platte buik dieet

Het platte buik dieet, iedereen wil natuurlijk een platte buik, zeker de vrouwen onder ons (mannen geven vaak voorkeur aan een sixpack), maar een speciaal dieet is hier niet voor. Plaatselijk buikvet verbranden is namelijk niet de eenvoudigste opgave, toch zijn er een aantal manieren om specifiek een plattere buik te krijgen.

De keuze voor een platte buik dieet is voor ons uitgegaan naar een specifiek programma wat alleen vet verbrand, buikvet dus, je spieren zul je hiermee behouden en een platte buik is daarmee sneller bereikt.

Heb je al een slank lichaam maar wil je dat kleine laagje vet op je buik nog verbranden voor dat je op vakantie gaat en in de zon gaat liggen?

Dan zijn de buikspieroefeningen natuurlijk altijd een goede start. Misschien ben je er al aan begonnen maar vind je dat je hiermee niet direct vet verbrand. Dit heeft wel een positief effect op hoe strak en hoe plat je buik wordt. Echt gewicht verliezen doe je ook niet met buikspier oefeningen, omdat je vet omzet in spieren, deze spieren maken je niet lichter maar zorgen wel voor een plattere buik. Laat je dus niet ontmoedigen door de weegschaal.

Toch kan je ook zonder te veel moeite toch gemakkelijk meer buikvet verbranden en zo een plattere buik krijgen. Je kan namelijk ook recepten gaan eten voor een plattere buik, hiervoor zijn enkele goede recepten voor. Als je gezond eet hoeft het namelijk niet zo te zijn dat je direct gaat afvallen, je moet zorgen dat het eten wat je eet je vetverbranding activeert zodat je buikvet verbrand. Eiwitrijke recepten helpen daar erg bij!

Fitchef receptengids

Maar dit kan ook tegengewerkt worden, omdat een dikke buik ook deels genetisch bepaald word. Je kunt bijvoorbeeld door de aanleg vet opslaan rond de buik.  Daarnaast is te weinig lichaamsbeweging een belangrijke oorzaak van het ontstaan van buikvet. Daarom zijn de buikspieren al een goed begin.

Buikvet verbranden met TimFit

Met TimFit kan je door het gebruik van maaltijd vervangende shakes snel gewicht verliezen. Je kunt zo al een strakkere buik in één week hebben. Door de shakes krijg je de benodigde voedingsstoffen binnen zodat je gewicht kunt gaan verliezen.

Meer weten over dit dieet?

Klik dan hier

 

Tips voor een platte buik

Een checklist met tips die jou kunnen helpen met het platte buik dieet:

 • Afvallen met water drinken, water is een goed middel om je dorst te lessen zonder calorieën. Frisdrank en koffie zitten boordevol calorieen, water drinken in plaats van frisdrank is daarom een goede stap die je zet.
 • Meer vezels eten en de koolhydraten zo veel mogelijk verminderen. Een voorbeeld van producten waar vezels inzitten zijn: andijvie, sla en spinazi. Als je het eten met koolhydraten vermijd, zoals bijvoorbeeld aardappels, rijst en wit brood of pasta. Wit brood kan je bijvoorbeeld prima vervangen door bruin brood en aardappels en rijst vervangen met andere voedingsmiddelen met veel vezels.
 • Noten eten, als je zin hebt in een snack, pak dan een bakje of zakje nootjes. Amandelen zitten vol met proteïne! En uiteraard is het super lekker. Geen chippie kan op tegen een lekker nootje. (vind ik zelf dan)
 • Magere producten dragen ook bij aan het platte buik dieet, volle melk is daarom ook ‘not done’
 • Ben je echt op zoek naar een tijdelijke oplossing? Kijk eens naar het gratis weekmenu wat speciaal voor jou als bezoeker van deze site is opgesteld. Met dit menu moet je geen wonderen verwachten maar als je voor de vakantie een strakke buik wil is het zeker iets waar je veel mee kan!
 • Het principe van het platte buik dieet is exact hetzelfde als het afvallen zonder dieet idee. Daarom staan op deze site nog veel meer tips om snel te kunnen afvallen. Ik raad je daarom aan om nog even verder te neuzen in andere artikelen! Mocht je vragen hebben kan je natuurlijk altijd contact op nemen via het contact formulier.

Snel een plattere buik

Eten en afvallen staan in direct verband, het is dus slim om als je een platte buik wilt goede voedingsstoffen binnen te krijgen. Het is belangrijk om bij zo’n dieet vet te verbranden en geen spieren. Hier komt TimFit goed aan van pas omdat je hier effectief vet mee kunt verbranden.

Klik dan hier voor meer informatie

Geef een reactie

2 comments

 1. lucia

  hoi,hoe kan ik me buikvet kwijt/verbranden. ben slank,heb alleen een enorme buik.

  -2
 2. pe2

  Het is belangrijk dat je een gevarieerd menu hebt want wanneer je steeds hetzelfde en ‘verkeerde’ voedsel
  eet, word je alleen maar dikker. Dit Dieet Plan leert je aan de hand van enkele grote richtlijnen en vooral aan de hand van de juiste mentale ondersteuning hoe en wat je het beste kan eten om JE Ideale Gewicht te bereiken.

  -1