De Vet-Killer Workout Serie

27,-
8.4

Prijs

9.0/10

Materiaal

8.5/10

Kwaliteit

8.0/10

Support

8.0/10

Voordelen

  • Trainingen voor het hele lichaam
  • Niet goed geld terug garantie
  • ZIchtbare resultaten binnen 2 weken
  • Thuis uitvoerbaar

Nadelen

  • Weinig persoonlijke coaching

Als je wilt afvallen is je voedingspatroon erg belangrijk. Veel groenten, fruit en andere natuurlijke producten helpen je stofwisseling en worden door je lichaam het beste geaccepteerd en verwerkt. Alleen al door gezond en regelmatig te eten kun je veel kilo’s kwijtraken. Maar een echt strak lijf krijg je alleen als je die gezonde levensstijl combineert met training. Fitness expert Jesse van der Velde heeft daarom de vet-Killer Workout Serie ontwikkeld. Deze online trainingen zijn kort, maar intensief en specifiek gericht op vetverbranding.  De oefeningen kun je gewoon thuis uitvoeren, dus je bent geen kostbare tijd of geld kwijt aan een sportschool of vereniging.

Het geheim van de Vet-Killer Workout Serie

Waarom is de manier van trainen die Jesse van der Velde heeft bedacht zo effectief? Dat komt in eerste instantie omdat hij handig gebruik maakt van lichaamseigen processen, die je door de trainingen stimuleert. Het enige wat je nodig hebt bij de oefeningen is je eigen lichaam. Daarnaast is de Vet-Killer Workout Serie gebaseerd op het maximaliseren van je BMR. Je Basal Metalbolic Rate is de standaard hoeveelheid energie die je lichaam verbruikt als het in rust is. Hoe hoger je BMR, hoe hoger je constante vetverbranding. Dan heb je dus nog niet eens bewogen, laat staan gesport! Je kunt je BMR verhogen door je spieren te versterken en de productie van vetverbrandende hormonen te stimuleren. Als je daarnaast regelmatig actief de korte, krachtige trainingen det van de vet-Killer Workout Serie, dan zie je binnen korte tijd verbazingwekkende resultaten.

Iedereen kan strakke buikspieren krijgen

Tijd om in actie te komen. Een echt gestroomlijnd lichaam krijg je niet vanzelf. De Vet-Killer Workout Serie is geschikt voor iedereen die aan zijn of haar lichaam wil werken. Zowel beginners als gevorderden kunnen uit de voeten met de trainingen die Jesse van der Velde heeft ontwikkeld. Waaruit bestaat de Vet-Killer Workout Serie precies?

  • De Vet-Killer 320 Workout
  • De Vet-Killer 360 Workout
  • De Vet-Killer Bootcamp Workout
  • De Vet-Killer X-treme Workout
  • Online SuperCardio Programma

De oefeningen zijn zorgvuldig opgebouwd en laten je lijf steeds een beetje harder werken. Dat gaat bijna ongemerkt, want doordat je sterker wordt, kan je lichaam veel meer aan. Met minder moeite doe je dus steeds zwaardere oefeningen. Je groeiende spieren verbranden steeds meer vet, zelfs als je slaapt. En wie wil dat nu niet: slapend afvallen! Probeer de Vet-Killer Workout Serie zelf uit:

Meer informatie & bestellen…

Geef een reactie