• Wil je graag gewicht verliezen?
 • Wil je eenvoudig en gezond afvallen?
 • Wil je afvallen zonder honger?
 • Ben je geen type om te sporten?
 • Wil je afvallen met heerlijke recepten?

Dan is deze methode echt iets voor jou. (kortingslink op deze pagina)

Wat is het Vitadis Slanker leven plan?

Op dit moment wordt Vitadis ervaren als één van de best werkende methodes om effectief af te vallen en gezond gewicht te verliezen.

Gebruikers van Vitadis verliezen gemiddeld 3 tot 6 kilo vet per week.

Dit is direct ook de reden waarom dit dieet zo ontzettend populair is geworden. Dit revolutionaire programma helpt je binnen korte tijd op een gezonde manier naar je streefgewicht. Daarna word je ondersteund door middel van goede coaching, zo zal je het bereikte gewicht vast houden.

Dit VITADIS Slanker leven plan wordt door onze bezoekers ervaren als een zeer prettig programma (goede klantenservice) en enorm eenvoudig vol te houden.

Hoe werkt het dan?

Het Slanker leven plan bestaat uit twee onderdelen, het dieet en de online coaching.

Dankzij de juiste gezonde voeding val je heel erg snel af, de resultaten van gebruikers van het dieet kunnen oplopen tot het verbranden van wel 6 kilo vet per week!

Door middel van een handig account kun je de progressie bijhouden en met de coaching & service word niks aan het toeval overgelaten. Jij gaat namelijk afvallen!

De kortingsactie:

Voor een selecte groep websites is een kortingsactie gestart, wees er snel bij want ik kan niet precies zeggen hoelang de kortingslink nog geldig is.

Wil je toch nog meer informatie lezen op deze website? Wij hebben een uitgebreide review geschreven over het programma.

Mocht je specifieke vragen hebben dan kan je deze vragen aan de medewerkers. Als je op de onderstaande link klikt kan je in de chat direct vragen stellen aan de medewerkers van Vitadis. (natuurlijk mag je het ons ook vragen in een reactie)

De kortingslink naar de website vind je hier:

Claim jou 60% korting op het Slanker Leven Plan

 

Wil je op een eenvoudige manier afvallen en wil je snel gewicht verliezen op een gezonde manier?

Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij Vitadis, een makkelijkere methode ga je namelijk echt niet vinden. Wist je dat Vitadis al bijna 15.000 mensen heeft kunnen helpen met het bereiken van hun streefgewicht?

Doe er je voordeel mee nu de actie loopt.

PS: Als de actie is verlopen, vervalt de korting. Producten zijn dan nog wel verkrijgbaar maar zonder 60% korting. Bestaande klanten behouden de korting altijd.

Claim jou 60% korting op het Slanker Leven Plan

Greep uit de ervaringen

sylvia-cambridge-ervaring ron-cambridge-ervaring marleen-cambridge-ervaring

Geef een reactie

5 comments

 1. Samantha

  Ik heb een vraagje. De link met meer informatie doet het bij mij niet. En ik vroeg mij toch af wat het Vitadis Slanker leven plan nu precies inhoudt. Krijg je alleen maar recepten en email coaching als je het plan bestelt? Of werkt het ook met shakes en repen enzo?

  • Nadia Bievinck

   Samantha, welke link bedoel je precies? Ik heb de links getest en bij mij werken de drie links. Het werkt inderdaad onder andere met recepten & coaching, alleen je krijgt ook de maaltijden thuis gestuurd. Niet alleen repen en shakes maar ook lekkere snacks zoals brownies, wafels, borrelnootjes etc. en soepen, pasta’s. Genoeg keus dus. Het complete plaatje.

   -1
   • Samantha

    Oh, ik zie dat de link het nu wel doet…vreemd… Maar bedankt voor je reactie! Klinkt goed deze methode om af te vallen. Denk dat ik Vitadis eens ga proberen. Dank je wel!

    -1
 2. Kim

  Ik ben nu vier weken bezig met het slanker leven plan van Vitadis en het bevalt me erg goed! De recepten vind ik heel erg handig. Maar ik ben vooral erg blij met de email coaching. Soms heb je toch nog even een vraag ofzo en dan helpt de email coaching altijd heel erg. Ik vind het de beste manier om te diëten, en ik heb al heel wat diëten geprobeerd!

 3. Christien

  Hier ook een zeer tevreden klant. Ik gebruik de producten van Vitadis nu een paar weken en alles wat hierboven gezegd wordt is waar. Ik heb geen last van een hongergevoel en ik heb genoeg energie om te sporten. De recepten leveren lekkere gerechten op en de coaching per email is ook geweldig. Iedereen die wat gewicht wil verliezen kan ik dit product zeker aanraden!