Kosten Personal trainer

De kosten die je kwijt zult zijn aan een personal trainer zijn zeker geen weggegooid geld. Ben je al lange tijd op zoek naar een goede manier om af te vallen? Meestal is het altijd een hele zoektocht om zowel eetgedrag als beweging aan te passen. Daarom is extra begeleiding hierbij zeker geen overbodige luxe. Persoonlijke begeleiding kan juist dat extra duwtje in de rug zijn en jou meer inzicht geven in jouw voedings- en bewegingspatroon. Misschien ben je al enigszins bewust van de veranderingen die je moet doorvoeren. Maar geeft een begeleider jou net de steun die je nodig hebt.

De kosten personal trainer zullen daarom de moeite waard zijn om uit te geven.  Een trainer kan een schema helemaal aanpassen aan jouw eigen lichaam. Zo volg je het dieet dat helemaal voor je geschikt is. Op afvallenexperts.nl vind je de perfecte en goedkoopste personal trainer van dit moment, namelijk Arno, van het Thuis Trainen programma. Online een personal trainer.

Kosten personal trainer: voor persoonlijke begeleiding

Wanneer je persoonlijke begeleiding krijgt, bereik je met behulp van deze coach jouw persoonlijke doel. De kosten van de personal trainer lijken wellicht een investering, maar naast dat de online coach toch erg goedkoop is kan de coach je veel geven waaronder het volgende:

 • het bereiken van jouw streefgewicht met behulp van een online trainingsprogramma die bestaat uit meerdere oefeningen om thuis uit te voeren.
 • Overzichtelijke statistieken waarin je resultaten te zien zijn.
 • In contact met de trainer om gemotiveerd te blijven om jouw training en dieet vol te houden.

Volg uw trainingsprogramma

Je zult zelf natuurlijk ook jezelf er voor in moeten zetten, toch moet het contact en de online trainingen je helpen jouw motivatie vast te houden. De trainer blijft je enthousiast houden, zodat jij je nieuwe levensstijl vol kan houden en er ook nog enthousiast over kan zijn. Dankzij de personal trainer van Thuis Trainen wordt afvallen plezieriger.

Geef een reactie

4 comments

 1. Anna

  Hallo, mijn naam is Anna van Rinssum.

  Mijn man weegt onderhand 150 kilo en we eten best ongezond. Ik weet niet hoe ik hem kan helpen om op een gezond gewicht te komen en gezond te gaan eten. Hij rookt ook veel en ik ben bang dat deze levensstyle niks goeds zal brengen. Ik heb echt hulp nodig om hem op een gezond gewicht te kunnen brengen. Kunt u ons daarbij helpen? Ik hoor graag van u! Met vriendelijke groet, anna van rinssum

  • Hanneke

   Beste Anna,

   Wat goed dat je je man wilt helpen om op gezond gewicht te komen.
   Roken en ongezond eten leveren beide inderdaad geen bijdrage aan een gezonde leefstijl.
   Ik snap dat je hem graag op een gezonder gewicht krijgt.
   Is het in de tussentijd gelukt om gezondere keuzes te maken?
   Heel goed dat jullie samen willen werken aan het gewicht van je man.

   Groetjes, Hanneke

  • Hanneke

   Hoi Nuha,

   De prijzen zijn per personal trainer verschillend. Ik zou je aanraden om in jouw eigen regio te zoeken naar personal trainers en hun uurtarief op te vragen.

   Groetjes, Hanneke