De bezem er door!

Je zal wel denken, wat is dit?! Nou ik kan je ook vertellen: ‘Dit is een hele moeilijke stap…’ Na al het werk wat ik heb gedaan voor de website, de druppeltjes bloed, zweet en tranen die er soms bij zijn komen kijken besluit ik nu toch de bezem er maar door heen te halen! Met het volle vertrouwen jouw alleen maar verder te kunnen helpen!

[ois skin=”In tekst”]

Waarom?!

Omdat ik voor de mensen die echt willen afvallen meer wil bieden dan alleen informatie die overal op internet te vinden is, informatie die je nergens anders kan vinden en wat mij heeft geholpen direct af te vallen zonder dieet.

Misschien ga ik wel heel veel spijt krijgen van deze stap, maar soms moet je keuzes maken, in dit geval de keuze voor iedereen die daadwerkelijk vandaag wil starten met afvallen. Maar, ik ga niet zielig zitten doen. Ik weet dat mensen op zoek zijn naar meer, dingen die niet zijn te vinden in de gratis online wereld. Informatie die ik pas heb gevonden na weet ik niet hoe veel dieet plannen en toestanden. Als je liever van een afstandje toe kijkt en liever dingen leest en blijft leven in je fantasie wereld, excuus, sorry, dan is dit niet meer de plek voor jouw informatie!

Vanaf nu gaan we wat doen aan je overgewicht, geen zweverige informatie waar je niks mee kunt doen en waardoor je gaat dromen over een slank lichaam. Sorry als je dit niet wilt horen maar: ‘Er moet wat gebeuren!’

Ik zeg niet dat niks wat ik heb gedeeld niet van waarde is op mijn website, alles wat ik heb geschreven helpt mee aan het afvallen zonder dieet! Maar ik wil verder gaan, ik heb de site opgericht om mensen verder te helpen en niet te stoppen waar het bij andere websites ophoud. Vandaag is de dag dat ik definitief heb besloten om verder te gaan.

Alle oude artikelen heb ik in een archief gezet, ‘don’t worry’ ze blijven wel online staan. Ik maak alleen een nieuwe start zodat ik vanaf vandaag alleen ‘die hard’ informatie ga delen!

Dit is ook het laatste artikel van de oude informatie en het begin van de nieuwe info! Echte informatie waar je direct wat mee kunt in je mail box. Waarom? Niet om je te spammen maar om je er elke dag aan te herinneren hoe graag je dit wil. Ik ga grotendeels werken via je mailbox. Wil jij meedoen? Schrap dan het woordje ongezond uit je woordenboek en schrijf je in voor de echte ‘die hard’ informatie, rechts of onder dit artikel.

Het is logisch natuurlijk dat je je elk moment kan uitschrijven, dat ik je gegevens niet verkoop en dat ik vertrouwelijk om ga met je mail adres.

 

 

Geef een reactie

2 comments

  1. Donny

    Cool! Ik heb me ingeschreven. Ben super enthousiast en nieuwsgierig geworden door je, vind het raar om te zeggen maar ik heb er zin in :O

    • Nadia

      Haha, ‘Mission accomplished’