SuperSlank is een supplement dat helpt bij het afvallen. Het merk Bloem brengt dit product op de markt. Het supplement kan uiterst goed werken als ondersteuning bij een dieet, maar ook op zich kun je met Superslank goede resultaten bereiken. Het product is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en bevordert niet alleen je stofwisseling, maar ook je algehele gezondheid. Het afslankmiddel van Bloem bevat Blaasjeswier en andere werkzame stoffen.

Superslank als ondersteuning bij het afvallen

De voordelen van dit product zijn er vele volgens de fabrikant. Zo helpt het product bij het afslanken en het zorgt er ook voor dat je minder honger hebt. Ideaal tijdens een streng dieet dus. De bestanddelen van het afslankproduct zijn onder andere chroom. Deze stof zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel op een normaal niveau blijft.

Als deze namelijk te hoog wordt, dan is het moeilijk voor het lichaam om de vetreserves aan te spreken. Dit is ook de basis van de low carb diëten. Door de ingrediënten van het middel wordt het verzadigingsgevoel ondersteunt en heb je een vol gevoel. Hierdoor ga je van nature minder eten, waardoor je een lagere calorie-inname krijgt. Dit zorgt voor een tekort waardoor je je vetreserves gaat aanspreken. Dit komt door de combinatie van kruidenextracten die SuperSlank bezit.

Het product van Bloem bevat kruidenextracten en een concentraat van algen. Daarnaast bevat het ook chroom. Allemaal natuurlijke ingrediënten dus. Tevens zit er van nature cafeïne in. De kruidenextracten omvatten groene thee, meidoorn, blaasjeswier, Garcia, mosterdzaad en Schisandra. Daarnaast bevat het ook een mate extract.

Hoeveel mag je nemen van Superslank?

Als je begint met het gebruik van dit product dan begin je in de ochtend met een capsule. Dit neem je in combinatie met water. Voor de lunch neem je nog eens twee capsules. Voor het avondeten en voordat je naar bed gaat, neem je geen capsule meer in. Het is van belang dat je je hier ook goed aan houdt, en dat je de dagelijkse dosis dan ook niet overschrijdt. Je kunt de producten van Bloem gemakkelijk vinden online en bij de meeste drogisten.

Let er wel op dat het supplement niet geschikt is voor kinderen. Ook zwangere vrouwen mogen het middel niet nemen, dit geldt ook voor de periode waarin borstvoeding gegeven wordt, omdat dit in de voeding zelf terecht kan komen. Zoals bij elk supplement is het belangrijk altijd advies te vragen aan je arts.

Laat uw reactie achter over SuperSlank.

Geef een reactie

2 comments

 1. Frieda

  Dank voor het delen ..zelf weeg ik 59 kilo en ben ong 1.56. Er moeten dus nog maar een paar kilootjes af. Heb net de detox Superschoon van Bloem gebruikt, helpt zeker. Nu starten met Super slank. ..ben erg benieuwd. Die paar kilo’s gaan nl niet zo snel er af helaas..ik let sowiso op wat ik eet en sport zo nu en dan. Wandelen doen wij ook veel.Heb jij qua voeding nog tips?

  • Hanneke

   Hey Frieda,

   Wat leuk dat je bent begonnen met SuperSlank. Bevalt het?
   Probeer inderdaad voldoende te bewegen minimaal 30/60 minuten per dag.
   Blijf zeker het wandelen volhouden.
   Wat voor tips zou je willen krijgen over voeding? Ik hoop dat je uit de artikelen al veel informatie kunt halen, maar ben zeker bereid om tips te geven.

   Groetjes, Hanneke