het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan is een dieet plan, geen dieet! Katja Callens zegt zelfs dat je alles wat je ooit van een dieet hebt geleerd moet vergeten. Dit klinkt mij goed in de oren!

Herken je jezelf hierin?

 • Ik wil graag afvallen zonder dieet of strenge boekjes
 • Ik wil graag genieten terwijl ik afval
 • Het afvallen lukt goed tot dat ik stop met een dieet
 • Leven op een cracker en een druif ga ik niet trekken
 • Afvallen vind ik vreselijk omdat het nooit langdurig werkt
 • Het is lastig om mezelf lekker te gaan voelen en beter te gaan eten

En wil jij op deze manier blijvend afvallen?

 • Je wordt mentaal gecoacht om blijvend af te vallen
 • Geen honger gevoel omdat jezelf uithongeren niet de oplossing is
 • Lekker blijven eten terwijl je af valt
 • Gemotiveerd blijven om je kilo’s kwijt te raken door middel van dit programma
 • GRATIS uitproberen via deze website

Is dit hoe jij graag wilt afvallen en ben jij op zoek naar dé manier om blijvend van je gewicht af te komen?

Dan heb ik een goed nieuwtje voor je! Samen met Katja Callens, de auteur van dit programma, hebben wij een gratis proefpakket ontwikkeld wat je gratis uit kunt proberen. Al honderden mensen gingen je voor en tot op de dag van vandaag heb ik nog geen enkele negatieve ervaring in mijn mail ontvangen.

GRATIS uitproberen

Twijfel je er over of het mentale dieet plan wel geschikt is voor jou? Wil je het eerst eens even GRATIS bekijken en checken of het wel voor jou geschikt is? Speciaal voor de bezoekers van afvallenexperts.nl is er een proefpakket ontwikkeld en samengesteld. Pak dus nu je kans!

Je krijgt vrijblijvend en gratis het volgende toegestuurd:Gratis mentale dieet

 • 20 heerlijke recepten om af te vallen
 • Een unieke video met het Geheim van ECHT vet verliezen
 • Rapport met de 7 kernvragen: “Vet Verbranden”
Probeer het Mentale Dieet Plan GRATIS!

 

Ervaringen van onze bezoekers

Inmiddels ben ik drie maanden bezig met het MDP, tot nu toe ben ik 12 kilo afgevallen en ik ben super fit!

Nog 4 kilo te gaan en dan heb ik mijn ideale gewicht bereikt.

Geen dieet heeft mij zo snel laten afvallen en goed kunnen motiveren als het Mentale Dieet Plan, het ging me nog nooit zo gemakkelijk af.

groetjes,

Elizabeth.

Nu ik het Mentale Dieet Plan volg ben ik 18 kilo afgevallen en ik ben al een tijdje gestopt met het plan, ben natuurlijk niet vergeten wat ik heb geleerd maar ik ben geen kilo meer aangekomen sinds ik ben gestopt.

Het is echt gewoon mijn eigen levensstijl geworden door Katja, het heeft mijn leven gezond veranderd en ik zit veel lekkerder in mijn vel!.

Ik kan genieten van eten, en op de momenten dat ik eigenlijk geen trek heb gewoon lekker een taartje voorbij laten gaan. Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk om af te vallen!

Groeten,

Miranda

Ons hele gezin doet aan het Mentale Dieet Plan, heerlijk om zo met afvallen bezig te zijn op deze manier, ik voel me echt weer gewaardeerd, door Katja maar ook door de mensen om me heen!

Ik zelf ben 10,5 kilo afgevallen, mijn man 12 kilo en mijn dochter is ook al 7 kilo kwijt, en dat in maar 6 weken tijd!

Eerder had ik dit nooit kunnen bedenken, maar op aanraden van Nadia zijn we dit dieet plan gaan volgen, ben super blij dat ik ben begonnen.

Een hartelijke groet van Pien

diet-crimeAfvallen zonder dieet, maar Mentaal

Zoals ik aan het begin al zei, het is geen echt dieet, je wordt mentaal gecoacht om zo af te vallen en blijvend slank te leven. Je kan met het Turbo Actie plan zelfs 17 kilo afvallen in 14 dagen, dit is niet ongezond en je hoeft hier niet extra voor naar de supermarkt.

Stap voor stap wordt je persoonlijk gecoacht door Katja Callens en er worden oefeningen geboden om je te motiveren om blijvend af te vallen.

Je wordt mentaal voorbereid op je nieuwe slanke leven, ook voor na het Mentale Dieet Plan dus!

Hierbij hoef je geen honger te leiden want je moet juist meer eten om af te vallen! Zes keer eten op een dag maar wel letten op je calorieën per maaltijd, niet per dag.

Probeer het Mentale Dieet Plan GRATIS!

 

Mentale dieet coachUitgebreide uitleg en coaching

Een uitgebreide uitleg bij elk onderdeel, zo heb je een aantal Mentale oefeningen om je motivatie vast te houden. Maar het is alles behalve zweverig! Achter elke manier die Katja aandraagt zit een gedachte, deze gedachte is per onderdeel uitgeschreven zodat je het eenvoudig kunt begrijpen. Niet onbelangrijk als je precies wilt weten wat er in je lichaam gebeurd tijdens het afvallen en waarom je bepaalde dingen moet doen of juist moet laten om af te vallen.

Katja verteld de sprookjes achter een dieet, de waarheden over de light producten en nog veel meer.

Je wordt gewaarschuwd voor bepaalde producten, producten die je beter niet kan eten en kan laten liggen in de supermarkt. En nee, het gaat niet alleen over patat en snoep. Het gaat veel verder dan dat, als jij denkt dat je nu al gezond eet, kan je dat helemaal mis hebben!

Stapsgewijs naar een slank lichaamstappen-dieet

Terwijl Katja je leert om gezonder te leven krijg je stap voor stap oefeningen om af te vallen, denk hierbij aan de volgende dingen:

 • Oefeningen om het JoJo effect te voorkomen
 • Handige checklists
 • Invulschema’s met persoonlijke resultaten
 • Een overzicht van jou eigen vorderingen
 • Pro actief te werk gaan

Er wordt dus niks aan het toeval over gelaten, en dit zonder dat je hier calorieën hoeft te tellen, speciale maaltijden klaar moet maken enzovoorts. Je krijgt een gezonde stoot aan motivatie die jou gaat helpen afvallen zonder dieet, uiteindelijk ben jij degene die het moet doen.

Het geheim van het Mentale Dieet Plan

In het Mentale Dieet Plan staat het bevorderen van je metabolisme centraal. Waardoor je dus sneller en langer calorieën verbrand, ook als je aan het rusten bent. Een erg effectieve methode als je het juist toepast, door middel van de oefeningen zorg je er zelf onbewust voor dat je niet te veel eet en gaat het afvallen dus “automatisch”. Veel drinken is ook iets waar Katja erg op doelt, water zorgt er namelijk voor dat je minder trek hebt en hierdoor dus minder gaat eten.

Meer geheimen van het Mentale Dieet Plan EN over het verliezen van vet:

Probeer het Mentale Dieet Plan GRATIS!

 

Geef een reactie

2 comments

 1. Lisanne

  Handig dat gratis gedeelte! Het heeft mijn overtuigd van het programma 😉

 2. kasto nadia

  Ik weeg 98 kilo en dat is veels te veel en ik wil ook heel snel afvallen