Je wilt die paar extra kilo’s nog kwijt, maar je weet niet hoe? Je hebt al diverse diëten geprobeerd maar het afslanken ging zonder succes. Koken vind je niet erg maar je weet niet precies wat lekkere gezonde maaltijden zijn. Zou een receptenboek de uitkomst bieden?

Wij van Afvallen Experts houden de markt goed in de gaten en zijn daarom op onderzoek uitgegaan naar het beste gezonde receptenboek op de markt. We hebben hierbij gelet op de prijs en kwaliteit. Verder moet het boek niet alleen gezonde recepten bevatten maar verwachten we ook tips voor het koken en afvallen.

Ja! ik wil lekkere recepten maken

Wij zijn uitgekomen bij het FitChef kookboek.

Het boek staat bekend om zijn 5 belangrijke pijlers

 

De pijlers geven aan waar het boek op gebaseerd is. Deze pijlers gecombineerd maken het FitChef kookboek tot een succesvolle handleiding bij het koken. De auteur, Mark van Oosterwijck, vind het zelf enorm belangrijk dat de lezers 100% tevreden zijn, daarom is er ook met een groot team lang aan gewerkt. Met verschillende invalshoeken is het boek tot stand gekomen.

⇒ Balans

Om dagelijks goed te kunnen functioneren heb je verschillende voedingsstoffen nodig. Alle recepten die in het kookboek staan bevatten de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen. Of je nu intensief sport of slechts af wilt vallen, het receptenboek is voor iedereen geschikt!

Door op de juiste manier te balanceren verklein je de kans op het jojo-effect, wat bij veel diëten op kan treden.

⇒ Eenvoud

Iedereen weet dat het moeite kost om je doel te bereiken. Als je daarbij nog eens lang in de keuken moet staan wordt het er niet veel makkelijker op. De recepten uit het FitChef kookboek zijn eenvoudig te bereiden en kosten weinig tijd. Het nieuwe receptenboek, FitChef Turbo, staat vol met recepten die binnen 5-15 minuten te bereiden zijn.

⇒ Smakelijk

Het moet natuurlijk wel lekker zijn! Variëren is belangrijk, eentonig is saai. In het receptenboek vind je veel recepten waardoor je elke dag kunt variëren en het ‘dieet’ leuk blijft!

⇒ Verzadigd gevoel

Na elke maaltijd ga je met een verzadigd gevoel van tafel. Doordat je er geen hongergevoel meer aan overhoudt hoef je niet te gaan snacken. Krijg je wel honger? In het receptenboek staan ook veel recepten voor lekkere verantwoorde tussendoortjes.

⇒ Betaalbaar

Alle ingrediënten die bij de recepten staan zijn betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar in de supermarkt. Het zijn geen zeldzame producten die moeilijk verkrijgbaar zijn of veel te duur. Hiernaast staan in het boek veel tips over onder andere goedkoop boodschappen doen.

Het FitChef kookboek meet zich door deze 5 pijlers duidelijk met de top-5.

Eiwitten

De recepten in het FitChef kookboek zitten vol met eiwitten. Eiwitten zijn essentieel voor vetverlies, het in stand houden van je spiermassa en het controleren van je hongergevoel.

Lees hier meer over eiwitten ‘Eiwitten, waar zijn ze goed voor’.

De voordelen op een rijtje:

  1. Prachtig hedendaags vormgegeven
  2. Goede prijs/kwaliteit verhouding
  3. Grote variatie in recepten
  4. Niet goed, geld terug garantie
  5. Voedingswaarden staan vermeld per recept

Conclusie

duimpjes-afvallen

Is het de prijs waard? Ja! De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Je merkt dat je een goed boek in handen hebt waar veel tijd aan is besteed. Om het maximale uit het boek te halen raad ik wel aan om naast het eten van de gezonde maaltijden ook te sporten. Doordat je veel eiwitten binnenkrijgt zal je merken dat je snel vooruitgaat.

Klik hier voor een volledige review

Geef een reactie