Het Mentale dieet Plan

64,-
Het Mentale dieet Plan
87.5

Prijs

8/10

  Materiaal

  9/10

   Kwaliteit

   10/10

    Support

    9/10

     Voordelen

     • In korte tijd effectief afvallen
     • Online coaching
     • Gezondere levensstijl creëren
     • Geen streng dieet

     Nadelen

     • Geen hardcopy boek maar een ebook

     Afvallen is vaak een kwestie van volhouden en discipline. Dat is meteen ook moeilijkste van het volgen van een dieet. Ondanks alle goede voornemens val je snel weer terug in je oude (niet zo gezonde) eetpatroon. Afvallen is dus niet alleen een lichamelijk, maar ook een psychologisch proces.

     Katja Callens, model en ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, heeft daarom het Mentale Dieet Plan ontwikkeld waarbij mentale ondersteuning een belangrijk onderdeel is van het stappenplan. Volgens een NLP-methode (Neuro Linguistic Programming) word je persoonlijk gecoacht, zodat je gemotiveerd blijft en je doel wordt bereikt.

     Drie belangrijke onderdelen

     Het Mentale Dieet Plan is opgebouwd uit drie hoofdcomponenten:

     • Mentale ondersteuning
     • MDP-plan
     • TURBO-dieet

     Het TURBO-dieet is gebaseerd op het juist balanceren van bepaalde voedingsstoffen. Wat je veel mag eten is onder andere vis, vlees, eieren, bepaalde groenten en zuivelproducten zoals kaas en kwark. De truc is om deze verschillende etenswaren op de juiste manier te combineren. Daarnaast maakt Callens handig gebruik van de eigenschappen van metabolisme (stofwisseling) met haar MDP-plan. Bij het Mentale Dieet Plan mag je op bepaalde dagen specifieke vetten en koolhydraten niet eten.

     Daardoor wordt je stofwisseling uiteindelijk in haar oorspronkelijke, natuurlijke staat teruggebracht en dat zorgt ervoor dat calorieën veel sneller worden verbrand. Verder krijg je vier maanden lang psychologische ondersteuning via de mail en aan de hand van videoboodschappen met handige tips en trucs.

     Nooit meer een dieet

     Volgens Katja Callens hoef je na het volgen van haar stappenplan nooit meer te diëten. Ze wil dat het Mentale Dieet Plan het laatste dieet is dat je volgt. Als ervaringsdeskundige weet ze dat diëten op de lange termijn niet werkt. Het bekende jojo-effect is het gevolg.

     Daarom is er eerst het strenge TURBO-dieet (dat wel strikt moet worden gevolgd) en daarna het stabiliseringsproces van de stofwisseling. Als je eenmaal stabiel en gezond bent, is het van belang in deze staat te blijven. Daarom is het mentale onderdeel van dit dieet het belangrijkste: daarmee bereik je het lange termijneffect waarmee je steeds op gewicht zal blijven.

     Waaruit bestaat het Mentale Dieet Plan precies?

     Je krijgt twee e-books: Het Mentale Dieet Plan – ‘Afslanken zit tussen je 2 oren’ en  Het Mentale Dieet Plan – ‘Het TURBO Actie Plan’. Daarnaast is er nog een receptenboek verkrijgbaar met ongeveer 50 recepten. De boeken zijn hier te bestellen. Voor de mentale coaching kun je je via internet aanmelden.

     Mentale dieet plan bestellen?

      

     Geef een reactie