Op de vraag hoe moet ik afvallen is vaak geen eenduidig antwoord te geven. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften. Je eigen kennis vergroten is belangrijk om het proces van afvallen te begrijpen. Een snelle weg kiezen voor hoe moet ik afvallen is vaak gedoemd te mislukken. Een crashdieet geeft vaak snel resultaat, maar is op de langere termijn niet gezond voor het lichaam. Grote kans dat je zeer snel aankomt als je weer normaal gaat eten. Soms weeg je na het volgen van een crashdieet juist meer dan vooraf. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Afvallen is een langzaam proces dat uiterst serieus moet worden genomen. Door iets onder je verbruik te gaan eten zal je langzamer afvallen dan met een crashdieet, maar het resultaat is wel blijvend.

Vergroot je kennis over afvallen

Wij, van afvallen met fitness, streven ernaar om onze kennis met je te delen. Alleen door je eigen kennis te vergroten verhoog je je slagingspercentage van je afvalpoging. We geven dan ook geen kant-en-klare voedingsschema’s op deze website. Ieder persoon is anders, heeft een ander bewegingspatroon (bijvoorbeeld zittend werk of fysiek werk) en een andere lichaamssamenstelling. Een voedingsschema wat voor de ene persoon kan werken hoeft helemaal niet voor jou te werken.

Vergroot je kennis met onze artikelen en zorg ervoor dat je voldoende weet om te beginnen met afvallen. Zo krijg je zelf antwoord op de vraag: Hoe moet ik afvallen? Wij doen er alles aan om je te ondersteunen tijdens het afvallen.

Informatie over afvallen

In de volgende artikelen leer je hoe je lichaam omgaat met voeding, hoe je je dagelijks caloriebehoefte kunt berekenen (je verbruik) en wat je wel en niet moet eten. Op deze manier leer je je kennis te vergroten op de vraag: Hoe moet ik afvallen? Aangeraden wordt om de artikelen ook in deze volgorde te lezen zoals ze hieronder staan vermeldt.

Het ideale gewicht

Voeding: Hoe werkt het?

Bereken je verbruik

Wat moet ik eten?

Voedingstips

Na het lezen van deze artikelen bent je er natuurlijk nog niet. Je hebt een basiskennis over voeding en wat het met je lichaam doet. Sporten is minstens zo belangrijk voor een goed resultaat. Lees vervolgens de artikelen onder het kopje Sporten en afvallen zodat je weet wat beweging met je lichaam doet en welke sport het beste bij je past. Wij blijven je voorzien van interessante artikelen en berichten zodat je steeds meer te weten komt over hoe je af moet vallen? Veel leesplezier en succes met het afvallen!

Geef een reactie