Pharma Nord is geen afslank programma, maar is een merk dat verschillende kruidenextracten en andere supplementen biedt, die je kunnen ondersteunen tijdens het afvallen. Volg je een dieet, zeker als dit een streng dieet is met een lage calorie-inname, dan kun je alle ondersteuning gebruiken die je nodig hebt. Er zijn bepaalde kruiden en kruiden combinaties die het vetverlies stimuleren en het hongergevoel onderdrukken. Ideaal dus als je aan het lijnen bent. Daarnaast vind je van Pharma Nord een groot aantal producten die je gezondheid ondersteunen, zoals multi-vitaminen en mineralen preparaten. Je kunt de producten van dit bekende merk dus ook op zichzelf gebruiken om enige pondjes kwijt te raken.

Kun je echt afvallen met Pharma Nord?

Het merk brengt ook speciale producten op de markt die je helpen met afvallen. Het is dus, volgens het bedrijf zelf, zeker mogelijk om met deze supplementen enige pondjes kwijt te raken. Zo is er bijvoorbeeld het natuurlijke middel BIO-T Slank in drie stappen. Dit middel bestaat uit natuurlijke ingrediënten die zijn gekozen voor hun afslankend effect. Het middel bevat onder andere vetzuren van distelolie en een groene thee extract. Het is al langer bekend dat groene thee ervoor zorgt dat je sneller vet verbrandt en dat je stofwisseling gestimuleerd wordt.

Het supplement zorgt er onder andere voor dat je hongergevoel minder wordt, wat het lijnen gemakkelijker maakt. Daarnaast verhoogt het de vetverbranding en, naar eigen zeggen van het bedrijf Pharma Nord, zorgt het er ook voor dat het al zo bekende jojo-effect wordt voorkomen. Er is althans geen garantie dat je ook echt gewicht hiermee kwijtraakt. Dit zal bij iedere persoon anders zijn. Er wordt dan ook aangeraden om de tabletten te nemen in combinatie met een verantwoord dieet en natuurlijk voldoende beweging. Ook wordt een vitamine preparaat ernaast aangeraden, zodat je voldoende vitaminen binnenkrijgt.

De nadelen van het gebruik van een afslankmiddel

Het is natuurlijk erg positief dat de producten van Pharma Nord uit natuurlijke bestanddelen bestaan. Tevens zitten in BIO-T Superslank in drie stappen ook bepaalde ingrediënten waarvan bewezen is dat het je kan ondersteunen in de vetverbranding. Toch moet je bedenken dat deze middelen niet effectief zijn als je niet ook verantwoord eet en aan sport doet. Een ander nadeel is dat deze middelen duur zijn, en zodra je ermee stopt kan het zomaar gebeuren dat je weer wat bijkomt in gewicht.

Laat uw reactie achter over Pharma Nord.

Geef een reactie