fitshape-afvallen-experts

Fitshape is een bedrijf dat zowel voedingsproducten verkoopt als sport- en voedingsadvies verzorgt. Met de producten van Fitshape kun je eigenlijk twee kanten op: je kunt ze gebruiken om af te vallen, maar ook om meer rendement te halen uit je sporttrainingen.

Wat kun je ermee?

Voor elk voedingssupplement wat je zoekt hebben ze wel een product dat geschikt is. Producten die helpen bij sporten zijn bijvoorbeeld koolhydratengels, eiwitshakes, capsules met extra vitamen of creatine en nog veel meer.

Zijn spieren nog niet zo belangrijk en wil je vooral gewicht kwijt? Dan is er ook de Super Fatburner die de vetstofwisseling en leverfunctie ondersteunen en daarmee het proces van gewichtsverlies versnellen. Bij alle producten ben je ervan verzekerd dat het in orde is. Ze voldoen allemaal aan de EU-normen, zijn bewezen werkzaam en geheel dopingvrij.

Afvallen

Om af te vallen wordt er aangeraden ook advies aan te vragen bij Fitshape. Dit is vrij eenvoudig en kan geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen is een korte vragenlijst in te vullen en klaar is kees.

Binnen tien werkdagen ontvang je dan een mail met daarin een persoonlijk advies over je voeding. Ook geven ze aan welke producten van Fitshape het meest geschikt voor je zijn. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor sportvoedingsadvies: dat kan op gelijke wijze gratis worden aangevraagd.

De producten zijn op veel plekken te verkrijgen, dus er zal altijd een verkooppunt in de buurt zijn. Uiteraard zijn er ook voldoende webshops waar dezelfde producten te koop staan, mocht dat makkelijker zijn.

Waarom voedingssupplementen?

Waarom zou je echter voedingssupplementen als Fitshape nodig hebben als je gewoon gezond en gevarieerd eet? Een van de hoofdredenen is dat het voedsel van tegenwoordig niet evenveel vitaminen en mineralen bevat als vroeger.

Zo zou je nu meer dan tien tomaten moeten eten om dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen als van een tomaat uit 1940! Verder is het sowieso lastig om zo te eten dat je altijd genoeg van alles binnenkrijgt. Voedingssupplementen kunnen daarbij een makkelijk en effectief hulpmiddel vormen.

Mocht je van plan zijn het dieet van Fitshape te gaan volgen of heb je al ervaringen met hun diensten en producten? Laat dan uw reactie achter en help daarmee andere mensen beslissen!

Geef een reactie