bional-afvallen-afslanken

Wil je met een schone lei beginnen? En wil je vaarwel zeggen tegen die extra kilo’s? Dan is Bional Ideaal Gewicht voor jou op het lijf geschreven. Want met dit dieet kun je in een mum van tijd veel kilo’s verliezen. En het is ook nog eens heel makkelijk vol te houden. Want je hoeft je niet aan strenge dieeteisen te houden. Bional Ideaal Gewicht is een afslankpil die verschillende lichaamsprocessen beïnvloedt om gewichtsverlies te bevorderen. Zo zou Bional Ideaal Gewicht een goede stoelgang stimuleren en de opname van vetten en suikers in de darmen afremmen. Bional Ideaal Gewicht zou je lichaam bovendien ontslakken (ontgiften) en je darmen reinigen.

Dit dieet werkt door middel van capsules. Door de capsules wordt je natuurlijke balans hersteld en zul je merken dat je al gauw kilo’s zult afvallen. Bional Ideaal Gewicht bevat namelijk een mix van plantaardige extracten. Deze zorgen er voor dat je stoelgang regelmatig wordt en ze bevorderen de darmwerking. Daardoor wordt de energie uit bepaalde voedingsstoffen zoals vetten en suikers in mindere mate opgenomen.

Hoe werkt het Bional Ideaal Gewicht?

Nog nooit was het volgen van een dieet zo makkelijk. Want je hoeft slechts drie keer per dag een capsule in te nemen. Dit doe je bij voorkeur het liefst voor een maaltijd. Daarbij neem je twee glazen water. Bional Ideaal Gewicht werkt darm reinigend. Hierdoor neem je minder snel vetten en suikers op.

Ook wordt je vochtbalans hersteld en werkt Bional Ideaal Gewicht ontslakkend. Je mag de capsules maximaal tien dagen achter elkaar slikken. Ben je daarna nog niet tevreden met het resultaat, dan kun je twee maanden later nog een keer dezelfde kuur herhalen. Vind je drie capsules per dag te heftig? Dan kun je eenmaal daags een capsule innemen, bij voorkeur voor de avond maaltijd.

Tips bij het gebruiken van Bional Ideaal Gewicht

Om het effect van de afslankpillen zo groot mogelijk te maken worden er een aantal zaken bij geadviseerd.

 • Eet alleen nog maar gezonde tussendoortjes, zoals vers fruit of yoghurt
 • Drink alleen nog maar water of thee, geen frisdrank of sap meer
 • Eet veel vezels. Deze krijg je veel binnen via groente, fruit en volkorenproducten
 • Houd bij hoeveel calorieën je verbrandt en binnenkrijgt

Ingrediënten van Bional Ideaal Gewicht capsules

De capsules van Bional Ideaal Gewicht zitten vol gezonde plantaardige extracten. De capsules zijn een mix van: senna extracten, berk extracten, kattedoorn extracten, kidneyboon extracten, sojaolie, gelatine, glycerol, sorbitol, sojalecithine, en siliciumdioxine.

Vooral het berk extract heeft een reinigende functie voor het lichaam. Het bevordert het ontslakken omdat berk extract de nierfunctie ondersteunt bij het afvoeren van vloeistoffen en afvalstoffen uit het lichaam. Gunstig bijkomend effect is dat het de doorbloeding stimuleert en cellulitis helpt tegen te gaan.

Let op: Bional Ideaal Gewicht kan de werking van medicijnen (inclusief de anticonceptiepil) beïnvloeden. Het product mag niet door kinderen onder de 12 gebruikt worden.

Reactie op het Bional Ideaal Gewicht

Heb je het Bional Ideaal Gewicht gevolgd en wil je je ervaringen delen met de lezers van deze site? Laat dan je reactie achter op deze pagina.

Geef een reactie

2 comments

 1. Jessie

  Hoi!
  Ik heb dit van mijn moeder gekregen om me te helpen met afvallen maar ik vraag me af of ik dit wel mag nemen aangezien ik PDS heb. Weet jij dit toevallig?
  Groetjes, Jessie

  • Hanneke

   Hoi hoi,

   Wat lief dat je moeder je wilt helpen om af te vallen.
   Aangezien je PDS hebt zou ik langs gaan bij een diëtist die hier meer informatie over kan geven.
   Of heb je het al een geprobeerd? Zo ja, hoe is dat gegaan?

   Groetjes, Hanneke

   -1