Obesimed – de eigenschappen

Er zijn veel afslankpillen op de markt. Één van de meest bekende pillen zijn die van Obesimed. Het middel is zonder recept te krijgen bij de apotheek en in winkels. Het nemen van de pil is meer een hulpmiddel naast een aangepast eetpatroon, dan dat de pil zelf zorgt voor afvallen.

Samenvatting van Obisemed

Het uitgangspunt van Obesimed is simpel. Is de maag vol, heb je minder honger en kan je ook minder kwijt in je maag, dus kan je minder eten. De pillen betreffen capsules, die je tegelijk met een glas aan water inneemt. De capsule geven in de maag vezels vrij, die zich volzuigen met het water. Door het volzuigen is je maag vol en heb je geen hongergevoel meer. Op die manier kan je je makkelijker houden aan het dieet, dat je volgt. Doordat je minder eet, komen minder snelle koolhydraten, zoals van suiker, in je bloed terecht. Hierdoor zijn er minder momenten waarop het lichaam extra om eten vraagt. Naast de vezels zijn er nog een aantal stoffen toegevoegd, die de werking van de darmen goed houden en die helpen het volle gevoel te hebben.

Aangezien het gebruik van Obesimed flink inwerkt op het lichaam, wordt aangeraden om de capsules maximaal 30 dagen te gebruiken, waarna minimaal 4 dagen pauze wordt geadviseerd. Doorgaan met de pillen zonder pauze zou mogelijk darmklachten kunnen veroorzaken.

Verschillende soorten pillen

Er zijn drie verschillende soorten Obesimed pillen: Regular, Forte en Bloc.

  • Regular wordt geadviseerd aan volwassenen, die een BMI van maximaal 28 hebben of aan jongeren tussen de 10 en 18 jaar.
  • Forte wordt aanbevolen aan volwassenen als de BMI hoger is dan 28 of als er meer dan 10 kilo overgewicht is.
  • Bloc voorkomt zoveel mogelijk de opname van vet.

Het spijsverteringsproces is te onderscheiden in drie fases, namelijk het innemen van voeding, de opname van voedingsstoffen in het bloed en de verbranding van de voedingsstoffen in het lichaam. Regular en Forte werken in op de inname en verminderen deze. Bloc remt de vetopname en werkt in op de tweede fase van het spijsverteringsproces.

Laat uw reactie achter over Obisemed

Heb jij de capsules van Obisemed al eens uitgeprobeerd? Heb je er goede resultaten mee geboekt? Je kan hieronder een reactie achterlaten!

Geef een reactie