Echt waar, ik sta versteld van alle aanvragen en inschrijvingen die ik krijg op de nieuwsbrief, voor alle exclusieve tips en natuurlijk om het als één van de eerste te weten dat de cursus van start gaat. Of misschien was ik me niet bewust van de belangstelling en had ik gewoon een verkeerde inschatting gemaakt, net hoe je het bekijkt. Maar ik ben blij!

Als je nog niet bent ingeschreven en het afvallen zonder dieet toch wel eens van dichtbij wilt bekijken kan je je hier inschrijven:

Dit had ik eerlijk gezegd niet in mijn stoutste dromen kunnen dromen, maar in ieder geval, super bedankt voor het vertrouwen. Ben je nog niet ingeschreven? Schrijf je nu dan in voor de nieuwsbrief en je krijg direct een mail wanneer de cursus van start gaat.

Het schiet al behoorlijk op, ik selecteer belangrijke onderwerpen die veel mensen vergeten bij het afvallen, de belangrijke dingen die veel sites te slecht of helemaal niet beschrijven! En het gaat me eigenlijk best goed af, best gek eigenlijk dat ik dingen door ze te doen eigenlijk mezelf (eenvoudig) eigen heb gemaakt. Dat moet jij ook gaan doen door middel van de cursus. Easy isn’t it?

Zulke dingen motiveren mij om verder te gaan! Ik heb er meer vertrouwen in dan ooit tevoren, de cursus word echt iets waar je je leven voorgoed mee kan veranderen.

Ik heb een vraag aan je: Hoe graag wil jij afvallen?

Iets om je met de neus op de feiten te drukken, jij zit hier niet op de site omdat je het perfecte lichaam hebt en volgende week een afspraak hebt met Hugh Hefner om te solliciteren als Playmate. Niet dat iedereen dat ook graag zou willen, maar het gaat even om het idee.

Komt dat lullig over? Ja? Sorry, maar ik wil dat je wat gaat doen met de informatie die ik deel. Als je het idee hebt dat jij nooit een slank lichaam gaat bereiken? Dan kan ik je echt niet verder helpen. Niemand trouwens.

Wat ga jij doen om wel je ideale gewicht en levensstijl te bereiken? Hoe ga jij het verschil maken met je leven nu en je toekomstige leventje?

Heb jij al beslist dat je er voor de volle 100% voor gaat? Beslis dit dan nu en ga alvast met de tips die ik geef op de site, schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de exclusieve tips en motiverende informatie die je gaat helpen het doel echt te bereiken. Stel ik je teleur? NEE! Haha nee geintje, maar doe ik dat wel, dan kan je je altijd uitschrijven. Maak het verschil, laat je oude leventje achter je en ga je nieuwe gezonde betere leventje te gemoed. ‘Your Choice’

 

Geef een reactie

3 comments

 1. Anoniem

  Ik wil het heel graag, alleen wat jij ook zegt, ik heb last van de problemen van een dieet!

 2. habibe

  hoi ik wil heel graag afvallen maar het luk me niet kan je met tip geven

  • Nadia Bievinck

   Habibe, kijk eens rustig rond op de website, er zijn verschillende manieren om af te vallen. Ik weet niet hoeveel je af wilt vallen en op welke manier je dat graag zou willen doen. Zou je hier wat meer informatie kunnen geven? Misschien dat ik je dan beter kan helpen!