Zo, de cursus is in de lucht, dat betekend: weer alle tijd om eens een echt goed artikel te schrijven voor op de website. Een artikel om jou te motiveren!

Heb jij al stappen genomen om blijvend af te vallen? Of blijf jij van een afstandje toe kijken? Vraag jezelf NU eens af of je al wat hebt gedaan aan je gewicht? Ben jij al een tevreden met een aantal doelen die je hebt bereikt? Heb jij al echte stappen gezet naar een slanker lichaam? Ja? Perfect! Er zijn bijna altijd dingen die beter kunnen (met alles trouwens), maar als zorg dat jij al echt actie ondernomen hebt, omdat jij slanker gaat leven! Het begint allemaal bij actie ondernemen, zien waar het probleem ligt.

Het jammere is, 85% van de mensen die dit leest is er nog niet helemaal of helemaal niet voor gegaan. Nog steeds geen echte actie ondernomen… Ik hoop dat jij niet iemand bent van die 85%, ben je wel iemand die nog geen actie heeft ondernomen? Doe dat dan nu, kijk op je klok, stel de datum vast en zeg tegen jezelf dd-mm-jjjj is de dag dat IK een slanker leven ga leven! Waarom weer een kans laten liggen, een kans die DIRECT voor het grijpen ligt.

Gelukkig heb ik die stap gezet, elke dag leef ik mijn slanke leventje zoals ik het voor me zag. Nu denk jij misschien: “Prima, maar ik ben zo ver nog niet…”. Waarom niet? Begin vandaag gewoon!

Misschien sta je wel te popelen om tips en trucs toe te passen op je leventje, maar zolang jij zelf niet inziet dat er wat moet gebeuren zijn dit korte termijn pogingen. Ik ben hier niet om je EVEN te helpen, dat je nu wat leuke tips gaat toepassen en over een weekje zegt laat maar zitten dit gaat niet werken. Ik wil je een lange termijn plan meegeven waarmee je je hele leven vooruit kan.

Je denkt vast heel vaak, als ik nou maar dit, als ik nou maar dat, dan had ik wel succesvol kunnen afvallen. WRONG! Zo werkt het niet, het ligt vaak aan hoe je er zelf over denkt! Hoe jij in het afvallen staat. Misschien ben je al gevormd door allerlei dieet boeken en diëtisten, vergeet deze dingen! Dat houd je tegen, het is wellicht een nieuwe wereld voor je.

Als je kijkt naar slanke mensen, als er een paar kilo bij komt kunnen ze eenvoudig weer op hun oude gewicht komen. Ze hebben volledige controle over hun gewicht… Maar ook jij kan dit bereiken, je durft niet, je bent bang dat het weer uit loopt op niks. VERGEET DIT, alsjeblieft! Ga er gewoon voor. Weet wie je bent, weet wat JIJ kan bereiken, ben trots op jezelf en stap je nieuwe slanke leven in!

Daarnaast is er ook nog de angst, dat jij de pech hebt en de aanleg er voor hebt om dik te worden, dit is echt onzin! Alles wat je moet weten om af te vallen kan je vinden in mijn cursus, mailings etc. je kan dit jezelf eigen maken. Vergeet dit fabeltje ook, wees niet bang om te falen. Hoezo zou je het niet kunnen? Andere mensen kunnen het ook!

Wat heb je te verliezen?

JIJ bent de enige die wat kan doen aan je overgewicht. Niet een duur dieet plan, niet allerlei voedingsexperts, niet vrienden of familie, maar JIJ moet het doen!

Ik ben veel te lang blijven hangen in de fantasie wereld, hoe zou het zijn als ik slank was, ik vroeg het me elke dag af. Nu leef ik het leven van een slank persoon, omdat ik actie ondernomen heb. Laat het niet weer langs je heen gaan!

Omdat je te zacht bent voor jezelf lukt het je niet blijvend af te vallen, wees realistisch, er moet iets gebeuren. Zonder actie kom je nergens en zal je er mee blijven zitten. Zeg tegen jezelf dat je af wilt vallen, dat er iets moet gebeuren omdat het anders weer een gemiste kans is. Geef niet op voor je je IDEALE GEWICHT hebt bereikt, het is gemakkelijker dan je denkt, vaak ben je zelf alleen de persoon die het in de weg staat. Geloof me! Zodra je inziet dat het zo niet verder kan, dat er echt iets moet gebeuren om de kilo’s er af te krijgen. Dan ga je echt beginnen met afvallen, anders zal alle moeite en inspanningen zwaarder zijn en uitlopen op niks. Je zit op deze website omdat je af wil vallen. Ik geef je de handvatten, pak ze aan, ga er mee aan de slag!!!

Accepteer je situatie, je bent te dik, MAAR jij bent een mooi persoon, laat iedereen dat zien, helaas maar waar, vandaag de dag wordt er niet verder gekeken dan het uiterlijk. Begin weer te stralen, mentaal maar ook fysiek! Leef je leven hoe jij het wilt, sta jezelf niet meer in de weg met afvallen.

Doe niet alleen de makkelijke dingen, kies niet de makkelijkste uitweg, de makkelijkste uitweg is om nu op het kruisje van je browser te klikken. Ga eens na hoe zonde dat zou zijn. Doe ook de moeilijkere dingen, de moeilijkere dingen die effect hebben en waarvan je trots kan zijn als je ze succesvol toepast op je levensstijl.

Wat wil jij graag? Luister daar naar, luister naar jezelf, leef je slanke leventje en leef toe naar jouw ideale gewicht! Ik ben van mening dat dit een misschien wat zweverig gebeuren is allemaal, maar het gaat het verschil maken! Het verschil met alles wat jij al hebt geprobeerd.

Ik zie je in de mail of bij de volgende post!
– Nadia

 

Geef een reactie