De naam van dit dieet zegt het al. Het No Nonsense dieet betekent ook wel het geen onzin dieet. Geen vreemde dingen eten of dingen doen die je eigenlijk niet wilt. Zolang je gemotiveerd bent, is het No Nonsense dieet perfect voor jou.

De eigenschappen van het No Nonsense dieet

Om af te kunnen vallen, moet je calorieën verbranden. Bij veel dikke en luie mensen, werkt de stofwisseling nou eenmaal anders dan bij mensen die wel actief zijn. Het is dan ook de bedoeling om de stofwisseling net zo actief te krijgen. Het klinkt misschien vreemd, maar het is de bedoeling dat je blijft eten. Dat betekent niet dat je elk kwartier weer wat lekkers mag pakken! Je moet blijven eten omdat op deze manier de stofwisseling en de verbranding bezig blijft. Op deze manier heeft jouw lichaam niet de kans om het als vet op te slaan. Dit zal echter niet werken als je kiest voor hele ongezonde dingen. Je geeft je lichaam niet de kans om honger te krijgen, en dat is juist de bedoeling. Veel mensen gaan pas eten zodra ze honger hebben, terwijl dit juist niet goed is voor de stofwisseling.

Blijven eten is belangrijk

Als je af en toe wat eet, voor je honger hebt, blijft het lichaam steeds maar bezig met werken. Zelfs als je eigenlijk teveel calorieën eet, maakt dit niet extreem veel uit. Het is echt mogelijk om met het No Nonsense dieet veel af te vallen. Kies ervoor om geen vet maar ook geen suiker meer te eten. Je beloont jezelf wel met het feit dat je vaak iets mag eten! Er zijn veel schema’s te vinden waarin staat wat je bijvoorbeeld kunt eten. Denk aan broodjes met kaas, fruit, yoghurt en kip. Er is natuurlijk nog veel meer. Gevarieerd eten zorgt ervoor dat het ook voor jou leuk blijft en dat een dieet niet zo moeilijk hoeft te zijn!

Laat jouw reactie achter!

Heb jij ervaring met het No Nonsense dieet? Ben je tevreden en ben jij al zo veel afgevallen als je als doel had? Laat dan je reactie achter! Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd naar de mensen die dit geweldige dieet, waarbij je kunt blijven eten, hebben gevolgd.

Geef een reactie