Pindakaas dieet

Het Pindakaas Dieet bestaat naast echte pindakaas ook fruit, groenten, kip, noten, ontbijtgranen, melk en volkoren brood. Met echte pindakaas bedoelen we de pindakaas die zo min mogelijk toevoegingen van suiker, zout en oliën bevat. Bij voorkeur zal je dus moeten zoeken tussen de A-merken. Pindakaas met stukjes noot kan ook heel goed dienen in die Pindakaas Dieet. De stukjes noot zorgen voor een extra krokante smaak.

Samenvatting van het Pindakaas Dieet

Met het Pindakaas Dieet is het belangrijk dat je je strikt aan de hoeveelheden houdt. Er wordt verschil gemaakt tussen mannen en vrouwen waarbij de vrouwen vier eetlepels pindakaas per dag mogen eten en de mannen zes eetlepels. Dat heeft alles te maken met de calorie inname die worden aangeraden voor mannen en vrouwen.

Als ontbijt neem je bijvoorbeeld een kleine banaan, één portie ontbijtgranen met nul procent melk. Met nul procent melk wordt melk bedoeld met nul procent vet. Ook neem je bij het ontbijt nog één eetlepel geschaafde amandelen.

Als lunch neem je twee eetlepels pindakaas, twee eetlepels pudding en één appel aangevuld met twee sneetjes volkoren brood. Om de middag te overbruggen neem je als tussendoortje wederom twee eetlepels echte pindakaas en geniet je van een stuk bleekselderij en een glaasje groentesap. Als avondeten neem je een stukje kipfilet. Bijgestaan door een heerlijke salade met noten, magere kaas en avocado afgewerkt met wat olijfolie en azijn. In de avond mag je dan nog genieten van een extra tussendoortje waarbij je nog een klein stukje fruit kunt nemen zoals een mandarijn.

De sterke eigenschappen van Pindakaas

Pindakaas wordt voor minstens negentig procent gemaakt uit pinda’s. Deze pinda’s bevatten veel onverzadigde vetten. Ondanks de vele calorieën die pindakaas bevat, blijkt de pindakaas een heerlijk alternatief voor gezonde voeding. Sterker nog, onverzadigde vetten behoren tot de gezonde vetten die je lichaam ook nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Laat je hierdoor dus niet afschrikken, maar geniet van de pindakaas in je menu.

Laat uw reactie achter over het Pindakaas Dieet

Zou de reclame van Calvé Pindakaas dan toch kloppen dat je er groot en sterk van wordt? Graag lees ik jou ervaringen en reacties op het Pindakaas Dieet.

Geef een reactie