groene-smoothie-afvallen-experts

Groene Smoothies, het is voor mij een hele drempel geweest voor ik de eerste keer aan de groene smoothie ging, toen ik mezelf door mijn drukke leven wat vergat ben ik toch overgegaan en ik heb er geen moment spijt van gehad.

Ik moest eerst niks van die ‘rotzooi’ weten, zoals ik het noemde, ik vond smoothies heerlijk maar eerlijk is eerlijk, een groene smoothie vond ik er niet heel erg smakelijk uit zien. Toch had ik wat kwalen en at ik af en toe een snelle hap die minder gezond waren, dit merkte ik aan mijn lichaam.

Ik hoorde van verschillende mensen dat ik het toch eens moest proberen. De groene smoothies zouden namelijk niet alleen erg gezond zijn, maar ook het afvallen zou worden gestimuleerd met de groene smoothies. De groene smoothies blijken ook erg goed te zijn voor kleine kwaaltjes.

Dus, ik was is in een gekke bui en had toen dit boek aangeschaft. Een goed te betalen product en mocht het me bevallen heb ik er zeker wat aan. En, het resultaat is geworden dat ik elke dag als een trouwe hond mijn groene smoothie neem.

Waarom? Omdat het niet alleen goed smaakt maar ook erg gezond voor je is!

Wil je groene smoothie recepten, klik dan hier.

Groene smoothies zijn gezond

 • Verminderd moeheid
 • Verminderd migraine of veel hoofdpijn
 • Je slaapt er makkelijker van
 • Voorkomt hoge bloeddruk
 • Je valt er van af!

Heb je last van deze kwalen en wil je naast dat je gewicht wil verliezen ook nog gezonder gaan leven? Je overgewicht kan aangepakt worden, je kan afvallen en gezonder gaan leven zodat je lekkerder in je vel zit en je kwaliteit van leven beter wordt. De groene smoothies kunnen je hierbij goed helpen!

Van een slank lichaam wordt je niet direct gelukkiger, maar alles wat erbij komt kijken zoals complimentjes, gezondheid en fitheid dat is wat het allemaal de moeite waard maakt.

Waarom zou je groene smoothies gaan drinken?

De groene smoothies zijn in relatief korte tijd zeer populair geworden en worden inmiddels in verschillende landen actief gedronken en al miljoenen mensen hebben de groene smoothie opgenomen in het eetpatroon.

Victoria Boutenko is de oorspronkelijke grondlegger van de groene smoothie, met het boek ‘Green for live’ zijn meerdere mensen zeer enthousiast geworden over de groene smoothie. In dit boek wordt ook verteld hoezo groene smoothies zo gezond zijn voor je lichaam. Inmiddels worden er meerdere dingen geschreven en geroepen over de groene smoothie, namelijk dat het goed is voor vrijwel alle gezondheidsproblemen.

Ingrediënten van groene smoothies

Wat zit er allemaal in de groene smoothies vraag je je misschien af, hoe kan het dat de smoothies er zo vies groen uit zien maar toch zo lekker smaken. Je mengt fruit en water met bladgroente zoals bijvoorbeeld sla, spinazie of iets dergelijks.

Hmm, ik hoor je denken, is dat lekker dan? Bladgroente in je drankje? Je zult verbaast zijn over hoe het smaakt, echt waar, het viel alles mee en mijn favoriete recepten zijn meer dan lekker!

Het fruit overheerst zodat je een heerlijke smoothie hebt om van te kunnen genieten!

Een heerlijke smoothie maken

Je kan als je een blender hebt vanmiddag al een groene smoothie gaan drinken, koop wat fruit en lekkere verse bladgroenten en binnen een paar minuten heb je een smoothie. Als je een blender vol hebt dan kan je daar ongeveer vier volle glazen uit halen.

Door het fruit zal je zien dat de smoothie zoeter wordt en dat het fruit een overheersende smaak heeft in de smoothie. Een groene smoothie als ontbijt is daarom niet eens zo gek. Als je boerenkool of spinazie combineerd met wat lekker fruit zoals aardbei of mango krijg je een heerlijke zoete smoothie. Klinkt wat apart misschien maar probeer het maar eens.

Klik hier voor het groene smoothie receptenboek

Ik heb ook nog een artikel geschreven over een aantal groene smoothie recepten, hier kan je dus gratis meer informatie krijgen over de groene smoothies: Klik hier voor de gratis informatie over Groene Smoothie Recepten

Geef een reactie

3 comments

 1. Zenobia

  Is dit boek ook als echt boek te verkrijgen of alleen als e-book? Vind een e-book ook wel handig alleen ik heb nu even tijdelijk geen printer tot mijn beschikking.

  • Nadia Bievinck

   Klopt hij is inderdaad alleen als e-book te verkrijgen! Misschien een idee om het boek te laten printen door een kennis o.i.d.? 😀

 2. Jacintha L.

  Oh, de eerste keer dat je een groene smoothie drinkt… ik vond het zelf ook inderdaad wel even wennen. Maar ook ik ben er nu helemaal verslingerd aan!