Ken jij Vitameals al? Nee? Dat zou best kunnen want Vitameals bestaat nog niet zo lang. Vitameals zijn maaltijdboxen die alleen maar verantwoorde en kwalitatief goede producten bevatten. Het concept maaltijdboxen ken je vast al wel, maar Vitameals is wel anders dan de rest. Wil je weten hoe dat kan? Lees dan snel verder.

Vitameals houdt rekening met allerlei diëten en voedingspatronen

Vitameals heeft, anders dan andere maaltijdboxenservices, veel verschillende soorten boxen waaruit je kan kiezen. Deze boxen verschillen allemaal heel erg van elkaar, omdat ze op een specifiek dieet of voedingspatroon zijn gericht.

Er zijn namelijk maaltijdboxen voor:

  • Vegetariërs;
  • Fanatieke sporters;
  • Mensen met een glutenallergie;
  • Mensen die een dieet volgens zoals het paleo dieet of een koolhydraatarm dieet;
  • Mensen die biologisch of e-nummervrij willen eten.

Enzovoorts, enzovoorts. Voor iedereen is er wel een gepaste Vitameals maaltijdbox te vinden. Ikzelf volg een koolhydraatarm dieet, dus ik vind het superhandig dat ik een maaltijdbox kan bestellen die bij mijn dieet aansluit. Scheelt mij weer tijd om na te denken over wat ik wil (en mag!) eten.

Zelf je maaltijdbox samenstellen

Zit er toch geen Vitameals maaltijdbox bij die helemaal naar jouw wens is (wat ik mij trouwens bijna niet kan voorstellen, haha)? Dan kun je altijd nog zelf een maaltijdbox samenstellen op vitameals.nl. Dit kost natuurlijk wel wat meer tijd dan als je een kant en klare box bestelt, maar je weet wel al van te voren wat er in je maaltijdbox zit. Dus het heeft zo z’n voor- en nadelen.

Wat en hoeveel?

In een maaltijdbox zitten dus verantwoorde en kwalitatief goede producten. Daarbij zijn in zo’n maaltijdbox ook recepten te vinden waardoor je met de meegeleverde producten, lekkere maaltijden kunt maken. Dat is wel heel handig natuurlijk. En als een recept je goed bevalt, kun je hem bewaren voor een volgende keer. Per persoon zit in 1 Vitameals maaltijdbox 3 verschillende avondmaaltijden. Je kunt zelf bepalen voor hoeveel personen je een box bestelt. Er zijn maaltijdboxen voor 1, 2, 4 of 6 personen. Vitameals kan trouwens ook rekening houden met kinderporties, dit is erg prettig vanuit mijn optiek!

Wat betaal je ervoor?

Je kunt eerst een probeerbox bestellen als je wilt kennismaken met Vitameals. Daarnaast kun je ook telkens zelf een box bestellen zonder vast te zitten aan een abonnement. Een maaltijdbox kost dan 52 euro. Liever een abonnement? Dan kost een maaltijdbox 50 euro. Zo’n groot voordeel heeft het nemen van een abonnement dus eigenlijk niet. Je kunt een abonnement trouwens wel pauzeren en stoppen wanneer je dat wilt. Dit kun je doen in je Vitameals-account op Vitameals.nl.

De bezorging

Op dinsdag of woensdag bezorgt Vitameals de maaltijdbox bij je thuis. Hiervoor vragen zijn geen bezorgkosten! Dat is weer mooi meegenomen. Er zijn dus vaste dagen waarop Vitameals bezorgd. Zo weet je dus van tevoren al waar je aan toe bent en op welke dagen je even niet zelf hoeft na te denken over het avondeten.

Kortom

Een Vitameals maaltijdbox bestellen scheelt je weer boodschappen doen en nadenken over het avondeten. Dat is natuurlijk heel fijn. Wat ik tof vind aan Vitameals, is dat ze met heel veel verschillende soorten diëten en allergieën van mensen rekening houden.

Als je er de tijd voor kunt en wilt nemen is het natuurlijk ook fijn dat je zelf een box kan samenstellen. Vitameals is een heel makkelijke manier om in je drukke leven toch nog gezond en verantwoord te eten en je lichaam dus niet te verslonzen. De maaltijden worden op vaste dagen bezorgd, waardoor je weet waar je aan toe bent en de rest van de week zelf kunt invullen. En die bezorging is ook nog eens gratis, fijn!

Het is wel jammer dat abonnees niet zo’n heel groot voordeel hebben tot mensen die de box telkens eenmalig bestellen. Ik had wel extra beloond willen worden als vaste klant om het even zo te zeggen, maar goed.

Ik weet niet of ik heel lang Vitameals laat bezorgen, misschien wil ik na een tijdje wel weer zelf helemaal de touwtjes helemaal in handen. Maar voor nu vind ik Vitameals een heel leuk en handig concept waarvan ik dankbaar gebruik maak.

Bestel Vitameals hier

 

Geef een reactie