Je zult het vast wel vaker hebben gehoord van me: ‘Slanker zijn is een manier van leven’ het is zo ondertussen een beetje mijn motto geworden. Ik geloof erin en ik denk niet dat iemand mij hier van af kan praten. Gezonder leven is niet alleen afvallen natuurlijk, alleen een gezond gewicht is wel belangrijk bij een gezonde levensstijl!

Zeker nu het lekkere weer echt voor de deur staat en van allerlei kanten verleidingen op de loer liggen is het niet onbelangrijk om je gehele levensstijl aan te passen.

Daarom wil ik daar vandaag een artikel over schrijven.

Ik zag vrienden, familie en kennissen alles eten wat ze wilden eten zonder daar ook maar een klein beetje over na te denken. Zo leef ik nu ook, ik heb het mezelf aan geleerd, ik leef dat slanke leven vanaf het moment dat ik afvallen zonder dieet ben tegen gekomen.

Precies op de manier waarop afvallen zonder dieet de bedoeling is en ik je probeer te leren door middel van de website.

De voordelen van een slanke en gezondere levensstijl:

  • Je voelt je fitter
  • Je voelt je lekkerder
  • Je zit goed in je vel
  • Ik ben er gelukkiger van geworden

In het algemeen rookt een gezond persoon niet, is een gezond persoon op gewicht, eet gezond en doet oefeningen. Klinkt eenvoudig, maar jij zal ook al wel hebben gemerkt dat het allemaal zo eenvoudig is!

Een aantal kleine dingen maken de verandering tussen een gezond leven en een ongezond leven… meer stappen, fruit toe te voegen aan uw granen, met een extra glas water… Dit zijn slechts een paar manieren die je kan doen voor het beginnen met gezonder leven zonder ingrijpende veranderingen.

Goed en gezond eten is naast bewegen maar een onderdeel van een gezonde levensstijl. Het kan dus ook zorgen dat je kwaliteit van leven verbeterd en je ouder zou kunnen worden! Het houd dus niet op met afvallen alleen, slanker leven gaat verder dan alleen afvallen zonder dieet.

Geef een reactie