Goed eruit zien op vakantie

Ik doe mijn werk elke dag met plezier, maar toch kijk ik er elk jaar weer naar uit: vakantie! Erop uit trekken, zelf je dagen indelen, lekker eten, uitslapen! En wat ik ook zo fijn vind: de tijd hebben voor alle dingen die je nog graag wilde doen. Dat mooie boek lezen, bijvoorbeeld. Of een dag naar de sauna. Heerlijk shoppen en stralen. Een goede look tijdens je vakantie: dat maakt het zomergevoel helemaal compleet! Heb jij je reis al geboekt? Of blijf je lekker thuis?

Natuurlijk mooi

Wat je ook gaat doen: een goede look tijdens je vakantie maakt je gevoel van vrijheid nog groter. In de zomer ga ik altijd voor een natuurlijke uitstraling. Licht, zonnig en gezond: zo voel ik me dan! Zelfs als de zon een keertje niet schijnt. Wil jij je ook op en top zomers voelen? Hier komen een paar slimme ideeën waarmee je vol zelfvertrouwen op vakantie kunt!

Lichte make-up

Gebruik geen zware make-up. Een dikke foundation smelt gewoon in de zon, en hoe moet je bruin worden als de zonnestralen je huid niet raken? Ga veel de frisse lucht in en je huid gaat vanzelf stralen. Voor een egale teint kun je het beste een lichte poeder of mousse gebruiken, en voor een frisse uitstraling een beetje blush. Daarnaast een beetje mascara en eventueel oogschaduw in aarde- of pasteltinten. Een fruitige gloss op je lippen en je bent klaar voor het strand!

Vocht!

In de zomer heb je veel vocht nodig, van binnen en van buiten. Drink dus veel water. Je haren, je huid en je gezicht lichten er van op en blijven soepel. Maar ook is het verstandig om na een dag in de buitenlucht je lijf te verwennen met een goede, hydraterende crème of bodybutter waar bijvoorbeeld aloë vera of kamille aan toegevoegd zijn. Deze ingrediënten kalmeren je huid en zorgen ervoor dat je je mooie gebruinde look lang vasthoudt.

Dansen, zwemmen, wandelen

Afvallen tijdens je vakantie? Dat gaat vanzelf! Natuurlijk is het tijd om lekker te luieren, maar jezelf uitleven hoort er ook bij! Bezoek in het buitenland gezellige festivals, duik het zwembad in en verken te voet de omgeving. Puur door het doen van leuke dingen verbrand je al veel meer calorieën dan tijdens een dag op kantoor. En blijf je thuis? Dan haal je zwoele zomer toch in huis? Maak zelf tapas, versier de tuin met lampionnen en zet salsamuziek op. Nodig vrienden uit en dans tot in de late uurtjes!

Een goede look tijdens je vakantie? Trek dat kleurige jurkje aan, maak jezelf natuurlijk mooi en voel je sexy. Geniet van elke vrije dag, wees energiek en je straalt door tot volgend jaar!

Geef een reactie