slank en gezond

Het onderzoek naar Slank gezond in 12 stappen

Het is al weer even dat ik iets heb geschreven over een afslankproduct, ik ben natuurlijk lang bezig geweest met mijn eigen product op de markt te zetten (101 Afslanktips), ben ik nog steeds mee bezig maar ik wil jullie ook nieuwe producten niet onthouden natuurlijk. Vandaar dat ik vandaag een nieuw product uitlicht.

Eerder deze maand had ik een mail in mijn inbox van Katinka, de auteur en bedenker van het Slank en Gezond in 12 stappen plan, met meer informatie over dit programma en het sprak me direct wel aan. Het viel me op dat Katinka zich erg richt op gezonde eetgewoontes en slanker leven.

Guess what?? Dat is precies waar ik ook mijn zinnen op zet! Een bevestiging van mijn verhaal + nog een toevoeging op veel verschillende punten. Voor mij een grote reden om dit programma eens wat beter in beeld te brengen.

Nieuwsgierig en brutaal als ik ben heb ik Katinka benaderd met een aantal vragen, met een kort interview als resultaat. Heb je zelf een vraag? Stel hem gerust, ik zal Katinka vragen om dit artikel in de gaten te houden zodat vragen aan Katinka en mij hier gesteld kunnen worden.

Het interview met Katinka

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Mijn naam is Katinka en ik ben al sinds mijn 25ste bezig met gezonde voeding. Ooit las ik het boek “een leven lang fit” en dat was voor mij de trigger om meer te leren over voeding en gezondheid.
Ik volgde een opleiding natuurvoedingsconsulent en Raw Food coaching. Toch help ik vrouwen vaak door mijn eigen ervaring en met de oplossingen voor de obstakels die ik zelf tegenkwam.

Wat heeft je geleid tot het ontwikkelen van het programma?

Ik heb zelf gedieet. Ik weet hoe het werkt (of niet werkt). Al at ik heel gezond, toch kwam ik op een bepaald moment bij in gewicht. Ik kon me maar niet bedenken hoe dit kwam. Nu, na vele boeken, studies en ervaringen weet ik dat mijn lichaam verzuurd was. Nu heb ik ook de oplossing gevonden.

Maar toen wist ik dit niet en ging over naar traditionele diëten zoals light producten, calorieën tellen, laag koolhydraat of hoge eiwitdiëten. Terwijl dit in de beginfase leek te werken, maakte deze het probleem erger.

Ik ben zo blij dat ik Raw Food ben tegengekomen maar tegelijkertijd ook andere inzichten en opleidingen hiermee kon mengen om tot de ideale mix te komen van iets wat zowel Slank als Gezond is.

Want het is net dat wat me geleid heeft naar het maken van dit programma. Slank is altijd gelijk aan gezond : denk maar aan light producten. Maar gezond is ook niet altijd gelijk aan slank : denk maar aan noten en avocado’s, supergezond maar teveel houdt je ook niet slank.

Hoe denk je over een dieet?

Een dieet is tijdelijk waardoor ook je resultaat tijdelijk is. Dit kan dus een goed idee zijn wanneer je bijvoorbeeld voor een operatie goed te doen verlopen minder gewicht moet hebben.
Maar als je een blijvende oplossing zoekt, brengen diëten geen oplossing.

Voor wie is Slank & Gezond ontwikkeld?

Voor verschillende doelgroepen :

  • Voor wie op een gezonde manier slank wil worden
  • Voor wie gezonde voeding als een absolute must ziet
  • Voor al wie intolerantie aan stoffen zoals gluten en lactose heeft
  • Voor al wie suikervrij wil leven
  • Voor al wie een duidelijk systeem voor een levensstijl nodig heeft

Wat maakt slank en gezond leven de moeite waard?

Wakker worden met bakken vol energie, een stralende huid en een goed humeur.
Weten dat je weer een heleboel kan eten en ook snoepen en toch mooi slank kan blijven.

Op welke manieren is Slank & Gezond verschillend van een dieet?

Slank en Gezond is een manier om je levensstijl in te vullen .
Slank en Gezond combineert verschillende inzichten, zoals zuur/base evenwicht, het stabiel houden van de bloedsuikerspiegel, het in balans brengen van de hormonen.

Wat zijn de ervaringen van Slank & Gezond?

De voornaamste ervaring is gewicht verliezen voor vrouwen die geen enkel dieet/advies meer konden afslanken.

“Ik vind dit programma geweldig! Heel mooi opgezet, goeie info, sprankelende video’s die je elke keer weer motiveren, en de communicatie met elkaar, maar ook de kans om vragen te stellen is een grote meerwaarde voor mij! Het enthousiasme van Katinka is positief besmettelijk J”

“Heb net mijn smoothie sinaasappel met kokos en spinazie op! Waaaauwww, die is ongelooflijk lekker zeg. Nooit geen Cola, Fanta en al die troep meer voor mij!!! J”

“Ik ben grote FAN van Raw Food!!!Ik voel me super …eindelijk dat opgeblazen gevoel weg en 2Kg lichter Natuurlijk gaan we verder, bedankt lieve Katinka voor je geweldig  programma, recepten, dagelijkse mailtjes en zoveel meer.Ik loop op groene wolkjes met een smile op m’n gezicht.”

Wat houd het Slank & Gezond in?

Een 12 weken stap voor stap plan dat alle aspecten van een gezonde levensstijl aanpakt.
Wil je weten wat deze 12 stappen zijn? Bekijk even het filmpje:

Wat wil je de bezoekers van Afvallenexperts.nl meegeven?

Wat ik zo graag wil voor alle bezoekers, is wat ik altijd maar wenste voor mezelf toen niks lukte : de moed om het niet op te geven, de moed om te blijven zoeken naar de oplossing voor jouw lichaam.
Als je iemand langs je zijde wil, die niet van opgeven weet, die je blijft steunen in jouw reis naar een slank en gezond lichaam, laat mij dan jouw persoonlijke cheerleader worden.

Ga hier naar de website

 

Geef een reactie