Power Slim dieet

Het Power Slim Dieet is een dieet waarbij niet minder wordt gegeten maar anders. Als je te veel koolhydraten en vetten opneemt dan dat je door beweging verbrandt zal dat in je lichaam worden opgeslagen als lichaamsvet. Dit moet voorkomen worden. Bij het Power Slim Dieet is dit op de juiste manier samengesteld. Wanneer je dit dieet gaat gebruiken heb je keuze uit 120 verschillende producten met natuurlijke ingrediënten.

Je kan hierbij onder andere denken aan yoghurt, broodjes, pasta, ijs, enzovoort. De huidige zoetstoffen kunnen bijvoorbeeld vervangen worden door Stevia. Ieder portie nieuwe premium Power Slim producten bevatten 20 gram eiwitten. Deze eiwitten zorgen voor nog betere resultaten. Ook extra vezels zijn belangrijk. Zij zorgen voor een goede werking van de darmen en de extra kalium voor een goede bloeddruk en een goede werking van de spieren.

De extra bijdrage van chroom kan een belangrijke bijdrage leveren voor een constantere bloedsuikerspiegel. Bij de lunch is het van belang groente toe te voegen of rauwkost. Eventueel kan hierbij vlees en / of vis een welkome aanvulling zijn. Al deze producten bevatten weinig brandstoffen. Hierdoor worden de reeds aanwezige vetreserves in je lichaam aangesproken om aan de nodige energie te kunnen komen. Hierdoor zal je gewicht dus afnemen.

Starterspakket

Een starterspakket van het Power Slim Dieet begint met 45 producten waarvan ook de smaken variëren. Het starterspakket is vooral bedoelt om te kijken wat de voorkeuren voor de smaak zijn. Bij zo’n starterspakket zit ook een brochure met daarop verschillende recepten. Heb je hieraan niet genoeg dan kan je nog altijd het Power Slim kookboek aanschaffen. Voor een goed resultaat moet je ongeveer 6 keer per dag eten en dat wel om de 2,5 uur. Omdat het Power Slim Dieet gebruikt maakt van hoogwaardige eiwitten (proteïnen) blijft je spiermassa behouden. Bij het Power Slim Dieet kun je op verschillende manieren het dieet gebruiken. Op de eerste plaats kan je het toepassen om af te vallen, daarna het leren behouden van je streefgewicht en vervolgens het voorkomen van het jojo effect.

Afvallen

Gedurende de fase om af te vallen gebruik je 5 tot 7 producten van Power Slim per dag. Daarbij kun je dan nog vis, groeten, eieren, of vlees eten. Hierbij bereik je dat je het meeste afvalt.

Streefgewicht

Wanneer je je streefgewicht hebt bereikt worden er verschillende voedingsmiddelen aan het dieet toegevoegd. Je mag bijvoorbeeld weer brood, kaas, noten, fruit en graanproducten gaan gebruiken.

Jojo effect

Om het Jojo effect tegen te gaan zal je begeleid worden door een voedingsdeskundige.

Conclusie

Het Power Slim Dieet is een goed dieet omdat het gevarieerd is. Je valt af op een manier die aantrekkelijk is. Het nadeel is dat de producten allemaal moeten worden aangeschaft.

Geef een reactie