Het Paleo Toetjes & Snack Receptenboek

19,-
8.5

Prijs

9.0/10

Materiaal

9.0/10

Kwaliteit

8.0/10

Support

8.0/10

Voordelen

  • Veel waar voor je geld
  • 100% geld terug garantie
  • Heerlijk eten wat ook goed voor je is
  • Vet verliezen en gezond leven

Nadelen

  • Weinig persoonlijke begeleiding

De Paleo Revolutie is begonnen in Amerika en in Nederland geïntroduceerd door Mitchel van Duuren. Hij heeft al veel mensen bereikt met zijn ideeën over gezond eten en afvallen. Mitchel is ervan overtuigd dat we niets moeten eten wat niet in de natuur te vinden is. Voedingsmiddelen die in een fabriek zijn geproduceerd zitten vol suikers en transvetten die ons lichaam niet kent en niet kan verwerken. Daardoor worden we dik en ongezond. Als je gebruik maakt van producten die onze voorvaderen ook al aten, dan kom je tegemoet aan de natuurlijke vraag van je lichaam. En dat is te zien.

Toetjes ongezond?

Zijn toetjes ongezond? Vaak wel! Meestal bestaan ze voor een groot deel uit suikers en verzadigde vetten of transvetten. Een toetje zal over het algemeen meer calorieën bevatten dan de hoofdmaaltijd die je ervoor hebt gehad. Maar het kan ook anders en veel gezonder. En daarvoor hoef je niet af te stappen van je lekkere gewoontes. In Paleo Toetjes & Snack Recepten vind je bijvoorbeeld:

  • Fudge met pecannoten
  • Cheescake met blauwe bessenmarmelade
  • Amandelcake
  • Paleo ‘snickers’

Dat is wel wat anders dan een sinaasappel of bakje magere kwark! Niet dat die niet goed zijn, maar soms wil je wel eens iets bijzonders op tafel zetten. Dat kan dus gewoon.

Gezond genieten

Afvallen betekent niet per se afzien. Sterker nog, Mitchel van Duuren en zijn vriendin Nathalia zijn levensgenieters van het eerste uur. Dat is dan ook het basisingrediënt van Paleo Toetjes & Snack Recepten. Ze willen geen concessies doen aan hun gezondheid, maar zeker ook niet aan hun voorliefde voor lekker eten. Het kan allebei, hebben ze ervaren. De recepten die toetjesmonster Nathalia voor Paleo Toetjes & Snacks Recepten heeft bedacht zitten vol eiwitten, vezels en gezonde vetten.

Geen poeders of crashdiëten

Geen moeilijke diëten en ongezonde afvalmethodes dus, als je het vraagt aan Mitchel en Nathalia. Paleo Toetjes & Snack Recepten is een digitaal receptenboek waarin 32 spannende desserts staan, die allemaal mooi zijn geïllustreerd. Je kunt dus direct zien of jouw toetje is gelukt! Al kun je dat natuurlijk het beste gewoon zelf proeven. Bij aanschaf van het boek krijg je ook een maand toegang tot het Paleo Toetjes Lidmaatschap, waarop door Nathalia elke week nieuwe toetjes worden toegevoegd. Is de no nonsense tactiek van het Paleo-dieet iets voor jou? Start dan hier met het maken van gezonde maar overheerlijke toetjes volgens de Paleo Toetjes & Snacks Recepten!

Meer informatie & bestellen…

 

Geef een reactie