Succesverhaal Laura

Mijn naam is Laura en ik ben 25 jaar oud. Een jaar geleden ben ik begonnen met trainen en werd ik begeleid door een personal trainer (Origin Personal Training). Per week train ik drie keer met mijn personal trainer. Dit bestaat uit krachttraining, cardio oefeningen en looptrainingen.
Daarnaast train ik ook nog twee a drie keer per week zelfstandig.

Ik heb dus niet echt een dieet gevolgd, maar vooral gezonder gaan leven. In het begin wilde ik vooral afvallen, maar toen ik bezig was is mijn doel veranderd. Ik wil voornamelijk sterker worden.

Over twee weken loop ik de halve marathon en deze wil ik uit kunnen lopen. Tot nu toe ben ik door mijn gezondere levensstijl al 25 kg afgevallen binnen een jaar.

Ik ben niet alleen mentaal maar ook fysiek sterker geworden. Tegenover andere mensen in mijn omgeving ben ik opener en socialer geworden. Ik voel me zelfverzekerder en ik durf op zekere hoogte meer risico’s te nemen. Eigenlijk ben ik gewoon gelukkiger geworden. Doordat ik gezonder ben gaan leven voel ik me fitter, heb een beter uithoudingsvermogen en heb ook minder last van hartkloppingen.

Ik wil andere vertellen dat het zeker niet gemakkelijk is en dat het normaal is dat er een keer een moment zal komen dat je wilt opgeven. Ik had zelf nooit verwacht dat ik 25 kg af zou kunnen vallen en dat ik een halve marathon ga lopen.

Het doel wat andere mensen willen bereiken is haalbaar! Je zult in het begin onderaan moeten beginnen, maar dat zal niet eeuwig zo blijven. Beetje bij beetje zul je omhoog klimmen en sterker en fitter worden. Je zult andere mensen nodig hebben, dus vergeet niet om andere om hulp of steun te vragen !

Laura - succesverhaal - before beforelaura-after-2 after a year

Geef een reactie