Plezierig leven

De welbekende ‘sleur’ is een gevaar voor iedere relatie! Heeft het ook jou relatie te pakken en laat het jullie niet met rust? Mis je de spanning en passie uit het begin van jullie relatie? Wordt je relatie eentonig en ‘saai’? Breng wat meer spanning in je relatie en in bed aan de hand van de 10 volgende tips!

Seks regelmatig, dat is goed voor je relatie!

Relaties die in een sleur belanden hebben vaak één ding gemeen, namelijk: er gebeurt vrijwel niks tussen de lakens (naast hard snurken). Als je meer seks hebt met je partner worden je verlangens naar hem/haar groter en zul je merken dat je meer zin krijgt in seks. Seks is namelijk heel erg gezond voor je relatie, het lichaam past zich aan. Stap over de drempel heen, want een goed seksleven (minimaal 2 keer in de week) is essentieel voor een goede relatie. Heb je minder seks met elkaar, dan zul je je namelijk minder verbonden voelen met je partner. Wat als gevolg heeft dat je kwetsbaarder bent als stel.

Hou het spannend door variatie

Voor de hand liggend, maar zeker één van de belangrijkste tips is om niet te voorspelbaar te worden. Hoe je dit doet? Dat is het grote vraagteken binnen dit welbekende verhaal. Start eens met een heerlijke body-to-body massage en gebruik hierbij glijmiddel of andere leuke speeltjes, online kan je op diverse websites discreet sexspeeltjes kopen, zo hoeven je buren er niks vanaf te weten :). Doe het eens op een andere plek (kijk hierbij wel uit voor pottenkijkers) en koop een leuk lingerie setje.

Het is misschien lastig om mee te beginnen, maar start met de kleine dingen en wees hier niet te serieus in. Zie er de lol van in en het zal je relatie in veel opzichten versterken.

Praat met elkaar

Dagelijks ben je veel met elkaar in één ruimte, maar communiceer je genoeg met je partner? De ander weet niet wat er in je omgaat als je dat niet duidelijk aangeeft of verteld. Jij kan dus geen rekening houden met de gevoelens van je partner als hij of zij dat niet duidelijk aan je aangeeft. Is het niet veel prettiger als je elkaar beter begrijpt? Dit voorkomt op veel opzichten frustraties. Naast dat de frustraties voorkomen worden, is het niet prettig om lief te zijn voor je partner? Als hij of zij het het hardst nodig heeft?

Of als je weet dat het erg druk en stressvol is op het werk? Regel eens een verrassend weekendje weg als de drukke periode afgelopen is. Wees lief voor elkaar en heb oor voor elkaar. Dat gaat hand-in-hand met een goede relatie.

Dat lijkt me een mooie afsluiter. Heb jij nog tips? Laat ze achter in de vorm van een reactie!

Geef een reactie