Houten zonnebril van WoodWest liggend op een tafel

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik er nog steeds niet over uit ben of dit artikel daadwerkelijk op deze website past. Een maand geleden liep ik tegen de houten zonnebrillen trend aan en ik vond het zo een tof product dat ik jullie er wel kennis mee moest laten maken.

Toch ben ik er tot op het moment dat ik dit artikel plaats niet over uit, doe ik hier goed aan of val ik jullie alleen maar lastig met deze informatie? Uiteindelijk ben jij de lezer van mijn blog waar ik super dankbaar voor ben, daarom wil ik je ook graag vragen wat je van dit artikel vindt. Laat het me gerust even weten in een email of reactie onder dit blog!

Dit blog heb ik namelijk ooit opgestart als persoonlijk blog waar ik mijn ervaringen deelde over producten, manieren en methodes en waar ik uiteraard tips deelde voor mijn lezers. Inmiddels is het blog uitgegroeid tot een flink platform met dagelijks meer dan 1000!!! lezers. Misschien tijd om ook eens andere leuke nieuwtjes op het blog te delen, vandaar dat ik er toch voor heb gekozen om dit bericht te plaatsen.

Anyway: DE HOUTEN ZONNEBRILLEN 😀

Bamboe zonnebrilHot or not? De houten zonnebril

Vorig jaar was ik er nogal sceptisch over, een tienermeisje bij ons in de straat waar ik wel eens een praatje mee maak liep er namelijk al mee rond. De houten zonnebril was wat slecht afgewerkt en had wat rare manketentjes hier en daar. Tot dat ze vorige maand weer naar me toe kwam met de Summer Saloon houten zonnebril van WoodWest. Echt een mooi ding!

Ik ging op mijn beurt even zoeken naar deze houten zonnebril en ook ik heb een model gescoord. Aangezien ik ook de jongste niet meer ben heb ik zelf gekozen voor een wat meer standaard model.  Wel echt van hout, kijk maar naar de foto, alleen zonder die spiegelende olie glazen die in de houten bril verwerkt zaten. Trouwens, ik zeg nu wel echt van hout maar het zijn eigenlijk bamboe zonnebrillen, bamboe is namelijk een stuk sterker en is ook bijna niet kapot te krijgen.

Daarnaast zijn er nog wel een aantal positieve punten te noemen, ze zijn € 37,95 en dus tot wel € 30,- goedkoper dan vergelijkbare zonnebrillen. De glazen van de houten zonnebril zijn gepolariseerd waardoor je geen last hebt van spiegelingen van het water of andere glimmende objecten, en door de verende scharnieren weet je zeker dat hij ook bij jou op je hoofd past!

Wat vind jij er van?

Laat even weten wat jij van de zonnebril vind, vind je hem ook hot of kies jij liever de veilige variant?

Mocht je nou echt zo enthousiast zijn als mij, bestellen kan bij: http://woodwest.nl/

Geef een reactie

1 comment

  1. B.E.V.

    Beste,

    Leuk artikel! Ik heb er zelf ook al een gekocht, prachtige dingen die houten zonnebrillen. Ik heb er een van Sebastiaan Philippe. Goeie ervaring mee en ook zeker een aanrader..