Let op: Wegens grote belangstelling en wegens de vele inschrijvingen zijn op dit moment inschrijvingen tijdelijk niet meer mogelijk.

Klik hier als je een methode zoekt om direct af te vallen!

 

Gratis Gezond Afvallen Cursus

Al een aantal keer is het me gebeurd dat ik ’s morgens mijn laptop opstartte en in mijn mailbox de vraag tegenkwam: ‘Hoe ben jij dan afgevallen zonder dieet’. Eigenlijk is er geen simpel antwoord op deze vraag. Het is een combinatie van veel dingen die mij gezonder en fitter hebben gemaakt.

Maar: deze vragen wil ik uiteraard graag beantwoorden. Daarom heb ik een cursus ontwikkeld, speciaal voor de bezoekers van Zonderdieet-afvallen.nl namelijk de gratis, gezond afvallen cursus.

Zie jij door alle tips die je tegen komt door de bomen het bos niet meer? Wil je graag gezonder leven en hierdoor afvallen? Op het internet zijn veel manieren te vinden die je kunnen helpen om af te vallen. Deze informatie is alleen lang niet volledig, de belangrijkste tips laten ze weg!

Ik ga je de informatie geven die verder gaat dan 95% van de rest dan de websites. Ben jij klaar om af te vallen zonder dieet? Dan is de gratis ‘Gezond Afvallen Cursus’ echt wat voor jou!

Gratis elke dag een mail in je mailbox die jou helpt om gezonder te leven, en dat 14 dagen lang! Elke dag een hapklare brok aan informatie waar je direct wat mee kan, wat voor iedereen te begrijpen is en wat werkt voor iedereen die zich er voor inzet.

Door middel van elke dag een nieuwe mail te ontvangen van Zonderdieet-afvallen blijft het elke dag eenvoudig om de tip toe te passen op je levensstijl. Zodat je niet alles in één keer je gehele levensstijl hoeft om te gooien! 14 dagen lang word je gemotiveerd om door te gaan met de tips die jou helpen gezonder te leven!

Wat kan je verwachten van de cursus?

schrijf-in

 • Elke dag motiverende informatie
 • 14 Dagen lang tips die jou helpen af te vallen
 • Stap voor Stap naar een betere gezonde levensstijl
 • ‘Die Hard’ informatie waar je direct wat mee kunt
 • Tips om het afvallen vol te houden, ook na de 14 daagse cursus

Wil jij één van de eerste zijn die gratis deel neemt aan de Gezond Afvallen Cursus? Dat kan! In de rechter kolom en onder dit artikel vind je een inschrijfformulier voor de cursus! Vul daar je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot het gratis weekmenu en je krijgt binnen een uur de eerste les in je mail box!

PS: ik hou zelf ook niet van spam mails dus die zal ik je ook niet sturen! Ik ga vertrouwelijk om met je mail adres, je mail adres word niet verkocht en/of gebruikt voor andere doeleinden!

Geef een reactie

21 comments

 1. Xandra

  Ben super benieuwd naar je cursus! Kijk er naar uit…

 2. Puck

  Ingeschreven, je site sprong er al uit en dit is echt de kers op de taart, om het maar even zo uit te drukken nu het nog mag!

  Super dat je de moeite neemt om die mensen te helpen die willen afvallen zonder dieet!

 3. Nadia

  Dank je Puck, leuk om te horen!

 4. ilona

  Ik heb me ook net ingeschreven. Ben erg benieuwd en er helemaal klaar voor!

 5. Jolanda

  Ik ben erg benieuwd naar de informatie die ik nog ga krijgen. Tot nu toe vind ik je aanpak erg opgewekt en motiverend. Wat me opvalt is dat het ook vooral gaat over diegene die altijd op dieet is en last heeft van het jojo effect. Ik heb eigenlijk nog nooit een echt dieet gedaan. Was nooit nodig en ik ben tegen diëten. Vooral omdat ik door omstandigheden ook wel een te dun ben geweest. Nu heb ik echt wat overgewicht en vind het heel moeilijk om daar mee aan de slag te gaan. Om het onder ogen te zien dat ik echt iets moet/wil doen. En niet in de dagelijkse rituelen vast te houden, die niet zo gezond zijn.
  Ik hoop dat ik met jouw positieve en motiverende woorden kan uitvoeren wat ik wil.
  Best lastig trouwens om de juiste woorden te vinden. En terwijl ik dit schrijf, merk ik dat ik de motivatie mis!!!! ( bij mezelf dan he)

  • Nadia

   Je moet inderdaad niet te veel vast houden aan je huidige gewoontes, en inzien dat er wat moet veranderen. Je kwaliteit van leven gaat er echt niet van achteruit, sterker nog, je leeft gezonder en je voelt je fitter. Ik kan je deels motiveren maar uiteindelijk is het helemaal aan jezelf. 😉

   Good luck, gewoon schouders eronder! Stel jezelf een de vraag wat je te verliezen hebt?

   Groetjes

 6. Inge

  Als ik het zo lees krijg ik het gevoel ‘dat kan ik ook’. En als ik de mails dan lees denk ik dat nog steeds. Je motiveert mensen om anders te denken in een positieve zin. Niet: ‘dit, dit en dit mag je vanaf nu allemaal niét meer’, maar wel ‘denk erover na wat je eet en probeer in consequenties te denken’. Erg fijn! Als mensen dit volhouden is het blijvend! Ik ben pas een weekje bezig en merk nu al dat ik anders met eten bezig ben. Dankje! Hopelijk help je hiermee ook heel veel anderen!

 7. Jolanda

  Bedankt voor alle mailtjes. Ik vind ze erg motiverend en goed toepasbaar. Ik ben heel bewust met mijn eten nu bezig, maar wel op een positieve manier.
  Vooral ook het je zelf zien als iemand die er best mag zijn helpt mij ook.
  Het punt bewegen heb ik ook al aaardig opgepakt.
  Nogmaals bedankt en ik ga er voor!

 8. Angelique

  Ik heb mij ook zojuist ingeschreven. Ik ben erg benieuwd. Vooral hoe het met mijn motivatie gaat, want ’s morgens is mijn motivatie hoog, maar ’s avonds gaat er in mijn hoofd een knop om. Dan denk ik nergens (niet aan enige consequentie’s) aan en begint het snaaien. (en als je eenmaal begint, dan kan je net zo goed doorgaan, want dan ben je toch al de fout in gegaan). Ik hoop dat ik met de tips die knop weer om kan zetten / of die neiging kan voorkomen.

 9. Tanja

  Hoi Nadia,

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik me wat huiverig inschreef voor je cursus, omdat ik bang was dat je me zou overladen met marketing. Je hebt me blij verrast, want dat heb je dus niet gedaan. Je mailtjes zijn erg motiverend. Dank je wel!

  Groetjes
  Tanja

 10. Denise

  Hey, hoi
  Ik snap het niet helemaal ben een beetje blond denk ik, maar als ik me e-mail adres heb in gevuld krijg ik een e-mail terug ?

  Vriendelijke groet ,
  Denise

  • Nadia Bievinck

   Hoi Denise, het werkte als volgt: als je je inschreef kreeg je 14 dagen lang iedere dag een mail met hierin informatie wat je direct kon toepassen dezelfde dag nog. Alleen wegens de grote belangstelling kon ik de vragen, reacties etc. niet meer behandelen dus de cursus is op dit moment offline, weet niet of hij überhaupt nog online komt maar wie weet!
   Groetjes,
   Nadia

  • Denise

   Hey.hoi
   Ik snap het niet allemaal zo goed .
   Krijg ik nu een e-mail? En dan gaat het beginnen ? Of niet wat moet ik er voor doen ? Groetjes Denise

   • Nadia Bievinck

    Nee je krijgt geen mail 😉 de cursus die bieden we op dit moment namelijk niet aan. Sorry!

 11. Baeke kerenza

  Ik wik er supper graag vlug aan beginnen ben benieuwd naar cursus

 12. P. Van Grafhorst

  Ik ben een man en zou heel graag willen afvallen. Ben bijna 1 jaar gestopt geweest met roken en ben 20 kg bijgekomen. Ook heb ik hier diabetes 2 aan over gehouden. Volgende mijn huisarts kan ik er vanaf komen als ik genoeg kgs afval. Ik wil graag 35kg afvallen. En zal er alles aan doen om dit te bereiken. Mag. Peter van Grafhorst

  • Hanneke

   Hey Peter,

   Goed dat je bent gestopt met roken. Alleen vervelend om te horen dat je 20 kg aan bent gekomen.
   Het klopt inderdaad dat gezonde voeding helpt om gewicht te verliezen en dat dit kan bijdragen aan het voorkomen van diabetes type 2. Jij hebt al last van Diabetes type 2 en ook voor jou geldt dat het belangrijk is om gezond te eten. Het is voor jou ook belangrijk dat je een gezond gewicht bereikt en behoudt, veel beweegt en de bloedsuikers onder controle houdt.
   Gezonde voeding is bijvoorbeeld; Volkoren graanproducten, Groene bladgroenten, Fruit, Koffie en Yoghurt.
   Daarbij is bijvoorbeeld belangrijk om de inname van suikerhoudende dranken te beperken, en geraffineerde (witte) graanproducten zoals witbrood, witte rijst en witte pasta, te vervangen door volkoren varianten.
   Deze informatie is voor jou belangrijk om te weten nu je Diabetes type 2 hebt.
   Is het al gelukt om af te vallen? Heb je nog vragen? Stel de dan gerust dan probeer ik je hiermee te helpen.

   Groetjes, Hanneke

 13. Wendy

  Ik ben erg benieuwd naar je cursus.
  Hopelijk kan ik het dan toch eindelijk vol houden zonder gejojo.

  • Hanneke

   Hoi Wendy,

   Hoe is de gratis afvallen cursus gegaan? Hou je het nog steeds vol om niet meer aan te komen?
   Wat vervelend dat je vaak last hebt van het ‘Jojo’-effect’. Ik hoop dat deze tips je blijvend hebben geholpen.

   Groetjes, Hanneke

 14. Angelique

  Kom maar op met die mailtjes 😉
  Ik ben er klaar voor om 5kg af te vallen (misschien wel meer)

  • Hanneke

   Hey Angelique,

   Wat leuk dat je zo gemotiveerd bent om af te vallen. Ik hoor graag wat je van de gratis afvallen cursus vindt.

   Heel veel succes, Hanneke